peki ne olabilir sence?Originally Posted by J.M SaLas
peki ne olabilir sence?Originally Posted by J.M SaLas
beşiktaş tükürdüğünü yaladı bence bu transferle.. bjk yönetimi ve taraftarı diilmiydi nobreyi yerden yere vuran.. nobreyi şikayet eden.. kendini atıyo diyip yönetimi suçlayan... ite o yüzden bence tükürdüğünü yaladı. ama umarım bjk takımına yararlı olur. hiç sanmıyorum ama...
bence bjk pekde karlı sayılmaz. Nobre bjk de yararlı olabilir mi? bence tartışılır....
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
neden olamasın bence olurr...
Temiz lig isteyen beşiktaş nobre transferini neden yaptı o zaman
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
bobo bundan 1000 kat daha iyiydi neden alındı anlam veremiyorum
ezeli rakipten transfer yapınca lig pisleniyo mu?Originally Posted by Jesus_FB
alakası yok nerden çıkardın bunu benim demek istediğimi daha önce Çağrı söylemiş bakOriginally Posted by enesao
bjk yönetimi ve taraftarı diilmiydi nobreyi yerden yere vuran.. nobreyi şikayet eden.. kendini atıyo diyip yönetimi suçlayan
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
hmm özürdilerimm... belki şimdide bjk onun için alıyodur bu oyuncuyuOriginally Posted by Jesus_FB
![]()
hiç istemiyodum nobreyi bence pek yararlı olmaz..nobre alex de yolda gibi bişey söylemiş geçengün karakartal.com da okumuştum
seneye Alexin kontratı bitiyor belki beşiktaşa gider hiç belli olmaz bu brezilyalıların napcaklarıOriginally Posted by hezzo
![]()
Besiktas Fenerbahcenin kapıya koyduğu oyuncuyu aldı ve bence büyük iş yapmadı. Bide nobre tekniği iyi bi oyuncu deil Fenercede hep alex sayesinde gol atıyodu bjk da bu olur mu tartışılır bence.Bjk da Alex gibi oyuncu yok bana tümer sergen demeyin yasları otuzu geçmiş ve bjk da durumları belirsiz.
Ben Nobre yi beğeniyordum inşallah faydalı olur
alemde tekiz, hepinize yeteriz..
bence nobre çok faydalı olacak fb de anelka yüzünden gönderildi ...
ayrıca bobo varken nobre neden alındı diyosanız bobo nun bonservisi 3 milyon dolarmış nobre 1.250 milyon dolar
dostum bu b1z1m turkler boyle yabanc1 warsa turku oynatmazlarOriginally Posted by cngnsry
![]()
yok tar1k ab1 alex g1tmez fenerdenOriginally Posted by Jesus_FB
tek umudumuz o ya oda g1derse ?
Beşiktaş'ın yeni kalecisi Runje dün İstanbul'a geldi. Hırvat kaleci, bugün Kartal'a resmi imzayı atacak.
İnönü'de büyülendim
Hırvat kaleci "Geçen yıl geldiğim Beşiktaş, hiç aklımdan çıkmadı. Burada tarih yazacağım" dedi.
Beşiktaş'ın yeni kalecisi Vedran Runje, dün eşi ile birlikte İstanbul'a geldi. Bu sabah sağlık kontrolünden geçecek, öğleden sonra da resmi sözleşmeyi imzalayacak olan Hırvat file bekçisi, diğer tüm yıldızlar gibi konuşmak için sadece FOTOMAÇ'ı seçti. Cordoba'nın ayrılmasının ardından önümüzdeki yıllarda siyah-beyazlı ekibin kalesini koruyacak olan Runje, Beşiktaş'ı seçme nedeni olarak geçen sezon İstanbul'a geldiğinde siyah-beyazlı taraftarlara hayran olmasını gösterdi. Hırvat kaleci şöyle devam etti:
MONACO'YU GERİ ÇEVİRDİM
"Geçensezon UEFA Kupası'nda Standard Liege ile İstanbul'a geldiğimde büyülenmiştim. İnönü Stadı'nda inanılmaz bir taraftar desteği vardı.Ayrıca şehre gerçekten hayran olmuştum. Beşiktaş'ın Türkiye'nin en büyük üç kulübünden biri olduğunu biliyorum. Kariyerimde böyle bir değişime ihtiyacım vardı. Monaco da beni istiyordu ama ben Beşiktaş'ı tercih ettim."
OLUMLU REFERANS
"F.Bahçeli eski futbolcusu Rapaiç benim dostumdur. Ondan, G.Saraylı Tomas'tan ve eski kaleci Mrmiç'ten hep olumlu referanslar aldım. Beşiktaş camiası her açıdan inanılmaz ve büyüleyici. Bu kulüp ve taraftarı, Avrupa kupalarında elde ettikleri derecelerden çok daha yüksek yerleri hak ediyor. Bu sezon tarih yazacağım. Daha önce Marsilya ve Standard Liege'de yazdığım gibi."
alıntıdır .... malesef fotomaçtan ...
