Sayfa 47 / 896 İlkİlk ... 3745464748495797147547 ... SonSon
1,381 ile 1,410 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Sen zaten birşeyede muhalefet olmasan şaşırırım. Al gülüm Mehmet Topuz sizin olsun.
    Benim birşeye muhalefet olduğum yok.Burada konuşuyoruz.O A diyor ben B diyorum öteki C diyor.Herkes burada birşeyler yazabilir kurallar çerçevesi içinde.Kimsenin kimseyi kısıtlama hakkı yok...

Aldım kabul ettim M.Topuz'u bende sağolasın verdiğin için...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Bak işte buradan bile Aziz Yıldırım'ın amacı belli oluyor.Ben alamadım Beşiktaş'ta almasın mantığıyla hareket ediyor.Amaç sadece ve sadece inat,zorluk çıkarmak...

Şunu bir kez daha söylüyorum.Mehmet Topuz "tamam kabul ediyorum ben Fenerde oynamayı" demediği sürece-ki demez,demeyecek- bonservisi falan alamaz F.Bahçe...

Yani Topuz sözünden dönmediği sürece Fb etkisiz eleman durumunda şuanda...
    Boşuna çabalıyorsun sende, Kayserispor'lu yetkililer az önce açıkladı, parayı veren düdüğü çalar diye. Beşiktaş bu saatten sonra Topuz için verdiğinden daha fazlasını vermeyecektir. Kısaca Kayserispor istemeden sizde alamıyorsunuz...
    Last edited by Universal : 07.Haziran.2009 at 01:09 Reason: noktalama hatası yapmışım, düzelttim.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Boşuna çabalıyorsun sende, Kayserispor'lu yetkililer az önce açıkladı, parayı veren düdüğü çalar diyeç Beşiktaş bu saatten sonra Topuz için verdiğinden daha fazlasını vermeyecektir. Kısaca Kayserispor istemeden sizde alamıyorsunuz...
    Sonra bana neden sürekli yazıyorsun diyorsunuz...

Tekrar söylüyorum,bunda anlaşılmayacak birşey yok.M.Topuz bu saatten sonra sadece ve sadece Beşiktaş'ta oynamak istiyor.Şuanda iki şey olur.Ya Mehmet Topuz Kayseri'ye geri döner,sezon sonu bedavaya gelir.Ya da Kayseri bedavaya kaptırmamak için Beşiktaş'a satmaya karar verir...

Bunu anlamak çok mu zor?

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Ben sakinim zaten.Bende onu söylüyorum ama her seferinde aynı şeyler söylenip duruyor.Bende aynı cevapları vermek zorunda kalıyorum...
    Olm bu senin sakin halin mi
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Gayet sakinin valla Eren...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Aragones'in kovulduğu açıklansa da keyfimiz tam rayına otursa. Bu İspanyollar acaba millet olarak bu kadar para düşkünü mü yoksa bu bizim pAragones mi böyle sadece ? Yani şöyle bir düşünüyorum 70 yaşına gelmişsin, şu güne kadar zaten kazanacağını kazanmışsındır, 7 sülalene yeter. Hatta karizman da çizilmesin diye lig devam ederken de kovulmadın. Daha ne diye para peşinde koşarsın ki ? Yani o yaştan sonra insan ne diye bu kadar sever parayı, hem de durumun o kadar iyiken.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006

Sonra bana neden sürekli yazıyorsun diyorsunuz...

Tekrar söylüyorum,bunda anlaşılmayacak birşey yok.M.Topuz bu saatten sonra sadece ve sadece Beşiktaş'ta oynamak istiyor.Şuanda iki şey olur.Ya Mehmet Topuz Kayseri'ye geri döner,sezon sonu bedavaya gelir.Ya da Kayseri bedavaya kaptırmamak için Beşiktaş'a satmaya karar verir...

Bunu anlamak çok mu zor?
    Bizine, bir sezon sonradan. Ben bu sezon için konuşuyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Oyuncu istemediği halde Fenerbahçenin ısrarla transferi istemesi etik olmadığı gibi Fenerbahçe'nin büyüklüğüne yakışmıyor..

