Tamam işte bekleyelim ne olacak...
Dediklerinin tamamına katılıyorum Segopej yalnız o dediğin misillemeyi hata olarak niteleyemem ben.
Aziz Yıldırım'ı telefonla arayıp transfer için harekete geçireceksin ardından Yıldırım Kayseri yönetimiyle görüşürken Beşiktaş'la anlaşacaksın. Ben bunu ne hata olarak ne de Demirören'in tabiriyle eziklik olarak nitelerim, bu tamamen hakkını aramaktır. Sen Fenerbahçenin adını, emeğini, zamanını harcayaksın sonra da kaypak menejerininle dilediğin takıma gideceksin, YOK ÖYLE !!
Ben de kendimi Aziz Yıldırım'ın yerine koyunca;
gidip transferi prosedürüne göre yapmaya çalıştığım halde eziklik sıfatı bana kalacak, Topuz ise Beşiktaş'a kalacak.
Yıldırım Demirören dün bağlanıp Fenerbahçe ve Beşiktaş iki güzide kulüptür aralarında hiçbir problem olmaz, yok kulüp başkanları yalan söylemez falan diyosunda,
2 gün önce Aziz Yıldırım 'a ne cürretle ezik diyosun. Transferi Fenerbahçe kulübünde kim yapıyor, kimin izniyle yapıyor !!
Neyse görecez ihale kime kalacak ama Aziz Yıldırım asla hata yapmamıştır, hakkını aramıştır ve onun yaptığına kararlılık denir.
Beyler bu Mehmet Topuz ya kayseride kalır yada fenere ben başka ihtimal vermiyorum.Bizim başkan dün birçok şey ima etmeye çalıştı bjknin transfer politikası konusunda benim bildiğim Mamur vermez BJKye.
Ayrıca Topuz dün Kayseri BB Başkanı Özhasekiyi aramış ben ne yapaıyım diye eğer geçrekten sadece bjkye gitmek olsaydı kendi düşüncesi arar başkanla konuşurdu.Kanımca Topzu Fenere imzayı atar bu hafta içinde
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı ve Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki, ''Mehmet Topuz, Kayserispor'un 1 yıllık daha oyunsu. Hiç kimseyle oturup görüşmemesi lazım'' dedi.
Özhaseki, gazetecilere yaptığı açıklamada, Mehmet Topuz'un ''çirkin'' bir yola girdiğini ve içinde bulunduğu durumun gereksiz bir hale dönüştüğünü bildirdi.
Mehmet Topuz konusunda orta bir yol bulunmasını arzu ettiğini belirten Özhaseki, ''Öncelikle Mehmet Topuz, Kayserispor'un 1 yıllık daha oyuncusu. Hiç kimseyle oturup görüşmemesi lazım. Hiç kimseyle oturup sözleşme imzalamaması lazım. İki tane hak var. Birincisi kulübün hakkı. Yani bonservis hakkı. İkincisi de Mehmet Topuz'un hakkı. Oda bir oyuncu nihayetinde. Oda bir insan, bir delikanlı ve istikbali var'' diye konuştu.
Mehmet Topuz'un bir taraftan Kayseri'yi de düşünmesi gerektiğini ifade eden Özhaseki:
''Mehmet Topuz buralarda yetişti. Onda bir çok insanın emeği var. Bunların yanında geleceğini düşünerek biraz dikkatli olması lazım. Beni arayıp (Ne yapayım?) diye sordu. Ben de (Bunca lüzumsuz beyanat verdin, çekil kenara sessizce bekle) dedim. Yani genç bir insanı menajerler dolduruşa getirir. Biz bunları çok gördük. Menajerler için futbolcu ve kulüp önemli değildir. Üstten kazandığı para önemlidir. Nereden, hangi transferden, hangi pazarlıktan, ne kadar çok büyük para alıyorsa menajer için o önemlidir. Hepsini zan altında bırakmak istemiyorum, ama genelde böyledir. (Menajerlerin oyuncağı olma) diye kendisini tembihledim. Bundan sonraki gelişmeleri hep birlikte göreceğiz. Ama bir orta yol bulunması herhalde en doğru olanıdır. Görüşmeler devam eder ve bir orta yol bulunur diye tahmin ediyorum.''
Maraton
Doğuştan Beşiktaşlıyım diyen adama bakar mısınız? "Fenerbahçe beni çağırsa imzalardım." diyor. Siz hala M.Topuz'un Beşiktaşlı olduğuna inanıyor musunuz?
Yahu hadi Aziz Yıldırım yalan söylüyor, Rıdvan Dilmen de mi yalan söylüyor? Rıdvan Dilmen'e "Fenerbahçe'de oynamak istiyorum." demiş M.Topuz. Doğuştan Beşiktaşlı olan adam böyle bir laf etmez, başkana ulaşmaz.
