Adam akıllı hamleler bekliyoruz. Geç kalmaya başladık yine.
Adam akıllı hamleler bekliyoruz. Geç kalmaya başladık yine.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Ne Aurelio'su yahu, ödeyeceği 5 milyon alacaklarından kesilecekse Appiah gibi gelsin yoksa da gerek yok. Aurelio'nun İspanya'da oynamak için ayrıldığını herkes biliyor, bıraktı gitti Fenerbahçe'yi ki Fenerbahçe yönetiminin teklif ettiği rakam ile arada da çok büyük fark yoktu.
Betis 2.lig'e düştü, Aurelio'yu elinden çıkarmak istiyor. Önünde 5 milyonluk tazminatı olan bir oyuncuyu da kolay kolay satamazlar. Üstelik Aurelio ameliyat olmuş ve sezon başlangıcını kaçırabilme ihtimali varmış. Appiah gibi tazminatı alacaklarından kesilecekse gelsin takıma zararı olmaz, başka türlüsüne gerek yok. Emre'nin yanına kaliteli bir yabancı bulamıyorlar mı? Appiah de yedekte bekleyecek nasılsa.
"YÜCE ATATÜRK"
Bu, Fenercell'i nereden tehmin edebilirim?![]()
Emre'nin eski Emre olmadığına katılıyorum, sakatlıklıklarla boğuştu, maç eksiklikleri nedeniyle kendini toparlayamadı Fenerbahçe'ye geldi askerlik derken kampa yetişemedi ilk yarı beklediğimiz Emre değildi ama ikinci yarı takımın en iyi 2-3 oyuncusundan biriydi. Hatta 5 maç oynar 1 maç yatar denen Emre takımda en fazla forma giyen isimlerden biri oldu. Hemde Aragones'e rağmen. Yeni gelen teknik direktörle, yeni transferlerle Emre de daha iyi olacaktır.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Yine geç kalmaya başlıyoruz daha ne orta sahaya ne kanatlara bir adam alınmadı.Aragones ile yolları ayırmamız da gerekiyor bir an önce.
Avea bayilerinden ve Feneriumlardan temin edebilirsin Batu.
Yasin'in gönderilmesi hata oldu, bize geniş kadro lazım. Can Arat'ta takımda tutulmalı hatta hiçbir yerli oyuncu gönderilmemesi gerekiyor. Takıma yedek lazım.
Emre'nin faydasız olduğuna katılmıyorum, aksine belki de bu yıl en faydalı kişiydi. Geçen yılki takıma koy Emre'yi, iddia ediyorum Chelsea'yi elerdik.
Emre Belözoğlu'nun yanına defansif yönü çok kuvvetli, mücadeleci bir isim lazım. Yanında Muhammed'in dediği gibi Uğur, Deivid gibi adamlar olursa adam hiçbir şey yapamaz. Emre sakatlığı da atlattı, çok büyük istikrar gösterdi. Ben bu yıl bir maçta çıplak gözle de izledim Emre'yi, çok koşuyor, çok mücadele ediyor. Çok fazla da top kazanıyor. Bana göre çok faydalıydı bu yıl. İnanın orta sahanın en istekli, arzulu, hırslı ve koşan futbolcusudur Emre.
Bugün Vatan gazetesinin verdiği on biri paylasıyorum...
Volkan
G.Gönül Bilica Geromel İsmail
Poulsen Appiah
Özer Emre Seedorf
Güiza
Emre sezon boyu 15-20 maç yapamaz, 1 maç oynar 5 maç yatar diyenlere gereken cavebı verdi. Takımda kim iyiydi bu sene de Emre'den hesap soruyoruz? Bana göre takımda sırıtmadı Emre hatta sivrilen oyunculardan oldu 2. devre. İlk devreki performansını saymıyorum çünkü sezon başı kampına katılmamıştı, göbeği vardı yahu.
