1 ile 30 arası toplam 129 sonuç

Konu: Fenerbahçe Cumhuriyeti [5.Sezon]

Threaded View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Teşekkürler arkadaslar.
    Su an dısardayım db'den bahsedecek olursam 9.1.0 oyunun versiyonu,sadece Türkiye ligleri açık ve db boyutu büyük.Bunlardan hariç sezon sonunda da takıma R.Madrid'in ünlü sol beki Marcelo kadromuza dahil olacak.Muhtemelen Masilela'yı sezon sonunda baska bir takıma vereceğim kiralık olarak 1 sezonda öyle geçirdikten sonra satıp paraya çeviririz aynı şeyler Enyeama için de geçerli.Diğerleri ise kalıcı oyuncular.Tatik konusunda ise ya herro ya merro dedik şu ana kadar tutturduk.
    Görüşmek üzere.

Geldim,devam ediyoruz...

Sezon öncesi zaten fazlası ile mesgulduk dikkatimin dağılmaması için hazırlık maçı yapmadım.Sezona CL ön elemesinde MTK ile oynayacağımız maçlar ile başlayacaktık kadromuz dar ve karısıktı ancak rakibimizin bu halimizle bile bize direnebilecek gücü yoktu,bir sonraki rakibimiz ise Danimarka temsilcisi Aalborg(AaB) idi,fazla sıkmadan onlarıda alt ettik.

Şampiyonlar Liginde C Grubunda mücadele ediyorduk ve sonuçlar;

Diğer Maçlarımız;

CL'de L'pool'a şanssız bir şekilde elendik.

1.Maç

Bu maçtan nasıl böyle bir skor çıktığını basında anlayamamıştı ve şanssız mağlubiyetimizi konu almışlardı.Ama ilk maçtaki oyunumuzla Kadıköy'de bir mucizeyi gerçekleştirebileceğimizi düşünüyordum nitekim oyunumuz yine müthişti ancak direkleri dövdük...

2.Maç

Tek kale oynuyorduk direkler kaleci falan derken Babel kendini aştı sol çaprazdan yani ceza sahası yan çizgisinden sol ayağı ile uzak köşeye bir vole patlattı şaştım kaldım umutlar tükenmişti artık.Çocuklarımız ikinci yarıda coştu umutlar arttı ama maalesef yine olmadı sağlık olsun tecrübe eksikliği diyelim bu sezonluk ama yine de L'pool gibi bir takıma tek kale oynayıp 4 gol atma başarısı gösterdik,bu bizim için büyük gurur.
    Arkadaşlar lig maçlarından ss koymayı düşünmüyorum istediğiniz maç varsa belirtin ss eklerim.
    Ligde 27 hafta geride kaldı ligin ilk yarısını 2.sırada bitiren kardeş klubumuz Sivasspor şu anda da 2.'liğini koruyor.

Oyuncu verileri;

Last edited by iLkeRisT : 08.Haziran.2009 at 23:31

Mesaj Yetkileri