Özgürcann enfes transfer enfess... 4-3-3 te çok verimli kullanırsın benim kariyerdede 24 golle gol kralı olmuştu.
Özgürcann enfes transfer enfess... 4-3-3 te çok verimli kullanırsın benim kariyerdede 24 golle gol kralı olmuştu.
TSL 2. Hafta
Kırıkkalespor 2-2 Denizlispor
Süper Ligde Kendi Sahamızda Oynadığımız İlk Maçta Maça İyi Başlamamıza Rağmen Maçı Rakibimiz 2-0 dan 2-2 ye Getirmekte Zorlanmadı Yenilebilirdik de. Zamanla Tecrübe Kazanacağız...
[IMG][/IMG]
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Elimde Forvet Fazla Olmadığı İçin Şimdilik Ortasahayı Kalabalık Tutaraktan Oynuyorum. Özgürcan Geldiğinde Taktik Mutlaka Değişecektir Hocam. Evet Sendeki Oyunda Çok Önemliydi O Gidince Çok Sıkıntı Çektin Hocam. İnşallah Senden Sonra Performansı Düşmemiştir Hocam![]()
Last edited by BaGa TaRKaN : 10.Haziran.2009 at 00:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
TSL 3. Hafta
Ankaraspor 0-1 Kırıkkalespor
Süper Ligde Deplasmandaki Maçlarımıza Süper BaşladıkRakibin 10 Kişi Kalmasını da İyi Değerlendirerek Altın Değerinde 3 Puanı Hanemize Yazdık
[IMG][/IMG]
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TSL 4. Hafta
Kırıkkalespor 4-2 Fenerbahçe
Kendi Sahamızda 2 Kere Yenik Duruma Düşmemize Rağmen Muhteşem Ötesi Oynadığımız Maçta Pedano ve Alaattin'in Mükemmel Performansıyla Fenerbahçeyi de Fikret Karabudak'ın Çimlerine Gömüyoruz. Uyuyan Efsane Şimdi Uyanıyor Yavaş Yavaş
[IMG][/IMG]
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sanırım Medya Fenerbahçeyi Yendiğimize Bozuldu
[IMG][/IMG]
Last edited by BaGa TaRKaN : 10.Haziran.2009 at 01:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
TSL 5. Hafta
Beşiktaş 2-1 Kırıkkalespor
Söylenecek Bir Şey Yok Çok Baskılı Oynayan Rakibimize Karşı İyi Dayandık Kontraatakla Oynadık Golü Erken Bulabilseydik Belki Değişirdi Ama Beşiktaş Bayağı Bunaltaraktan Oynadı Fark da Yiyebilirdik
[IMG][/IMG]
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
FORTİS TÜRKİYE KUPASINDA 2. TUR MAÇLARI
Last edited by BaGa TaRKaN : 10.Haziran.2009 at 01:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Last edited by BaGa TaRKaN : 10.Haziran.2009 at 01:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Gelecek 3 maçtan 7 puan alabilirsek çok iyi olacak
Lige iyi baslamıssın. Bir tek Bjk ye maglubiyetin var. Ama Fenerbahceyi yenip Besiktasa yenilmene üzüldüm.![]()
TariboWest
güzel başlamısşın bjk mağlubiyeti kötü olmuş biraz ama feneri yenmen güzel başarıların devamı![]()
Evet 3 Maçtan En İyi Neticeyi Almamız Lazım Ondan Sonra Sonra Çok Zorlu Fikstüre Giriyoruz
Ligde GS ve BJK'in Kadrosu Süper Fener'in Kadro Durumu Çok Kötü İyice Geriye Doğru Gidiyorlar Takım Yaş Ortalaması Çok Yüksek ve Alttan İleriki Yıllarda Faydalı Olacak Genç Oyuncular Yok Gibi Bişey Fener Geriye Doğru Gidiyor Gibi
Evet Kalıdğımız Yerden Devam Ediyoruz Arkadaşlar Ligin İlk Yarısını Tamamlayıp Ara Transfer Sezonuna Gireceğiz...
SS'ler Anlık Gelişmelerle Birazdan...
TSL 6. Hafta
Kırıkkalespor 2-1 Kocaelispor
İlk Dakikalarda Gol Atmak Bize Yaramıyor Denizli Maçında Olduğu Gibi Bu Maçta da Erken Bulduğumuz Gol Bize Son Dakikalarda Sıkıntı Yarattı Ama Bu Sefer Şansımızında Yardımıyla Maçtan Galip Ayrılmayı Başardık
[IMG][/IMG]
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
FORTİS TÜRKİYE KUPASI
GRUPLAR
A Grubunda Kolay Bir Gruba Düştük Gibi 2.Sırayı Alarak Tarihimizde İlk Defa Çeyrek Finale Çıkmak İstiyoruz...
