-
Runje'den Kartal'a 3 yıllık imza!
Runje'den Kartal'a 3 yıllık imza!
Beşiktaş, Hırvat kaleci Vedran Runje ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza töreninde Hırvat kaleci, kendisini siyah-beyazlı kulübe bağlayan sözleşmeye imza attı.

Kulübüne 1 milyon Euro, Runje'ye 800 bin
İmza töreninde konuşan Beşiktaş Kulübü İkinci Başkan Murat Aksu, sezonun ilk yabancı transferini bir gerçekleştiren kulüp olduklarına dikkat çekerek, "Bu ilk transferimizi 1 numarayı forma giyecek kaleci Runje ile yaptık. Yaklaşık 5-6 aydır süren çalışmalar neticesinde mutlu sona ulaştık. Hocamızın Marsilya'dan yakından tanıdığı Runje ile 3 yıllık sözleşme imzalıyoruz. Kendisi 10'un üzerinde Hırvat Milli Takımı'nda görev aldı. Hocamızın ısrarla alınmasını istediği Runje'nin Beşiktaş camiasına Türk futbol kamuoyuna hayırlı olmasını diliyorum. Runje ile 3 seneliğine anlaştık. Bonservis bedeliği olarak kulübüne 1 milyon Euro, kendisine yıllık 800 bin Euro vereceğiz. Belçika Ligi'nde 3 yıldır üst üste en iyi kaleci ünvanını kazanan Runje'nin Beşiktaş tribünlerine heyecan verecek bir oyuncu olduğuna inanıyorum" dedi.
Transfer çalışmalarının son sürat devam ettiğini bildiren Aksu, "Bu sene bir ilki gerçekleştirmek istiyoruz. Hedefimiz, transferi 20 Haziran'a kadar bitirip, kampa yeni transferlerimizle birlikte gitmek istiyoruz. Bu, hedefimize ulaşmak için yönetim kurulu elimizden gelen çabayı gösteriyoruz" diye konuştu.
Runje: "Çok mutluyum"
Hırvat futbolcu Vedran Runje de Beşiktaş gibi büyük bir kulübe geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, "İnşallah, Beşiktaş formasıyla kariyerimde üst seviyede bir dönem yaşarım" dedi. Konuşmaların ardından Runje, yeni formasıyla basın mensuplarına poz verdi.
Sağlık kontrolünden geçti
Beşiktaş'ın dün İstanbul'a getirdiği Hırvatistanlı kaleci Vederan Runje, bugün sağlık kontrolünden geçtikten sonra kendisini siyah beyazlı takıma bağlayan 3 yıllık sözleşmeye imza attı.
Kadıköy Acıbadem Hastanesi'nde sağlık taramasından geçirilen tecrübeli kaleci, daha sonra; incelemelerde bulunmak ve çalışacağı ortamı görmek için tesislere gitti.
23.05.2006
Kaynak : DHA
-
Kartal’dan Kily atağı
Kartal’dan Kily atağı
Yeni sezonda hayal kırıklığı yaşamaya tahammülü olmayan Beşiktaş, teknik direktör Tigana’nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Fenerbahçe’den Marcio Nobre’yi renklerine bağladıktan sonra, 1 numara sorununu da Runje ile anında çözen Siyah-Beyazlılar, şimdi de Inter’in dünyaca ünlü yıldızı Kily Gonzalez’in peşine düştü.

2008 yılına kadar sözleşmesi var
Arjantinli sol kanat oyuncusuyla görüşmelere başlayan yönetimin, bu transferde kısa sürede önemli mesafe kaydettiği ve müjdeli haberin çok yakında duyulabileceği öğrenildi. 2008 yılına kadar İtalyan ekibiyle sözleşmesi bulunan Kily’nin Siyah-Beyazlı formayı giymeye sıcak baktığı bildirildi. Gelişmeleri Jean Tigana’nın da yakından izlediği vurgulandı.
Kily Gonzalez kimdir?
Ülkesi: Arjantin
Doğum yeri: Rosario
Doğum tarihi: 1974
Boyu: 1.75
Kilo: 71
Takımı: Inter
93-94 Rosario Central 21 2
94-95 Rosario Central 30 5
95-96 Boca Juniors 36 3
96-97 Boca Juniors 1 -
96-97 Real Zaragoza 30 3
97-98 Real Zaragoza 31 6
98-99 Real Zaragoza 29 6
99-00 Valencia 47 6
00-01 Valencia 35 5
01-02 Valencia 31 3
02-03 Valencia 19 1
03-04 Inter 28 -
04-05 Inter 16 -
05-06 Inter 18 -
23.05.2006
Kaynak : Fanatik
-
Beşiktaş'tan Adnan'a teklif
Beşiktaş'tan Adnan'a teklif
Süper Lig'e veda eden Samsunspor'da forma giyen Adnan, Beşiktaş'tan teklif geldiğini doğruladı.

Kırmızı - beyazlı oyuncu, "Beşiktaş ile bire bir görüşmede bulunmadım. Menajerim aracılığı ile teklif geldi. Direkt görüşmem etik olmaz. Kulübümle bir sene daha sözleşmem var. Samsunspor küme düşmüş bir takım. Bu durumda gidip herhangi bir kulüple konuşmam etik açıdan doğru değil. Şu an kulübümüzde kongre ortamı var. Yeni yönetim geldikten sonra bonservisim ve geleceğim belli olacak" dedi.
23.05.2006
Kaynak : Milliyet
Mesaj Yetkileri
- You may not post new threads
- You may not post replies
- You may not post attachments
- You may not edit your posts
-
Forum Rules