Hocam şöyle yaptımoyuna başlar başlamaz Edu'yu 20,Lugano ve Alex'i 30 trilyona kluplere önerdim Edu ve Lugano gitti.Alex'e M.City verdi teklif gitmedi oraya ardından satıştan çıkardım sözleşme imzaladım.Deivid ile direk sözleşme imzaladım hiç satışa falan koymadan.Ardından Alex yarım sezonda etkili bir performans gösterdi yine izlenmeye başladı ve Juve bastı parayı aldı
Deivid'de sakatlıktan çıktı satışa koyup 18 trilyona kluplere önerdim 5-6 takım takibe aldı sadece Shakhtar teklif etti ve istediğim parayı verdi o da gitti onun parası ile de Gignac geldi.Mutluyuz
.Selçuk ve Ali Bilgin'i de satmaya çalıştım ama bedavaya bile kimse almadı
.
Lige dönüyoruz artık vites küçülttük.
28.Hafta
Bu maçından ardından lig şampiyonluğumuzu ilan ediyoruz.Elimizi kolumuzu sallaya sallaya bir lig aldık.Daha TSL'de Trabzon ile şampiyon olmuştum ama ecel terleri dökmüştük sene boyu onun ardından bu iyi geldiPuan kayıplarımızı ilginç Hacettepe ve Ankaragücü ile berabere kaldık
Türkiye Kupası Yarı Final Rövanş Maçı
İki golcumuz hariç yedek çıktık maçı da aldık finalde ise rakip Trabzonspor kupa da ceptedevam ediyoruz...
29.Hafta
Kardeşlerimize bu sefer acımadık ligin ilk yarısında Sivas'ta bize karşı çatır çatır oynayıp 1 puanı almışlardı ama bu sefer duman oldular tek üzücü nokta arkalarında ki Gs puan farkını kapattı ikincilikleri riske girdi![]()

oyuna başlar başlamaz Edu'yu 20,Lugano ve Alex'i 30 trilyona kluplere önerdim Edu ve Lugano gitti.Alex'e M.City verdi teklif gitmedi oraya ardından satıştan çıkardım sözleşme imzaladım.Deivid ile direk sözleşme imzaladım hiç satışa falan koymadan.Ardından Alex yarım sezonda etkili bir performans gösterdi yine izlenmeye başladı ve Juve bastı parayı aldı