Başkana helal olsun yalnız, Topuz kendisini aradığında "Biz seni almak istiyoruz, ancak Mamur'a ayıp olur, kendisiyle görüşelim, sonra arayacağız seni." demiş. İşin ilginç yani Topuz "Gerekirse oynamam, geleyim size." tarzında bir şeyler söyleyince başkan reddetmiş, kurallara aykırı demiş, etik değil demiş.
Adamın baskı altında olduğu kesin. Arkadan menajerler bir şey söylüyor ikide bir, zaten konuşmasından o kadar belli oluyor ki M.Topuz'un. İki gün önce Beşiktaş forması giyip "Doğuştan Beşiktaşlıyım" diyen adam, bir hafta önce Aziz Yıldırım'ı ve Rıdvan'ı arayıp Fenerbahçe'de oynamak istediğini söylüyor.
Ne acıdır ki menajeri de "Eğer Aziz Başkan bize atla gel dese gidip imzalayacaktık." diyor. Ben böyle şey görmedim. Doğuştan Beşiktaşlı adama bakar mısınız? Menajerine Demirören kaç milyon dolar verdi, çok merak ediyorum.
Ezik demesi onun hatası zaten Eren.Bende bizim başkan haklı,Aziz Yıldırım eziklik yapıyor falan demiyorum.Bunu savunmam zaten.Benim olayım Beşiktaş'ın etik davranmadığını söyleyenlerle...
Uefa Tahkim Kurulu Üyesi olan Levent Bıçakçı şimdi çıktı söyledi; "Avrupa'da bu işler böyle gider.Oyuncuyla görüşmek için resmi yazılı bir belge almaya falan gerek yok,bilgilendirmek yeterlidir,bu yüzden Fifa'ya Uefa'ya gitmeye gerek yok dedi.Avrupa'da bir çok kulüp gider oyuncuyla önprotokol yapar.Bu önprotokolün zaten hiçbir resmi geçerliliği yoktur"
Yani oyuncuyu ayartmak resmi bir belgeye imza attırmakttır.F.Bahçe nasıl sözde anlaştıysa Kayseri ile Beşiktaş'ta Mehmet Topuz'la sözde anlaşmıştır.Bununda Levent Bıçakçı'nın dediği gibi hiçbir cezai müeeyidesi yoktur...
O yüzden artık Beşiktaş kuralları çiğnemiştir,etik davranmamıştır demesin kimse...
Onun dışında benim sorunum yok...
kuralları çiğnemekle , etik davranmak arasında fark vardır herşeyi Avrupa nasıl yapıyorsa yapacak değiliz avrupada öyle gidiyor avrupada şöyle gidiyor .. nasıl giderse gitsin Türkiyede böyle gidiyor ayrıca Aziz Yıldırım gökhan emreciksinin menajerleri hakkında bunlar "menajer" değil demedi , bunlar Mehmet topuzun menajeri değil dedi..
İki sayfa geri git Aziz Yıldırım ne demiş iyi oku...
Yazmak istemiyorum burada daha fazla.Bilmediğiniz şeyleri,yanlış okuduğunuz şeyleri yazıyorsunuz,mecbur yazmak zorunda kalıyorum.İyi oku menajerler için ne demiş Aziz Yıldırım...
Harbiden yazmıyorum.Hissediyorum,resmen antipati oluştu bana bazı arkadaşlar tarafından.Bundan da çok rahatsızım.Benim Aziz Yıldırım'la F.Bahçe ile ilgili hiçbirşeyimde yok.Bunu anlayın...
Sürekli alıntı yapma gereğini duymayın..
Anilton, arada söz var diyorsun da IMKB'ye bildirilen şey nedir? İzinsiz olarak görüşüyoruz demek değil midir? Zaten ortada sözleşme olmadığı gerçek de Beşiktaş IMKB'ye "Topuz ile görüşmelere başlanmıştır." diyerek zaten büyük hata yaptı. Kulüple görüşmelere başlandı denilse neyse de oyuncuyla görüşmeye başlanması kuraldışı, etik de değil.
