Sayfa 5 / 80 İlkİlk ... 345671555 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 2396 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Default Robert: "Ribery gibi olmasın"

Robert: "Ribery gibi olmasın"

Galatasaray, Laurent Robert'i imza için İstanbul'a getirdi. Ribery'nin başına gelenleri hatırlatan Fransız imza için ağır şartlar ileri sürdü.

Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olacak bir kadro kurmak isteyen Galatasaray, Benfica'nın 31 yaşındaki sol açığı Laurent Robert'i İstanbul'a getirdi. Eşi Stephani, menajeri Jean Lui ve avukatıyla birlikte gelen Robert, tesislerde yöneticilerle görüştü. İki gün daha İstanbul'da kalacak Fransız yıldızın bugün şehri gezip karar vermesi bekleniyor.

RİBERY KÖTÜ ÖRNEK OLDU

İstanbul'a gelişi sonrası ilk açıklamasını yapan Robert, "Yöneticilerle görüştüm ama henüz anlaşma yok" dedi. G.Saray'ı tanıdığını söyleyen Fransız yıldız, "Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak, hedefleri olan büyük bir kulüple anlaşmak güzel olur" diye konuştu. Ancak Robert'in geçen sezon parasını alamadığı için ayrılan Ribery'nin başına gelenlerden çekinip sözleşmesine ağır şartlar koydurduğu, kulübün bu ağır maddi şartları kabul edip etmeyeceği bugün netlik kazanacak.

23.05.2006

Kaynak : Sabah

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

valla kabul etmiyosa yollasınlar volkan kimde Galatasarayın teklifini geri ceviriyo eskiden sanki bu kadar para kazanıyoduda şimdi daha fazlasını istiyo

aslında volkan kaliteli bir oyuncu ama şımarık.yedek kaldığında direk gerets i eleştiriyor.bulmuş da bunuyor...

Nesil
    2005
    Yer
    ev

katılıyorum Volkan gerçekten hem teknik hem de hızlı sayılabilecek meziyetli bir oyuncu ama GS için sadece kadro zenginliği yaratacak bir oyuncu ama GS'ye sırt dönüyosa bunun altında kalınmamalı

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Default G.Saray siyahi inciyi getiriyor

G.Saray siyahi inciyi getiriyor
    23 Mayıs 2006 09:23

Galatasaray transferde bombayı patlatıyor! Nantes'a giden Saidou'nun yerine, Chelsea'nin Kamerunlu yıldızına geri çeviremeyeceği bir teklif götürüldüğü öğrenildi.

Geremi sürprizi

Yönetimin teklif yaptığı Geremi, "Gelirim" dedi. Aslan, bonservisi için Chelsea ile görüşecek.

G.Saray'dan Geremi bombası... Aslan'ın Nantes'a giden Saidou'nun yerine, Chelsea'nin Kamerunlu yıldızına teklif götürdüğü öğrenildi. Yıldızlar topluluğu İngiliz ekibinde forma giyen oyuncunun "Gelirim" yanıtı ile transfer için düğmeye basıldığı bildirildi. Chelsea ile sözleşmesi süren Geremi'nin bonservisi için İngiliz ekibiyle önümüzdeki günlerde masaya oturulacak. Song'un da Geremi için aracı olduğu belirlendi.

ŞARTLAR ZORLANACAK
    Geremi artık forma bulmakta zorlanması nedeniyle Chelsea'den ayrılmaya sıcak bakıyor. Daha fazla şans bulabileceği bir takıma gitmek isteyen Kamerunlu oyuncu, Şampiyonlar Ligi avantajı nedeniyle Galatasaray'ın teklifine olumlu bakıyor. Eski piyasası olmayan Njitap Geremi'nin transferi için umutlu olan sarı-kırmızılıların, 28 yaşındaki oyuncu için tüm şartları zorlayacakları belirtildi.

NJiTAP GEREMi
    Doğum Tarihi: 20 Aralık 1978
    Doğum Yeri: Bafoussam, Kamerun
    Oynadığı Takım: Chelsea, İngiltere
    Boy: 1.79
    Kilo: 79
    81 kez milli / 6 gol

FOTOMAÇ

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen-Eski acik

insallah geremi gelir defansif orta saha icin o bölgenin en iyi 10 oyuncusundan biri,insallah gelir galatasaraya.Arkadaslar bu arada galatasaray volkan arslanla yollarini ayiracakmis.galatasarayin resmi internet sitesinde okudum bu haberi

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Volkanla yolların ayrılmasının pek sorun olacağını sanmıyorum yeri dolmıyacak bir oyuncu değil olmadı al bi genç daha onun yerinde Mehmet GÜVEN oynar

chelsea geremiyi bırakmaz

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Volkan'ın gidişinin GS'ye pek bir sorun yaratacağını sanmıyorum...

Geremi transferi olsa iyi olur ama zor iş...