Emre bu sene kronik sakatlığı olmadığını, üst üste maçlara çıkabileceğini gösterdi herkese. Eğer sezon öncesi kampta talihsiz sakatlık yaşamazsa ve iyi hazırlanırsa bu sene takımın en önemli silahlarından biri olacaktır.
AUrelio ise o formayı giymek için önce menajerinden ayrılmalı ve menajerin yununa geldim, kendine komisyon alabilmek için beni kullandı, pişmanım gibi açıklama yapması gerekiyor. Tutumlu onun menajeriyken Aurelio Fenerbahçe'ye gelemez.
"YÜCE ATATÜRK"
Seedorf mu ?
Nereden çıktı şimdi bu ?
Seedorf yazılıyor zaten günlerdir.Milan'dan ayrılmayacağını açıkladı.Zaten gelmesini de istemem bu yaştaki bir futbolcunun.
Emre olmasa kim bilir bu sezon kac gol yerdik orta sahada rakibi ısıran tek oyuncu o...
Kişiliği hakkında ya da yasamı hakkında elestirileri kendisi de kabul ediyor...Ama onun mücadele gücü,hırsı hakkında kimse bi sey diyemez...
Seedorf,Fenerbahçe ile görüşme halinde...
seedorf gelmesin abicim. turksportal dergideki olay yok bizde. 1 senede paslanır
Seedorf büyük ihtimalle gelmeyecek Galliani açıkladı bırakmayacağız diye ..
Bence Seedorf 33'ünde bile olsa Türkiye liginde rahat top oynayacak kapasitede bir futbolcu ki, performansı kötü değildi bu sezonda. Ama gelir mi, Milan bırakmaya yanaşır mı ? Bunlar sorun bana göre.
Ayrıldıysa en doğrusunu yapmış ama biraz geç kalmış.
Artık taraftar sıkılmaya başladı ya, verin Aragones'in 3.5 milyonunu da fesh edin. Dede zaten koca sezonda en büyük kazığı attı Fenerbahçe'nin ligi 4. bitirmesini sağlayarak, daha ne kazığı atabilir ki.
Carlos kalacaksa sol bek için onu zorlayacak biri alınmalı. Vederson'un bu kadar senedir bir numarasını göremedik. Yedekte biri oturacaksa bu genç bir isim olsun en azından.
"YÜCE ATATÜRK"
Aragones'in maliyeti teknik ekibiyle beraber 7 milyon €'yu buluyor bu yüzden yönetim Aragones ile anlaşmaya çalışıyor. 3.5 Milyon € için sanmıyorum ki Fenerbahçe bu kadar anlaşma zemini arasın.
Yok o kadar fazla değil, 7 milyon hiç değil. Bu 7 milyon tazminatı var diye dendi ki tazminat olmadığı da açıklanmıştı. Fenerbahçe'nin düşüncesi bu parayı taksitlendirmek ki Aragones eğer bir takımla anlaşırsa herhangi bir görev için kalan taksitleri ödememek için uğraşıyor.
"YÜCE ATATÜRK"
R.Carlos'un arkadasında İsmail var Antep'ten...İnsallah o da gelir...
İsmail kim yahu?Buraya hiç haberi koyulmadı? Haberleri buraya da ekleyin, ben sadece buradan takip ediyorum.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Antep'ten İsmail ve Murat'ta Beşiktaş forması giymiş.
Türk futbolu olarak nadiren iyi oyuncu çıkardığımız bir mevki sol bek. İsmail'de bu senenin göze batan bi ismi, alsak iyi olur.
Ben de Vatan gazetesinde gördüm ondan ekledim uydurma değil yani![]()
Gaziantep'ten Bekir'le resmi sözleşme imzaladı mı Fenerbahçe ?
Evet imzaladı resmi sitede de açıklandı zaten Bekir'in Fenerbahçe'ye geleceği kesindi sömestırdan acıklanmıstı...
Çağlar'ı alsalar güzel olur.Artık yedek kulübesini zenginleştirmemiz lazım.Maldonado Josico Burak Ali Bilgin ile olacak gibi değil.