M..topuzun Beşiktaşlı olduğunuda sanmıyorum ayrıca bana göre talihsiz bi açıklama yaptı geri dönüşü olmadığı için Beşiktaşı istiyor..

Default Taraftarlar Topuz'u İstemiyor !!!

Fenerbahçeli taraftarlar, iki gündür gündemi meşgul eden Mehmet Topuz transferini veto ettiler.

İnternette Fenerbahçeli taraftarların buluşma noktası olan ''www.antu.com'' adresli web sitesinde gerçekleştirilen Mehmet Topuzun transfer edilmesini istiyormusunuz?'' sorusunun yer aldığı ankette ''Hayır'' seçeneği yüzde 57.53 oy aldı.

"İstiyordum ancak yapmış olduğu açıklamalardan sonra kararsızım" seçeneğine yüzde 24.96 oy veren taraftarlar "Evet" seçeneğine de 17.49 oy verdiler.

Maraton

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Poulsen alınabilirse son yılların en iyi transferlerinden biri olur. Tam manasıyla görev adamı ve rakibini alıntı bir tabirler futboldan soğutacak kadar yıpratan bir oyuncu. Hele ki İtalyan basınında geçtiği gibi 5 m € gibi rakamlara müthiş bir transfer olur ama sanmıyorum bu kadar ucuz olacağını. Tabi bir de oyuncuyu ikna etme kısmı var. Sonuçta bu sezon maalesef Şampiyonlar Ligi'nde yokuz ve Avrupa'dan kaliteli bir oyuncuyu getirirken ŞL önemli bir koz.

Diğer taraftan yazılanlara göre; Seedorf 33 yaşında olmasına rağmen çok iyi transfer olur. Avrupa'nın kariyeri en parlak oyuncularından bir tanesi. Nasıl ki top Carlos'a geldiğinde herkeste bir rahatlama oluyorsa ortasahada top Seedorf'a geldiğinde de aynı şey olacaktır fakat Milan gibi tecrübeli oyunculardan sonuna kadar faydalanan bir kulübün Seedorf'u bırakacağını sanmıyorum. Bıraksa dahi Seedorf'un Türkiye'ye geleceğini düşünmüyorum.

Diğer isim Rodriguez ise herhalde içlerinde transferinin gerçekleşmesi en zor olan. Hatta bana göre imkansıza yakın. Ama şu son birkaç yılı saymazsak Aziz Yıldırım Türkiye'ye havaalanına indiğinde dahi inanamayacağımız oyuncular getirmiş bir başkandır ve ne yapacağı belli olmaz.

Türkiye'den kesinlikle kaptırılmaması gereken bir oyuncu varsa o da Özer'dir. Aykut Kocaman O'na takım oyununu çok iyi aşıladı ve yeteneklerini bireysel olarak değil takıma yansıtabileceği bir şekle soktu. Aykut hocanın da Fenerbahçe'ye geleceğini varsayarsak Özer'in hocasının peşinden Fenerbahçe'ye gelmesi mümkündür. Ve çok başarılı olacağına inanıyorum.

Volkan Şen ve Sercan için Bursaspor kongresinin bitmesi bekleniyor ama Ertuğrul hoca da her fırsatta bu oyuncuları bırakmayacaklarını belirtiyor. Ertuğrul Sağlam'la istikrar peşinde olan Bursaspor'un da hocanın rızası olmadan futbolcuyu vermek isteyeceğini sanmıyorum. Nihayetinde Ertuğrul hocayı daha baştan soğutabilir önemli 2 oyuncusunun kendi rızası olmadan satılması.

Menajeri aracılığıyla kendisini CSKA'nın istediği haberlerini yayınlattığını düşündüğüm Deivid'in Fenerbahçe'ye bir katkısı olacağını sanmıyorum. Yabancı kontenjanından dolayı gönderilmelidir.

Uğur Boral her ne kadar istikrarsız olsa dahi, yedekte durup maçların durumuna göre oyuna girip, etkili olabilecek bir oyuncu. İlk 11 olmasa da takımda tutulmalı.

