Hazırlık Maçlarımız

Transferlerimiz

JAJA

Razvan Rat

İlk yarıdaki güzel oyunumuzu ikinci yarıda sürdüremedik.2 gol yedik ama ondan sonra skoru korumasını bildik.Lige galibiyetle başladığımız için mutluyuz.

İlk yarıda çok kötü bir oyun oynadık.Sadece 1 şutumuz vardı.İkinci yarıda çok iyi mücadele ettik ama gol gelmedi.önümüzdeki maçlara bakacağız.

Rakibimiz zordu ama bizim için kolay bir maç oldu.İyi oynayarak hakettiğimizi düşünüyorum.

Kupa maçında favoriydik,Jaja'nın 35 metrelik golüyle beraberliği sağladık.Sonra gerisi geldi.

Groningen maçı ortada geçti.İlk dakikalarda kornerden gelen golle öne geçtik.ikinci yarıda da Jaja'nın füzesiyle rahatladık.3 puanı aldığımız için mutluyuz.

Bu maçımızda da üstün oynadık ve Hamdaoui'nin performansı giderek artıyor.önümüzdeki maçlarda da sürer inşallah

Bu maçtada çok iyi bir oyun sergiledik ama fm izin vermedi

İşte olay maç rakip kaleye 9 şutum vardı 3'ü tutmuştu.rakip takım 30. dakikaya kadar şut çekmedi.nasıl gol attılar derseniz kornerden kendi kalemize. şut yemeden gol yemek ilginç bi duygu.

Biz ezdik ve maçı hakkımızla kazandık.

İşte müthiş bir maç.PSV'yi kendi sahasında devirdik hemde 4-0 gibi skorla mutluyuz.lider olarak devam ediyoruz.

19 şut çektik 3'ü kaleyi tuttu ve gol oldu. 3 puanı 3 golle aldık

Rakibimizi ataklarımızla boğduk ama penaltılarla kupadan elendik üzgünüz.

Maç ortada geçti.öne geçtik ama 90. dakikada yediğimiz golle 3 puandan olduk.

Puan Durumu

Ligde lideriz ve liderliğimizi sezon sonuna kadar devam ettirmek istiyooruz.Şampiyon olacağımıza inanıyorum.

Bugünlük bu kadar belki gece devam edersem koyabilrim hepinize iyi geceler.