Last edited by BaGa TaRKaN : 14.Haziran.2009 at 17:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Gs hiç transfer yapmamış nerdeyse![]()
TSL 7. Hafta
Gençlerbirliği 1-2 Kırıkkalespor
Burnumuzun Dibinde Çok İyi Tanıdığımız Rakibimiz Karşısında Galip Geldiğimiz İçin Mutluyum
[IMG][/IMG]
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet! Gençleri Çok Kaliteli Olduğundan Takıma Transfer Yapmayı Pek Önemsememişler. Ayrıca Ekonomik Kriz Galiba GS yi de Teğet Geçmiş
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hakikaten Teğet mi Geçmiş Kriz Yoksa Başkanın Cimriliği mi
Last edited by BaGa TaRKaN : 14.Haziran.2009 at 17:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
iyi gidiyorsun bu arada kriz beylerbeyini bile teğet geçmiş seni parçalamış![]()
Last edited by BaGa TaRKaN : 14.Haziran.2009 at 17:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Last edited by BaGa TaRKaN : 14.Haziran.2009 at 18:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Last edited by BaGa TaRKaN : 14.Haziran.2009 at 18:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Takımda Huzursuzluklara Yol Açan Alessandro Trevisan İle Yollarımızı Ara Transferde Ayırıyoruz. Değerinin 2 Katını Veren Piacenza ile 250 Milyar Karşılığında Anlaştık
Takımımıza Geçen Sezon Gelecek Vaat Eden Oyuncu Olarak Almıştık Gerçekten Yetenekli Oyuncu ve Bize 250 Milyar Kazandırdı. Kendisine Yeni Kulübünde Başarılar Diliyoruz Yolu Açık Olsun Regenimizin
[IMG][/IMG]
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Takımımıza En Fazla Transfer Geliri Sağlayan Oyuncumuz Oldu Kendisi.
Last edited by BaGa TaRKaN : 14.Haziran.2009 at 20:42 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Last edited by BaGa TaRKaN : 15.Haziran.2009 at 16:30
Hocam en son beraberlikleri almsaydın 2. liğe yükselebilrdin. Ama güzel gidiyoruz.. Bi seri yakalarsak sampiyonluk bizimdir![]()
TariboWest
ligte çok iyi yerdesin.. süper![]()
TSL 16. Hafta
Konyaspor 1-1 Kırıkkalespor
Ortada Geçen Mücadelede Beraberlik Oyunun Hakkıydı Öyle de Oldu Yenilmeden Puanla Döndüğümüz İçin Mutluyuz
[IMG][/IMG]
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TURKCELL SÜPERLİGDE İLK YARININ SONUNDA OLUŞAN PUAN DURUMU
[IMG][/IMG]
Hedefimizin Çok Üstünde Bir Performansla Güzel Yerdeyiz Böyle Devam Ettirebilirsek Avrupa Kupaları Rüya Olmaktan Çıkar
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Transfer Sezonu Başladı Arkadaşlar 2-3 Oyuncu Takviyesiyle Takımımızın Kadrosunu Sağlamlaştırmak İstiyoruz.
Last edited by BaGa TaRKaN : 15.Haziran.2009 at 02:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
iyi gidiyorsun formunu koruman dileğiyle
Avrupa'ya gidemezsin bence kendimden biliyorum bi ara bende böyleydim maalesef 8. oldum inş beni yanıltırsın))
Evet Rakipler Benimle Mukayese Edileyemecek Kadar Önemli Sonuçta GS FB GENÇLER TS BJK BURSA ANTEP gibi Takımlar var Bunları Geçmem Zaten Benim İçin Başarı![]()
Ama Şöylede Bir İnancım Var Kadro Yapısı Olarak da Çok da Kötü Değilim Büyüklerde O Kadar Ahım Şahım Oyuncu Yok Sadece Belli Oyuncular Onlarda Malum Becerileriyle Ön Planda
Bakalım Gidebileceğimiz En Üst Yer Nereyse Gideceğiz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Takımın Yaş Ortalaması Şuanda 25
Ayrıca Süper Ligde 3500 Kişilik Kapasite OynayaraktanGayet İyi Yerdeyim
![]()
Last edited by BaGa TaRKaN : 15.Haziran.2009 at 12:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
senin adına yaparlar yakında bir stad![]()