Selçuk bu seneki kötü Fenerbahçe'de bazı maçlarda sivrilse de kendini hiç geliştiremedi. Geldiğinde Selçuk ne ise şu anda da aynı Selçuk. Kaldı ki kadro olarak geriye gittiğimizin bir göstergesidir Selçuk. Şundan birkaç sezon öncesine kadar kulübede oturan Selçuk bu sezon ortasahanın vazgeçilmez adamı şeklinde oynadı. Bence gönderilmelidir, yerine kulübe için Anadolu'dan genç iş yapabilecek bir isim alınmalıdır.

Başlarda gönderilecekler listesinde çok sık ismi geçen Yasin'in kulüpte kalması gerektiğini düşünüyorum. Son haftalarda bulduğu şansları çok iyi değerlendirdi ve forma giydiği takdirde kendisini geliştirebileceğini gösterdi. Kesinlikle kalmalı.

Can ve Josico gönderilmelidir. Yanılmıyorsam Maldonado'nun da sözleşmesi sona erdi. Teşekkür edilerek yollar bu oyuncularla da ayrılmalıdır.

Yanlış bilmiyorsam Pazartesi günü transfer dönemi resmen açılıyor ve Başkan'dan önemli transferler bekliyorum. Bu sefer çok güveniyoruz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tespitlerine bende katılıyorum. Ali Bilgin, Can, Maldonado, Josico, Vederson, Selçuk, İlhan (kiralık), Deivid, Edu, Lugano (herhalde gidecek), eğer yerine Daum isim bulduysa Carlos gönderilmeli.

Burak'ı yazmadım, Daum ile bir şans yakalayabilir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Selçuk hariç hepsine katılıyorum Muhammed. Selçuktan hala yararlanabiliriz, çalım atamadığını öğrendiğinde bize olan yararı artacaktır
    Gitmesi gereken kişi Deniz bence. Miladını oldurdu artık, Selçuk rotasyonda ihtimacımızın olabileceği bir oyuncu. Konuşulanlara göre elimizde sadece Emre kalacağına göre Selçuğuda elimizde tutmalıyız, Selçuktan daha kalitesini almak pek ucuza mal olmaz düşüncesindeyim.

Sheriff Misafir

Bence herkes kalsın Selçuk gitsin..

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Bence herkes kalsın Selçuk gitsin..
    Dogru tespit

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

acaba türkiyede futbolun en önemli konusu milleti birbirine düşüren bu Mehmet Topuzneden milli takımda yok..bu kadar iyi oyuncu ama ne hikmetse milli takımda yok..

sebebini bilenler mehmet topuzunda karakterini öğrenir.....

Açıkcası Başkana çok kızgınım çok..

ya zamanında al...

yada bırak nere gidiyorsa gitsin..

bu saatten sonra topuz asla fenerbahçe taraftarının gönlüne giremez zaten..

bu arada bazı beşiktaşlı arkadaşların...

amanda oyuncuyu zorlamamalı oyuncu hangi takımı isterse ona saygı duyulmalı diyor...zaten beşiktaş çok saygılı davranır transferde hep...

mesela Mondragonnun bonserviisi mezuunda....

mesela ilhan mansızın galatasaraydan kaçırılmasında...

velhasıl ne beşiktaş ne bizim fenerbahçe nede başka bir takımımız daha hala düzgün karakterli bir transfer poitikasıını böyle bir kültürü yerleştıremediler...

tabi silah zoruyla oyuncuların kaçırıldığı günleride gördü bu türk futbol tarihi...
    BÖBÜRLENME PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR

Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
    Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın...”
    Şeyh Edebali

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Transfer Dönemi 8 Haziranda başlıyor. O Tarihten önce Fenerbahçemizin transferleri

Özer Hurmacı
    İsmail Köybaşı
    Ediz Bahtiyaroğlu
    Bekir İrtegün
    Sezer Öztürk
    Nizamettin Çalışkan
    İbrahim Dağaşan
    Sezer Badur
    Volkan Şen
    Sercan Yıldırım
    Nihat Kahveci
    Hamit Altıntop
    Halil Altıntop
    Mevlüt Erdinç
    Mehmet Ekici
    Deniz Yılmaz
    Gökdeniz Karadeniz
    Mehmet Topuz
    Eren Güngör
    Çağlar Birinci
    Sinan Bolat
    Ufuk Ceylan

