Sayfa 28 / 1204 İlkİlk ... 18262728293038781285281028 ... SonSon
811 ile 840 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

---------------transfer-----------------------
    -transfer--servet------transfer---hakan balta-
    -----------------m.topal---------------------
    ------------transfer-------barış--------------
    kewell--------------------------------arda---
    -------------------baros-------------------

bu transferler de neill -sağ bek-, emana -orta saha- olabilir. ancak kaleye somut bir isim düşünemiyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Bence yine kimsenin beklemediği medyada hiç adı geçmeyen transferler yapılacak

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

herkes kaleye ya aykutu yazmış yada başka yabancı kaleciler yazmış e bizimkiler leo franco yla anlaşmadı mı ben mi yanlış biliyorum ?

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Haftaya İstanbul'a geliyor haberleri bile vardı :s
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

:S nese önümüzdeki günlerde görücez inş faydalı birini alırlar

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Aykut gidiyor arkadaşlar...

Default Mustafa Sarp İmzayı Attı !!

Galatasaray'ın Bursaspor'dan transfer ettiği Mustafa Sarp, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen imza töreniyle kendisini sarı kırmızılı kulübe bağlayan imzayı attı!..

Mustafa Sarp imza töreninde yaptığı açıklamada, Adnan Polat, Adnan Sezgin ve Bülent Korkmaz'a transferindeki katkıları nedeniyle teşekkür etti. Sarı kırmızılı takımın yeni hocası Rijkaard'ın çok büyük bir isim olduğunu belirten Mustafa Sarp, "Kendi adıma ve hocamız adına hayırlı olsun. Geçmişte Bursaspor forması ile mücadele etsem de Galatasaraylıyım ancak en iyi oynadığım maçlar Galatasaray maçları olmuştur" dedi.

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Üstünel ise imza töreninde yaptığı açıklamada transferler hakkında bilgi verdi. Haldun Üstünel, takımın bir revizyona gittiğini belirterek, "Hasan Şaş, Ümit Karan ve kaleci Aykut'u hiçbir zaman unutmayacağız" dedi ve bu futbolcularla yollarını ayıracaklarını belirtti.

Üstünel, Ümit Karan'a menajeri aracılığıyla teklif geldiğini ve bunu görüşeceklerini söylerken, kiralık olarak oynayan oyuncuları için de son kararı Teknik Direktör Rijkaard'ın vereceğini ifade etti.

Haldun Üstünel, yabancı transferlerle ilgili ise şöyle konuştu:

"Programımızda yerli ve yabancı futbolcular var. Tabiki çalışmalarımız devam ediyor. Biten transferler hakkında sizler detaylı bilgi vereceğiz."

Maraton

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yolların ayrılacağı 3 oyuncunun da yolu açık olsun. Ne Ümit Karan'ı, ne Hasan Şaş'ı, ne de Aykut'u unutur bu taraftar. Şahsen ben Aykut için üzüldüm, oldum olası sevmişimdir onu. Umarım gittiği takımda başarılı olur.

Aykut Antep'le görüşüyomuş galiba inş oynayabileceği bi takıma gider...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Hayırlı olsun Mustafa Sarp , Bursasporlu taraftarların en begendigi birkaç isimden biriydi gerek beyefendiligi gerekse formasının hakkını vermesi iyi bir alternatif olabilir

Aykut bence gitmez , 2.Kaleci olmaya devam eder gerektiginde de oynar oynamsa bile parasını takır tukur alır

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Mustafa Sarp İmzayı Attı

Bursaspor'dan transfer ettiğimiz Mustafa Sarp, bugün kendisini Galatasaraylı yapan sözleşmeyi imzaladı. Florya Metin Oktay Tesisi Turgay Vardar Basın Odası'nda düzenlenen imza törenine, Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri Murat Yalçındağ ile Haldun Üstünel'in yanı sıra unutulmaz futbolcumuz Bülent Eken katıldı.

İmza töreninde ilk olarak Haldun Üstünel söz aldı. Üstünel, imza töreninde Galatasaray’ın efsane isimlerinden Bülent Eken’in de yer aldığını belirterek, “Bugün Galatasaray’a yeni bir genç kardeşimiz katılırken, Galatasaray’ın efsane bir isminin de burada olmasını istedik. Galatasaray’ın geçmişine adlarını şerefle yazdırmış büyüklerimizi anmak ve yeni nesillere aktarmak istiyoruz. Bundan sonra imza törenlerimizde bu uygulamamız devam edecek” dedi.

