1 ile 30 arası toplam 129 sonuç

Konu: Fenerbahçe Cumhuriyeti [5.Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

regenler ilerde iş yapar en azından yüksek bi paraya giderler,takımında o zaman olacak forvetlere bağlı.

Bence Kartal'dan geri çağır ve onlara antrenman programını uygula.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by magirus View Post
    regenler ilerde iş yapar en azından yüksek bi paraya giderler,takımında o zaman olacak forvetlere bağlı.

Bence Kartal'dan geri çağır ve onlara antrenman programını uygula.
    Valla baktım şimdi lige kaydetmemişler adamları dangalaklar şu an itibari ile geri çağırdım ve altyapıya sürdüm

4.Hafta

Aslında bu tip maçlarda bize direkt olarak 3 puanı yazmaları lazım çünkü rakipler bize karşı 3 puandan fazlasını kaybediyorlar Hakem oyuncularını sürekli uyardı ona rağmen 1 kırmızı çıktıki adamların tamamı sarı kart ile bitirdi maçı normal koşullarda yedikleri kırmızılar sayesine hükmen 3-0 ile giderlerdi içeriye.Biz de maçta sıkmadık fazla attık kafadan golu yattık

5.Hafta

TSL'de her zamanki gibi elimizi kolumuzu sallayarak bir maç daha alıyoruz ancak bizim için üzücü bir durum ortaya çıkıyor bu maçta sakatlanan Emre Güngör 2 aya sahalardan uzak kalacak CL'de Emre'nin yokluğu bize sıkıntı yaşatacaktır.

CL Grup 2.Maç

Kağıt üzerinde grubun en zayıf takımı olarak gözüken D.Moskova'yı Kadıköy'de ağırladık ama misafirperver davranmadık baştan sona hakim olduğumuz oyunda rahat bir galibiyet ile ikide iki yaptık.CL'de bir sonraki maçta evimizde Arsenal ile oynayacağız.

6.Hafta

Kadıköy'de bu seferki kurban Antep oluyor.Sahayı dar ettik.Zaten bu ekipten de böyle olması beklenir.

7.Hafta

TSL'de genelde yaptığımız gibi sonuca erken gidip yatış moduna geçiyoruz.

7.Hafta

Antalya karşısına tamamen yedeklerle çıktık ligde sadece 1 puanı olan Antalya bir mağlubiyet daha tattı.

Kadıköy'e konuk olacak sıradaki takım ise Arsenal müthiş bir maç bizleri bekliyor...
    Last edited by iLkeRisT : 10.Haziran.2009 at 19:29

Mesaj Yetkileri