Fabio Bilica
    Christian Poulsen
    Clarence Seedorf
    Ronaldinho Gaucho
    Samuel Eto´o
    Thierry Henry
    David Trezeguet
    Alou Diarra
    Ruud Van Nistelrooy
    Juninho Pernambucano
    Florent Malouda
    Sydney Govou
    Julio Baptista
    Maxi Rodriguez
    Ibson
    Stephen Appiah
    Tim Wiese
    Miroslav Klose
    Tranquillo Barnetta
    Gromel
    Andriy Shevchenko
    Thiago Mendes
    Tomas Rosicky
    Claudio Pizzarro
    Patrick Vieira
    Grafite
    İvan Cordoba
    Naldo

Luciano Spaletti
    Lucescu
    Daum
    Ersun Yanal
    Aykut Kocaman
    Scolari
    Ancelotti

Maşallah baya hareketli geçiyor

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Yarın ki haberi söyliyeyim ,

İbrahimovic'ten Rötar

İsveçli yıldız Fenerbahçe'ye gitmek istedigi açıkladı vsvsvsvs gibi gazetesi satsın amaclı haberleri görebiliriz bu aralar aynı şekilde Gs ve Bjk içinde geçerli
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Corriere Dello Sport veya Tuttosport, Fenerbahçe'nin Poulsen için 8 milyon euro teklif ettiğini yazmış sanırım. Bu konuda Özgür'ün yorumunu bekliyorum.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Yarın ki haberi söyliyeyim ,

İbrahimovic'ten Rötar

İsveçli yıldız Fenerbahçe'ye gitmek istedigi açıkladı vsvsvsvs gibi gazetesi satsın amaclı haberleri görebiliriz bu aralar aynı şekilde Gs ve Bjk içinde geçerli
    Böyle bir haber çıkmıştı bir ara, hatta havalimanında bekleyenler bile olmuştu yanlış hatırlamıyorsam Juventus'un küme düşürüldüğü sezon. 1 sezon kiralık oynayacak deniliyordu.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Abiler QTM'ye bakacak olsak, robert pires şu an uçakta GSye geliyor.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    Fenerbahçeli taraftarlar, iki gündür gündemi meşgul eden Mehmet Topuz transferini veto ettiler.

İnternette Fenerbahçeli taraftarların buluşma noktası olan ''www.antu.com'' adresli web sitesinde gerçekleştirilen Mehmet Topuzun transfer edilmesini istiyormusunuz?'' sorusunun yer aldığı ankette ''Hayır'' seçeneği yüzde 57.53 oy aldı.

"İstiyordum ancak yapmış olduğu açıklamalardan sonra kararsızım" seçeneğine yüzde 24.96 oy veren taraftarlar "Evet" seçeneğine de 17.49 oy verdiler.

Maraton
    Mehmet Topuz'da şu anda Fener Fener diye yanıyordu

%25 oy'un nedemek olduğunu görüyorsunuz.Yani onlar gelmesini isteyenler.%17'si de hala gelsin diyenler.%42 Fener'li sizler gibi düşünmüyor yani.Belki sizde Topuz'u istiyorsunuz ama burada gurur yapıyorsunuz.

Açıkca söyleyin Topuz'u takımda görmek istediğinizi.İyi oyuncu olduğunu.

Ama hayır siz kendiniz alamıyorsunuz,oyuncu Beşiktaş'lıyım dedi diye gurur yapıp oyuncuya çamur atıyorsunuz.

İlhan Mansız'da alınırken aynı muhabbet olmuştu,neymiş Beşiktaş zorla kaçırmış.İlhan Mansız'da aynı şekilde Beşiktaş'lıyım diyordu ama Galatasaray'lılar kabul etmiyordu.İlhan Beşiktaş'a geldikten sonra herhalde herkes gördü ne kadar Beşiktaş'lı Galatasaray'lı olduğunu.