fenerbahçe alex örneğinde olduğu gibi topuzun bonservisini değil haklarını satın almış durumda topuz artık fenerin malıdır.aynı zamanada topuz çarşamba günü birgün herkes fenerbahçeli olacak şapkası altında imza atacaktır bilgilerinize
------------------------------------------(amacım kimseyi tahrik etmek değil abilerimden aldığım duyum bu yönde)
Anilton'a itafen =)
Telegol'de söz alan bir başka isimse Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım oldu. Yıldırım, Mehmet Topuz'un baskı altında tutulduğunu öne sürerek, "Bu çocuğu daha fazla baskı altında tutmaya gerek yok. Kurallar vardır. Biz Kayseri ile anlaşma yapmışızdır. Zaten biz Mehmet'le de daha önce anlaşma sağlamışızdır" dedi. Milli futbolcunun menajeri olarak çeşitli medya organlarında açıklamaları bulunan isimlere yönelik eleştiriler de getiren Yıldırım, Mehmet Topuz'un, bu kişilerin kendisinin menajerleri olmadığını daha önce kendisine aktardığını vurgulayarak, "Bunlar Mehmet'in menajeri falan değil. Daha fazla beni konuşturmasınlar. Çocuğu rahat bıraksınlar. Bıraksınlar bakalım Mehmet'i şöyle bir 10 gün. Sonunda hangi takımlı çıkacak bakalım" şeklinde konuştu.
Ben de dinledim programı , Aziz Yıldırım bu ifadeleri kullandı dostum iki sayfaya gitmeye gerek yok , aynen benim dediğim cümleyi kullandı biraz gözlükleri çıkartıp bakmak lazım olaya , herşeyi kendi tarafından incelediğin için antipati oluşuyor olabilir ama benim kimseye bi antipatim yok , bana diyorsan eğer..
http://www.youtube.com/watch?v=ngomuTJBxBE
Al Aziz Yıldırım'ın açıklaması burada.3:59'da ne demiş sesi sonuna kadar aç dinle...
Birdaha lüften,rica ediyorum bana ithafen falan birşey yazma...
Aşırı derecede rahatsız oluyorum,zaten bana kim ne yazarsa yazsın,şu saniyeden itibaren çok çok önemli bir gelişme(basın toplantısı,canlı yayın vb) olmadıkça ve olay sonuçlanmadıkça M.Topuz ile ilgili yazmayacağım...
İbrahim Akın'ı Aragones beğenmiş yahu, herhalde Aragones'in gittiğine en çok üzülen İbrahim olmuştur.
Daum'un geçmişte denediği sisteme bakarsak İbrahim'i kullanabilir. Tabi solda Uğur var, 1 kaliteli yabancı alınırsa, Vederson'un da gönderilmediğini düşünürsek sol tarafta yığılma fazla olacak.
Hem Mehmet Topuz'u bıraksın Aziz Yıldırım aynı parayı Eren için teklif etsin. Üstelik Poulsen için 5 milyon Euro lafları dolaşırken Topuz'a bundan daha fazla para vermek yanlış olur.
Artık bazı gelişmeler olsun da gündem değişsin yahu, sadece Mehmet Topuz değil gelecek isimi köklü revizyon dendi, icraat bekliyoruz.
"YÜCE ATATÜRK"
Artık yeter yahu, Topuz hakkında artık konuşmayalım, sürekli aynı şeyler yazılıp duruyor. Bir konu açacağım en son Topuz Transfer Haberleri diye.Beşiktaş ve Fenerbahçe sadece Topuz'U transfer etmiyor.
Herkesten ricam artık resmi açıklama yapılmadıkça, o şöyle demiş, bu böyle demiş diyerek ortalığı daha fazla karıştırmayalım.
Herkes kendi fikrini en az 2şer defa yazmıştır, daha da yazmayalım, ortam sakinleşsin. Herhalde günler boyu böyle olmayacak ortam, bir çözüme kovuşacak. O çözümden sonra açarız bir özel konu, orada isteyen istediğini yazar. O nedenle bekleyelim olayın çözülmesini. Hiç gümdemde değilmiş gibi başka konulardan konuşmaya devcam edelim, önemli bir gelişme olana kadar.
Bunu bu konuda katılım gösteren herkesten istiyorum, bu isteğimni kırmaz, aynı şeyleri tekrar tekrar yazmazsınız umarım.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Aziz Yıldırım gerçekten bilmiyormuş bunların menajer olduğunu yani öle derken senin dediğini kastetmiştir bencede hatta adam değiller derken de gerçekten adam olmadıklarını kastetmiş olabilir çok ilginç ... dediğim gibi gözlükleri çıkartmak lazım ... neyse bende son kez topuz hakkında yazıcam sende , sözünü tutarsın umarım..
Lucescu 2 katı para veriyor denmişti, vaz mı geçti Lucescu yoksa Fenerbahçe anlaştı diye Fenerbahçe'ye mi geliyor?
"YÜCE ATATÜRK"
Bülent Uygun açıkladı Bilica Fener'e geliyor diye de bende bekliyorum bir açıklama bu aralar , gündem de değişir güzel olur
Dün Sakarya'da olan Bülent Uygun'a sordu Lig Tv Bilica'nın transferindeki son gelişmeleri öğrenebilirmiyiz diye.Bülent Uygun , Fenerbahçe ile anlaştık dedi bu gece de muhtemelen açıklanacak resmi siteden.