Hakan Şükür, Ergün Penbe, Ayhan Akman, Sabri Sarıoğlu ve Orhan Ak’ın Sözleşmeleri Uzatıldı

Kulübümüzle olan sözleşmelerinin süresi sona eren oyuncularımızla yapılan görüşmeler sonucunda, oyuncularımız Hakan Şükür ve Ergün Penbe’nin sözleşmeleri 1 yıl, Ayhan Akman ve Sabri Sarıoğlu’nun sözleşmeleri 3 yıl, Orhan Ak’ın sözleşmesi de 4 yıl daha uzatılmıştır.

Volkan Arslan’la sürdürülen görüşmelerde ise henüz anlaşmaya varılamamıştır.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by dnz498
    G.Saray siyahi inciyi getiriyor
    23 Mayıs 2006 09:23

Galatasaray transferde bombayı patlatıyor! Nantes'a giden Saidou'nun yerine, Chelsea'nin Kamerunlu yıldızına geri çeviremeyeceği bir teklif götürüldüğü öğrenildi.

Geremi sürprizi

Yönetimin teklif yaptığı Geremi, "Gelirim" dedi. Aslan, bonservisi için Chelsea ile görüşecek.

G.Saray'dan Geremi bombası... Aslan'ın Nantes'a giden Saidou'nun yerine, Chelsea'nin Kamerunlu yıldızına teklif götürdüğü öğrenildi. Yıldızlar topluluğu İngiliz ekibinde forma giyen oyuncunun "Gelirim" yanıtı ile transfer için düğmeye basıldığı bildirildi. Chelsea ile sözleşmesi süren Geremi'nin bonservisi için İngiliz ekibiyle önümüzdeki günlerde masaya oturulacak. Song'un da Geremi için aracı olduğu belirlendi.

ŞARTLAR ZORLANACAK
    Geremi artık forma bulmakta zorlanması nedeniyle Chelsea'den ayrılmaya sıcak bakıyor. Daha fazla şans bulabileceği bir takıma gitmek isteyen Kamerunlu oyuncu, Şampiyonlar Ligi avantajı nedeniyle Galatasaray'ın teklifine olumlu bakıyor. Eski piyasası olmayan Njitap Geremi'nin transferi için umutlu olan sarı-kırmızılıların, 28 yaşındaki oyuncu için tüm şartları zorlayacakları belirtildi.

NJiTAP GEREMi
    Doğum Tarihi: 20 Aralık 1978
    Doğum Yeri: Bafoussam, Kamerun
    Oynadığı Takım: Chelsea, İngiltere
    Boy: 1.79
    Kilo: 79
    81 kez milli / 6 gol

FOTOMAÇ
    haber fotomaçtan

buarada Laurent Robert'i ne oldu ya imzalamadımı hala adam fmde süper ama pahalı biraz ben fm de gs ye fıstık gibi oynuyo inşallah gerçektede olur bunlar
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

fotomaça inanma kural 1 volkan gitsin ya hiç beğenmiyoum kendisini

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by mustafagungor
    chelsea geremiyi bırakmaz

geremi oynayamıyo zaten niye bırakmasınlarki bence bırakırlar ve bize çok yararı olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul'dan bildiriyor.

Su robert gelmeli bence benim hatırladıgım kadarıyla frikikleri de iyi kullanıyordu...(Yada karıstırıyorum )

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

robert firikikleri çok iyi kullanıyor...

noldu robert ten bir haber yok heralde ....

noldu robert ten bir haber yok heralde ....
    valla yok haber yaw.dün den beri bi gelişme olmadı.olmayacakmı acaba

ya olmazsa çok üzülmem diyecem ama bunu robertin son maçlarında ki kötü performansından diyeceğim...
    eğer robert olmazsa korktuğum tek şey !!! bizim yönetim o olmazsa daha iyisine değil daha kötüsüne yöneliyor ...
    geçen sene pires ile uğraştılar olmadı, k.gonzales dediler olmadı , heinze yi getirdiler ....
    umarım aynı olay bu sene olmaz .... ki bu sene pires ile de başlamadık l.robert ile başladık daha kötüsü kim olur bilmiyorum acaba ....

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Heinz aslında kötü bir oyuncu değil ama Türkiye'ye alışamadı ne yazık ki...

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

galatasaray kimi alırsa alsın o forma altında oynayan herkez birirer yıldızdır

ya şu simplicio çok iyi adam ya bir ara ilgilendik umarım hala ilgileniyoruzdur ....

ntv habere göre l.robert ile anlaşılamamış ..... yarın gidiyormuş ....

