1 ile 30 arası toplam 129 sonuç

Konu: Fenerbahçe Cumhuriyeti [5.Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by jamax60 View Post
    MC mevkiine İbrahim Dağaşan'ı şiddetle öneriyorum arkadaşlar oldukça faydalı bir oyuncu ve ucuz...
    Valla abi hiç oynatıp denemedim ama benim bu kadromda anca malzemeci olur .Hayal ediyorumda antrenmanda Veloso bağırıyor;Lan İbooo su getir bana dilim damağım kurudu

Şampiyonluğumuzu ilan ettikten sonra vites küçülttük demiştim oyundan sonra bu skorlara da yansıdı.Kupa finali öncesi 3 maçta 2 beraberlik 1 galibiyet aldık ama oyun olarak çok etkili olmasakda rakipler kaleye 1 isabetli şut atıp gol çıkarmayı başardılar klasik FM dertleri

Artık kupa finali zamanı gelmişti ve biz hazırdık.Final maçına normal 11'imizden farklı bir kadro ile sahadaydık.
    Yer Atatürk Olimpiyat Stadı
    Rakip Trabzonspor
    Türkiye Kupası Final Maçı
    Maç Önü

Ve müthiş maçın ardından Türkiye Kupası'da müzemize geliyor.Yattara inanılmaz bir gol attı bize ama Cardozo bunun altında kalmadı bir müthiş golde ondan izledik.Çok keyifli bir maçtı.

Son 2 maçımızıda yedek ağırlık kadro ile oynadık 2 zafer daha aldık ve sezonu noktaladık.Oyuncularımıza herkes atladı su anda bakalım transfer döneminde neler yaşayacağız.

Oyuncularımızı izleyenleri belirtelim;

Emre Güngör: Lyon
    Miguel Veloso: Lyon - Barcelona - Valencia
    Colin Kazim: A.Villa - Everton
    oscar Cardozo: Ajax - Milan
    Dani Guiza: Liverpool - Milan - Roma - At.Madrid - Valencia

Kesin satacağım tek adam Guiza.M.Yıldız ile de anlaştık bir ihtimal Kazim'da gidebilir.

Sezon bitti ve artık ödül zamanı...

Yılın Oyuncusu

Gol Krallığı

Kral çıkarma geleneğimiz devam ediyor.Cardozo'nun olduğu yerde başka kral yoktur.

Yılın Yabancı Oyuncusu

Lincoln'u buralarda görmek gözlerimi yaşarttı

Yılın Menajeri

Sezon Sonu Ligin Oyuncu İstatistikleri

Yılın 11'i

Burayıda sömürdük

Sezon sonunda takımımızın görünüşü

Altın Ayakkabı

Gururumuz Cardozo Avrupa Altın Ayakkabı ödülünüde alıyor.Seneye daha fazlasını bekliyoruz ondan.

Last edited by iLkeRisT : 09.Haziran.2009 at 16:20

Mesaj Yetkileri