Haldun Üstünel, Mustafa Sarp’ı uzun zamandır takip ettiklerini belirterek, “Sarı kırmızı arma altında uzun yıllar başarıyla mücadele edeceğini umuyorum. Bu transferin Galatasarayımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

İmza töreninde ayrıca, Mustafa Sarp'ın yeni sezonda 16 numaralı formayı giyeceği açıklandı.

Kaynak : Galatasaray.org

Carrusca'nın numarasını giyecek Bu arada biz Carrusca'yı sattık mı ?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Cruz Azul'da kiralık olarak oynuyor olması lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Hayırlı olsun sağlam bir ön libero iyi bir alternatif olabilir

Emre Aşık ile 1 yıl sözleşme imzalamışız.Bu sene çok iyi mücadele etti bence kalması çok iyi oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

carrusca 17 değilmiydi
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Mustafa Sarp iyi bir oyuncu inşallah Gs ilede başarılı olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    carrusca 17 değilmiydi
    16'ydı Carrusca..

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

güzel transfer umarım başarılı olur.ümit karan hasan şaş ve aykutun bencede artık ayrılma vakitleri gelmişti aykut ilk 11 oyuncusu ve 11 de oynamayı hakediyor ümit karan ve hasan şaş artık eskisi gibi değiller tamam çok emekleri geçti ama kalsalar bir yararları olmaz artık hepsine başarılar diliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Kapo a la cote en Turquie

Décidé à quitter Wigan, avec lequel il est sous contrat jusqu'en 2011, Olivier Kapo a émis la semaine dernière l'envie de poursuivre sa carrière en France. Mais selon les informations de L'Equipe, l'ancien Auxerrois aurait surtout des touches en Turquie. Fenerbahçe et Galatasaray sont les deux clubs intéressés.

http://foot-transfert.videodesport.c...te-en-turquie/

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

ee ne diyor

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Türkiye'ye yakın diyor.F.Bahçe ve G.Saray ilgileniyor diyor...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kapo sanırım Premier League'de oynuyordu Wigan'da. İyi bir futbolcu ama ben Galatasaray'da görmek istemem.

Enterokinaz Misafir

Olivier Kapo'yu transfer etmemiz için geçerli bir sebep bile bulamıyorum ben.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Gerçekte izlemedim ama Fm profili gerçekten iyi

Enterokinaz Misafir

Tamam da, mevki olarak bize çok lazım bir oyuncu değil. Asıl yeri sol açık olması lazım, şu anda takımımızda transfere ihtiyacı olmayan tek bölge sol taraf, haksız mıyım ?

Oyun kurucu olarak kesinlikle Kapo'dan daha iyi futbolcular getirebiliriz. Rijkaard'ın ismiyle, başarılarıyla ve Haldun Üstünel'le, çopu futbolcu hayal olmaktan çıktı artık.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ayrıca Cruz Azul'dan dönen Carrusca var daha elimizde. Ben o adamın yeteneklerini çok beyeniyorum fakat fizik olarak çok zayıf son bir şans daha verilmesinden yanayım ama Rijkaard ve yönetim bilir tabi en dogrusunu.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Carrusca'yı bi kere Liverpool maçında izlemiştim ve harika yetenekleri olduğunu görmüştüm denedebilir ama satıladabilir..

Enterokinaz Misafir

Quote Originally Posted by Pazzini_06 View Post
    Carrusca'yı bi kere Liverpool maçında izlemiştim ve harika yetenekleri olduğunu görmüştüm denedebilir ama satıladabilir..
    Carrusca Cruz Azul kirasında ne fiziksel ne de mental olarak geliştiremedi kendini, ilk maçların ardından kulübeye kazık çaktı. Bir daha saha da bile görünmedi. Bu halde ki bir oyuncunun takıma kazandırılması, performans beklenmesi çok büyük süreçtir. Tutup tutmayacağı bile meçhul zaten. Herşey bir yana, yabancı kontenjanı boşluğu için gönderileceğini düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Cruz Azul'da dediğin gibi olduysa eğer İstanbul'a gelmesi bile hata olur o zaman

Mesaj Yetkileri