Runje bence takıma katkı sağlayabilecek bir kaleci.lider özellikleri olan bir oyuncu liege'deki başarılı oyununu umarım burada da sürdürür.
bjk şu kaleci sorununu bir türlü çözemedi sürekli sorun oldu umarım runje ile çözerler ....
Bence bu kaleci Cordoba'nın yarısı bile olamaz,tabi daha görmeden karar vermek uygun degil ama duruşu itibariyle Cordoba kadar güven vermiyor.İnşallah başarılı olur da kaleci yönünden başımız ağrımaz bu sene.
Runje'den Kartal'a 3 yıllık imza!
Beşiktaş, Hırvat kaleci Vedran Runje ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza töreninde Hırvat kaleci, kendisini siyah-beyazlı kulübe bağlayan sözleşmeye imza attı.
Kulübüne 1 milyon Euro, Runje'ye 800 bin
İmza töreninde konuşan Beşiktaş Kulübü İkinci Başkan Murat Aksu, sezonun ilk yabancı transferini bir gerçekleştiren kulüp olduklarına dikkat çekerek, "Bu ilk transferimizi 1 numarayı forma giyecek kaleci Runje ile yaptık. Yaklaşık 5-6 aydır süren çalışmalar neticesinde mutlu sona ulaştık. Hocamızın Marsilya'dan yakından tanıdığı Runje ile 3 yıllık sözleşme imzalıyoruz. Kendisi 10'un üzerinde Hırvat Milli Takımı'nda görev aldı. Hocamızın ısrarla alınmasını istediği Runje'nin Beşiktaş camiasına Türk futbol kamuoyuna hayırlı olmasını diliyorum. Runje ile 3 seneliğine anlaştık. Bonservis bedeliği olarak kulübüne 1 milyon Euro, kendisine yıllık 800 bin Euro vereceğiz. Belçika Ligi'nde 3 yıldır üst üste en iyi kaleci ünvanını kazanan Runje'nin Beşiktaş tribünlerine heyecan verecek bir oyuncu olduğuna inanıyorum" dedi.
Transfer çalışmalarının son sürat devam ettiğini bildiren Aksu, "Bu sene bir ilki gerçekleştirmek istiyoruz. Hedefimiz, transferi 20 Haziran'a kadar bitirip, kampa yeni transferlerimizle birlikte gitmek istiyoruz. Bu, hedefimize ulaşmak için yönetim kurulu elimizden gelen çabayı gösteriyoruz" diye konuştu.
Runje: "Çok mutluyum"
Hırvat futbolcu Vedran Runje de Beşiktaş gibi büyük bir kulübe geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, "İnşallah, Beşiktaş formasıyla kariyerimde üst seviyede bir dönem yaşarım" dedi. Konuşmaların ardından Runje, yeni formasıyla basın mensuplarına poz verdi.
Sağlık kontrolünden geçti
Beşiktaş'ın dün İstanbul'a getirdiği Hırvatistanlı kaleci Vederan Runje, bugün sağlık kontrolünden geçtikten sonra kendisini siyah beyazlı takıma bağlayan 3 yıllık sözleşmeye imza attı.
Kadıköy Acıbadem Hastanesi'nde sağlık taramasından geçirilen tecrübeli kaleci, daha sonra; incelemelerde bulunmak ve çalışacağı ortamı görmek için tesislere gitti.
23.05.2006
Kaynak : DHA
Kartal’dan Kily atağı
Yeni sezonda hayal kırıklığı yaşamaya tahammülü olmayan Beşiktaş, teknik direktör Tigana’nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Fenerbahçe’den Marcio Nobre’yi renklerine bağladıktan sonra, 1 numara sorununu da Runje ile anında çözen Siyah-Beyazlılar, şimdi de Inter’in dünyaca ünlü yıldızı Kily Gonzalez’in peşine düştü.
2008 yılına kadar sözleşmesi var
Arjantinli sol kanat oyuncusuyla görüşmelere başlayan yönetimin, bu transferde kısa sürede önemli mesafe kaydettiği ve müjdeli haberin çok yakında duyulabileceği öğrenildi. 2008 yılına kadar İtalyan ekibiyle sözleşmesi bulunan Kily’nin Siyah-Beyazlı formayı giymeye sıcak baktığı bildirildi. Gelişmeleri Jean Tigana’nın da yakından izlediği vurgulandı.
Kily Gonzalez kimdir?
Ülkesi: Arjantin
Doğum yeri: Rosario
Doğum tarihi: 1974
Boyu: 1.75
Kilo: 71
Takımı: Inter
93-94 Rosario Central 21 2
94-95 Rosario Central 30 5
95-96 Boca Juniors 36 3
96-97 Boca Juniors 1 -
96-97 Real Zaragoza 30 3
97-98 Real Zaragoza 31 6
98-99 Real Zaragoza 29 6
99-00 Valencia 47 6
00-01 Valencia 35 5
01-02 Valencia 31 3
02-03 Valencia 19 1
03-04 Inter 28 -
04-05 Inter 16 -
05-06 Inter 18 -
23.05.2006
Kaynak : Fanatik
Beşiktaş'tan Adnan'a teklif
Süper Lig'e veda eden Samsunspor'da forma giyen Adnan, Beşiktaş'tan teklif geldiğini doğruladı.