Yönetim ne kadar izin verir bilmem de en büyük isteğim Aykut Kocaman'In tek patron olması. Futbol konusunda alınacak tüm kararlarda o olmalı ama bizim yönetim karışmadan edemez diye de kuşku var içimde.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Keşke dediğin gibi olsa da mümkün değil karışır bizim yönetim , benimki kuşkudan da öte=)
Daum ile yollar ayrıldığında ( adamı gelmeden yolladık) Aykut Kocaman takımın başında devam eder.Aykut Kocaman'ı bu takımın başında görmeyi ben de çok istiyorum.Aragones ile yollar ayrılır ayrılmaz Daum ve Aykut Hoca açıklanacak da , pAragones ne kadar koparsam o kadar iyi gözüyle bakıyor.70 yaşında ki adam bu kadar parayı nasıl sever anlamıyorum...
Aykut'un yardımcı olarak değil de bu şekilde göreve gelmesi zaten geleceğe yatırım. Yardımcı olduktan sonra teknik direktör olmak pek kolay olmuyor aynı takımda. Ama burada bir otoritesi olacak, teknik direktörlük göçrevi verildiğinde de kimsede kuşku kalmayacak. Zaten antrenörlük bilgi ve becerisiyle şu anda bile takımın başına geçebilecek birisi.
"YÜCE ATATÜRK"
Aykut Hocanın gelişi Özer ve Fenerbahçe içinde çok büyük şans. Eğer Özer ve Aykut Kocaman beraber gelirse, Özer İstanbul'a transfer olup yeteneklerini körelten futbolculardan olmayacaktır. Çünkü yanında hep bir abisi, hocası olan Aykut hocası olacaktır. Bu bakımdan Özer kendini İstanbul'a kaptırmadan takıma çok faydalı olacaktır. Tabi bunların olabilmesi için öncelikle Ankaraspor'la bonservis sorunu çözülmeli ve Özer kesinlikle Fenerbahçe'ye transfer edilmelidir.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Maalesef Yasin'i Sivasspor'a vermişiz. Ligtv'de az önce söylendi. Sivasspor'a hayırlı olsun.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bilica bu sezonun ilk transferi oldu o zaman . . .
Banada öyle geliyor. Bilica'ya Yasin+para teklif etmişizdir gibime geliyor.
Ama bu haberden sonra Can'ın hala takımda olması beni üzüyor.
Topuz'un bonservisi resmen Fenerbahçe'de
Türkiye'nin sonucunu merakla beklediği Kayserisporlu Mehmet Topuz'un transfer bilmecesi, yeni bir boyut kazandı. Fenerbahçe, 26 yaşındaki futbolcunun bonservis haklarını resmen Kayserispor'dan aldı.
Bir haftadır futbol kamuoyunu meşgul eden Mehmet Topuz transferinde Fenerbahçe bir adım öne geçti.Sarı lacivertliler, Beşiktaş ile anlaşan Mehmet Topuz'un bonservis haklarını Kayserispor yönetimiyle yaptığı toplantı sonrası resmen aldı.
İki kulübün protokol imzaladığı ve bu protokolün Fenerbahçe tarafından Futbol Federasyonu'na gönderileceği belirtildi.
NTV Spor yayınına katılan Tahkim Kurulu Eski Başkanı Türker Aslan, "Ortada karışık bir durum var. Uzlaşma sağlanamazsa, Mehmet Topuz ne Beşiktaş'ta ne de Fenerbahçe'de forma giyebilir" dedi.
Ne bizde Ne de Fenerbahçe de forma giysin. Seneye bedava ya aLırız bizde![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Yasin'i kesin olarak verdik mi? Verdiysek eğer çok yazık olmuş, bence çok yetenekli futbolcu. Servet gibi olmasın sonra, Sivasspor'da yıldızı parlayıp ezeli rakiplerimizden birine gitmesin de. Çok büyük hata olur Yasin'in gönderilmesi, hem çok efendi hem de iyi topçu, kendini geliştiriyor gün geçtikçe.
M.Topuz'un bonservisi resmen Fenerbahçe'de bu arada, imzalar atıldı.
Bilica ve Bekir de kesin Fener'de. Ayrıca Özer de bir aksilik çıkmazsa bizde. Umarım bu oyuncuların yanı sıra Ediz de alınır Ankaraspor'dan.
Volkan ile de görüşme yapılmış, Volkan Daum'un kendisini istemediği yolundaki haberleri sormuş, öyle bir şey yok demiş başkan, büyük ihtimalle Volkan da kalacak.