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Default Laurent Robert Röportajı (Sabah)

"Türkiye'yi nasıl buldunuz?
    Bu benim Türkiye'ye üçüncü gelişim, eşim Stephani'nin de ikinci gelişi. PSG-G.Saray ve Türkiye-Fransa maçlarında oynadım. İstanbul çok güzel bir şehir, ben ve eşim burayı sevdik.
    Galatasaray'la anlaşma durumun ne?
    Şu anda net bir şey yok. Bir iki gün içinde imza olacağını da hiç sanmıyorum. Neler olacağını hep beraber bekleyip göreceğiz.
    Saha içinde çok agresif olduğunuz söyleniyor
    Doğru, kaybetmeyi sevmiyorum. Bu yüzden agresif gözüküyorum. Benim futbolcu karakterim biraz da Hagi'ye benziyor. Tanıdığım kadarıyla o da aynıydı. Ancak dünyanın ilk 10'unda olan büyük bir futbolcuydu. Onla kendimi kıyaslamam doğru olmaz diye düşünüyorum.
    Newcastle United'da, Graeme Souness'la da problem yaşadın. Bunun için ne diyorsun?

Benim Souness'la problemim yoktu. Souness'ın benimle sorunu vardı. Ben 4 yıl Newcastle United'da oynadım. O ise 1 sezonu dahi tamamlayamadı. Bu konuda başka bir şey söylemeye de gerek yok herhalde.
    Yedek kalınca sorun çıkarttığın doğru mu?
    Hayır, her futbolcu yedek kalabilir. Bu futbolun içinde var. Ancak ben formdaysam, oynatılmadığım zaman hocalarıma "Niye beni oynatmıyorsun?" diye sorarım.Çünkü her futbolcu oynamak ister ve yedek kalmamın nedenini bilmek isterim.
    Galatasaray'da frikik atan oyuncu eksikliğini kapatabilecek misin?
    Beni iyi tanıyanlar nasıl frikik attığımı bilir. Her sezon frikikten yaklaşık 7-8 gol atıyorum. Geçtiğimiz sezon Benfica-Porto maçında yaklaşık 45 metreden Vitor Baia'ya atmıştım. Topu sadece seyretti, kımıldayamadı bile.
    Galatasaray'a imza atarsan bunda en büyük etken ne?
    Beni Teknik Direktör Gerets'in ve Başkan Özhan Canaydın'ın istemesi imza atmamda en önemli etken olur. Her ikisinin de beni istediğini biliyorum, o yüzden Galatasaray'la anlaşmam konusunda bu bana kolaylık sağlıyor. Kendilerine ayrıca da teşekkür ediyorum. Bu değerli insanlar tarafından istenmek güzel.
    Senden evvel Fransız Franck Ribery geldi ama kısa sürdü.
    Doğrusunu isterseniz vatandaşım olmasına rağmen Ribery'yi çok iyi tanımıyorum. Karakteri konusunda fazla bir fikrim yok. Ancak o, çok genç ve iyi bir futbolcu. Ben ise tecrübeliyim. Bazı kararları düşünerek alırım ve pişman olmam. Ribery'nin burada yaşadıklarının benim başıma geleceğini sanmıyorum. Anlaşma olursa, hem yönetim hem de ben her konuda daha dikkatli olacağız."

24.05.2006
    Kaynak : Sabah

bu oyuncu hırslı oluşu bence en büyük artısı hırslı oyuncular galatasaray gibi takımlarda çok başarılı olurlar .....

yahu ßırakın Robertı arkadaşlar 31 yaşında alsak Kımseye satamayız Onu. 2. si ßize turbunlere oynayacak turbunlerı hareketlendırıcek forma satışı yapaßılecek futbolcu lazım ßen mesela koyu gs lıyımdır ama robertın formasını almam hasan şaş umıt karan dururken. Onun Icın Adnan Polata destek verıyorum robertın transferıne veto vermesıyle iyi etti ßence. ßize lazım olacak Futbolcu Denilson, Querasma, Kily Gonzelez, Emre ßelezoğlu, Zenden, Ze Roberto, Rommedalh ve Sağ Kanada Geremi. ßunların çogu Kuluplerınde mutsuz gelemeye meyıllı futbolcular ßence faydada getırecek adam ßunlar marcelınho da var h. berlınde ama yuksekdır fıyatı. hadı hayırlısı ßakalım heınz vakkası olmasında ßu sene rahat rahat turbunlerde maç seyredelım.

abi adam 31 yaşında gidin alın ricardinho yu falan genç genç ne gerek var roberte

Del Piero_10 Misafir

o saydıklarının hiçbirini alacağınızı zannetmiyorum zaten robert'de gidiyormuş,haberler öyle diyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by hurmet
    abi adam 31 yaşında gidin alın ricardinho yu falan genç genç ne gerek var roberte
    şaka yapıyosun herhalde.

Nesil
    2005
    Yer
    ev

bencede çok şakacı kardeş biz kulüpte 500,000 dolar için adamla (Volkan)papaz oluyoz kalkmış ricardiho diyor

ricardinhoyu geçen sene 400k için kaçırdığımızı bilmiyosunuz galiba. Ayrıca yönetim juninho derken inanıyosunuz ya ricardinho juninhodan daha ucuz bunuda unutmayın

Sayfa 5 / 80 İlkİlk ... 345671555 ... SonSon

Mesaj Yetkileri