Kırmızı - beyazlı oyuncu, "Beşiktaş ile bire bir görüşmede bulunmadım. Menajerim aracılığı ile teklif geldi. Direkt görüşmem etik olmaz. Kulübümle bir sene daha sözleşmem var. Samsunspor küme düşmüş bir takım. Bu durumda gidip herhangi bir kulüple konuşmam etik açıdan doğru değil. Şu an kulübümüzde kongre ortamı var. Yeni yönetim geldikten sonra bonservisim ve geleceğim belli olacak" dedi.
23.05.2006
Kaynak : Milliyet
Carew: "Beni geri alın"
John Carew’den büyük sürpriz... Beşiktaş’ta bir sezon oynadıktan sonra 2005-2006 sezonunun başında Fransa’nın Olympique Lyon takımına transfer olan Norveçli forvet oyuncusu, siyah beyazlı kulübe geri dönmek istediğini bildirdi.
Beşiktaş Asbaşkanı Kıvanç Oktay ve Sportif Direktör Erdil Arpacı ile telefon görüşmesi yapan Carew, Olympique Lyon’da aradığı ortamı bulamadığını söyledi. Fransa Birinci Ligi’nde şampiyonluk ipini göğüslemelerine rağmen Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olamadıklarını ifade eden Norveçli yıldız, şöyle konuştu:
"Beşiktaş’tan ayrılmamın en büyük nedeni Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde oynama tutkusuydu. Bu hayalimi gerçekleştirdim ama hedeflediğimiz başarıyı yakalayamadık. Şampiyonlar Ligi’ne çeyrek finalde veda ettik.
Lyon’dan soğudum
Geçtiğimiz günlerde kulübümüzün başkanı Jean-Michel Aulas ile görüştüm. Benim hakkımda olumlu düşünmediğini ve Chelsea’den Didier Drogba’yı almak istediğini öğrendim. Bu durum da beni çok üzdü ve açıkcası Lyon’dan soğuttu. Eğer kulübümle anlaşırsanız tekrar Beşiktaş’a gelmek istiyorum. Fransa’nın yetiştirdiği en iyi teknik direktörlerden biri olan Jean Tigana ile çalışmak bana büyük mutluluk verir."
Karar Demirören’in
Kıvanç Oktay ve Erdil Arpacı, Norveçli futbolcuya konuyu başkan Yıldırım Demirören’e ileteceklerini bildirerek, olumlu yanıt gelmesi halinde transfer için hemen harekete geçeceklerini söylediler. John Carew bu sezon Fransa Ligi’nde 26 maçta forma giydi, 8 gol attı. Carew, Şampiyonlar Ligi’nde ise 10 maçta forma giydi, 4 gol kaydetti.
23.05.2006
Kaynak : Hürriyet
walla gelsin billa gelsinnobre yi de aldık ama olsun carew İnönü ye nobre kadıköy e!!!!
nobre carew 2 si birarada olmaz
Nobre'den önce olsa,Carew olurdu.Yine olur ama Bobo'nun bonservisi alınmaz ama yinede birlikte olurmu bilemiyorum.Kily Gonzalez bizden uzak dursun.Adnan'da Jean Tigana isterse olsun istemezse olmasın.
valla kaleci daha once 3 kez fransada 2 kez belçika da yılın kalecisi olmus..karıyerı ıyı umarım yararlı olur..ama oncelıkle defans ı saglama almalısınız
Her duyulan da buraya yazılmış.Ben Killy Gonzales'i Beşiktaş'ın isteyeceğini sanmıyorum adam takımı gençleştirmeye çalışırken otuzunu aşmış birini niye almak istesin.adnanı ilk defa burada duydum carew'i gazetede okudum.tabiki carew gelsin isterim ama nobre alındı.bobonun durumu belirsiz bu saatten sonra ne olur bilemem.
Bu Runje'yede içim pek ısınmadı ama..
Geçen tv de Runjenin maç görüntülerini gösteriyordu.Bende haberi başından izleyemedim ortasında açtım görüntüleri izliyorum.Adam üstüste 3 tane gol yedi.1 tane penaltıdan 1 tane kaleciyle karşı karşıya üstünden aşırttılar 1 tane de ampül gibi astılar zaten.Bende görüntüleri izleyince dedim heralde yeni 1 golcü alıyoruz meğerse o golleri yiyen bizim Runjeymiş.Onun görüntüleriymiş.Yaw bu adamın başka görüntüsü yokmuydu adamın top tutuşunu göremedik daha..
alemde tekiz, hepinize yeteriz..