Mehmet Topuz'u da görecektir.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

’1 ay önce de bana Fenerliyim demişti!’

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, transfer gündemine bomba gibi düşen Mehmet Topuz olayıyla ilgili FANATİK’e çarpıcı açıklamalar yaptı: Mehmet’e, Önce kulübünle anlaşalım, sonra seninle konuşuruz’ dedim. O da bana, bizden başka kimseyle görüşmeyeceğini söyledi...

Beşiktaş’ın el sıkıştığı, Fenerbahçe’nin ise Kayserispor’dan bonservisini aldığı Mehmet Topuz’da dün somut bir gelişme olmazken Aziz Yıldırım, FANATİK’e çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. “Gelişmeleri şaşkınlıkla izliyorum” diyen Başkan, “Biz yaklaşık bir ay önce Mehmet’le görüştük. Kendisine önce kulübünle anlaşalım, sonra seninle konuşuruz dedik. O da bize Fenerbahçe’den başka takımla görüşmeyeceğini söyledi. İşin ilginç yanı ise doğuştan Beşiktaşlı olduğunu söyleyen bu çocuk, daha bir ay önce bana da Fenerbahçeli olduğunu ifade etti” dedi. Yıldırım şöyle devam etti: “Sonuçta biz Kayserispor yönetimi ile el sıkıştık ve bu futbolcunun bonservisini aldık. Bundan sonra konuyu Futbol Federasyonu çözsün.”

‘Öyle bir orta saha kuracağız ki...’

Fenerbahçe’nin patronu, yeni sezonda sıradışı bir takım kurmak için de sistemli bir çalışma yaptıklarını kaydetti. Özellikle orta saha için dünyaca ünlü isimlerle görüştüklerini vurgulayan Yıldırım, “Taraftarlara ve kongre üyelerine 3 yıl üst üste şampiyon olacak bir Fenerbahçe sözü verdik. Savaşan bir ekip yaratmak için çabalıyoruz. Öyle bir orta saha kuracağız ki, Türkiye’de üstüne başkası olmayacak. Fenerbahçeliler’in gönlü rahat olsun. Güzel günler bizi bekliyor” diye konuştu.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Aziz Yıldırım'ın Fanatik'e açıklama yapacağını sanmıyorum muhtemelen yalandır.
    (/s)

Nesil
    2006

Aziz Yıldırım ek bir açıklama yaptı, mükemmel bir ortasaha kuracağımız söyleniyor ve ben iki gün önce hiçbir medya yazmadığı halde söylediğim isim olan Poulsen, Fenerbahçe'ye geliyor.

Aziz Yıldırım bu açıklamada, Mehmet Topuz'la birebir konuşmup ve Mehmet Topuz, ben Fenerbahçe'de oynamak istiyorum, kulübümle anlaşın gelin beni alın demiş...

Buradan çıkan sonuç Mehmet Topuz isterse Messi olsun, bu takımdan içeri girmemesi gerek. Böyle düşük karakterli oyuncularla, Fenerbahçe'nini işi olmaz. Sırf bu yüzden Maldonado ve Josico'yu Mehmet Topuz'a tercih ederim.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bu arada F.Bahçe'nin çok iyi bir sol açık ile anlaştığını duydum...

F.Bahçe'nin gündeminde olan yabancı sol açıkları sayarmısınız?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Diego Capel,Barnetta.

İnş. birisi gelir artık Uğur Boral'ın yerine bir adam lazım .. Capel daha iyi olur bence ..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Anıl kaynak verebilir misin? Yada veremiyorsan ne kadar güvenli bunu söylemen de yeterli.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

F.Bahçe'li yöneticileri ve futbolcuları tanıyan bir abi diyelim.Çok önemli üç yabancı ile anlaşıldığını,sol açıkın dünyaca ünlü ve çok iyi olduğunu söyledi.Ama isim vermedi...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Diego Capel diyosunuz da dünyaca ünlü değil ki bu adam Yada Capel ismi doğru ama Anıl'ın tanıdığı abi Capel'i abartmış...

Teşekkürler bu arada.
    (/s)

Mesaj Yetkileri