Galatasaray örneğini vermen iyi olmadı Serkan. Alican birazdan gelir niye Galatasaray'ı karıştırıyorsunuz diye kızar. Demedi deme.
Topuz için Beşiktaş'a son süre!
Mehmet’in Menajeri Metin Korkmaz, Beşiktaş’a bugün 17.00’ye kadar süre tanıdıklarını belirtti, bunun sonunda Kayserispor isterse Fenerbahçe ile görüşeceklerini açıkladı.
Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında yaşanan Mehmet Topuz gerginliğine yeni bir perde daha açıldı. Bugüne kadar siyah-beyazlı kulüp dışında kimseyle görüşmeyeceğini belirten Kayserisporlu futbolcunun Menajeri Metin Korkmaz, Fenerbahçe’ye kapılarını açtı.
Bugüne kadar sürekli Beşiktaş’ı ön planda tuttuklarını ve siyah-beyazlıların Kayserispor ile anlaşmasını beklediklerini ifade eden Korkmaz, somut bir sonuç alamadıklarını söyledi. Korkmaz, bundan dolayı Beşiktaş’a bugün 17.00‘ye kadar transferi tamamlamaları konusunda süre verdiklerini belirterek, “Anlaşamamaları durumunda Kayserispor’a geri döneriz” diye konuştu.
Metin Korkmaz, sarı-kırmızılıların, “Fenerbahçe ile görüşün” demesi durumunda ise sarı-lacivertlilerle konuşmaya başlayacaklarını belirterek, Beşiktaş’a adeta gözdağı verdi.
Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki Mehmet Topuz gerginliği üst düzeye ulaşırken, bu durum, siyah-beyazlı futbolcuları da çok rahatsız etti.
...
Sporx
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Beşkitaşa son süre gibi haberler çıkmaya başladı zaten menejer ve topuz bu bahaneyle dönecek büyük ihtimal.Yarında imzalar atılır
Böyle diyosunuzda kesin bişi yok daha ortada.
Son anda Beşiktaşa imza atar, Kayseride kalır falan belli olmaz bu işler. Şahsen televizyonda imzayı atmadan hiç birşeye inanmam.
Ben daha dün akşam M.Topuz'un konuşmasını koydum,kararı hala kesin ve net...
Senin dediğin gibi olursa ben burada herkesin kafasını şişirdim özür dilerim diyeceğim...
Basın toplantısında aynı şeyleri söylerse ve imza atmazsa burada özür dileyecekmisin ve diğer bu iş bitti F.Bahçe'ye imza attı diyen arkadaşlar...
Açıkçası Mehmet Beşiktaş'a imza atarsa üzülmem Çünkü bize faydalı olacağını sanmıyorum Ama o şahsın çirkin sözlerinden sonra ve 1960 model transfer tekniklerine başvurmalarından sonra Bu iş gerçekten inada bindi ve Aziz Başkan her şeye rağmen bu işi bitirir bitirecektir . Zaten haberler çıktı Beşiktaş'a süre verildi filan , Kayseri ile anlaşamadılar diyecek işin içinden çıkacaklar . Yine söylüyorum Mehmet'e asla değmez ama ortada inat ve gurur mücadelesi var . Fenerbahçe Klübüne "ezik" diyenler Şimdi taraftara nasıl bakacaklar merak ediyorum . Ayrıca Bu klüplerimize de çok iyi örnek oldu Futbolcuyu otellere kapatıp forma giydirmekle transfer edilmiyor Bu 1960 1970lerdeydi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Benim işin kime gittiği hiç umurumda değil . Ama ortada çirkin sözler var Ben işin burasını konuşuyorum
Last edited by Fernando Gago : 10.Haziran.2009 at 15:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Mehmet Topuz o kadar şey dedi ki artık gidip Fener'e imzalarsa iyi ki almamışız derim.Menajeri Metin Korkmaz diyordu "Ben Mehmet'in duruşunu biliyorum,bu kararından asla vazgeçmez."Eğer yarın ki basın toplantısında çıkıp benim kararım kesin,Beşiktaş'tan başka takımda oynamam derse tabii ki helal olsun der bağırımıza basarız ama dediğim gibi o kadar sözün üstüne bir anda dönerse Mehmet Topuz'un kişiliğini anlamış oluruz zaten.
TOPUZ`UN MENAJERİ HABER1903`E KONUŞTU..
Bugün basında çıkan, Topuz"un menejeri Metin Korkmaz tarafından Beşiktaş"a saat 17.00 ye kadar süre verildiğiyle ilgili haberlere Metin Korkmaz"dan cevap geldi.
HABER1903"e konuşan Korkmaz "" Şunu herkesin bilmesini istiyorum, ben Mehmet Topuz"a Beşiktaş forması giy veya Beşiktaş"lıyım de demedim. Bu tamamen Topuz"un kendi iradesiyle gerçekleşmiştir. Biz Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören"e söz verdik, bunun dönüşü olmaz. Bugün gazetede çıkan haberlerle ilgili olarak kimseyle konuşmadım. Haber1903 vasıtısıyla kamuoyuna sesleniyorum, yok biz saat 17.00 ye kadar zaman vermişiz, yok biz Fenerbahçe ile görüşecekmişiz, bu haberler yalandır. Mehmet Topuz 26 yaşında olgun, dürüst, sözünün eri bir delikanlıdır. Dün ne dediysek bugün sözümüzün arkasındayız."" dedi.
HABER1903
haber1903 özel haberidir kaynak gösterilmeden
Ayrıca M.Topuz bugün bir basın toplantısı yapabilir...
Kaynak sağlam abi ben kayserispor hakkında birşey dediysem olur
Backroundum iyidir bu konuda
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Basın toplantısını yarın kayseride yapacak anıl hereşeye rağman kayserispora verdiği emekten dolayı kendisine burda bir plaket verilecek ve büyük ihtiaml yarın burda açıkalayacak fenere gideceğini
Last edited by deniz.91 : 10.Haziran.2009 at 15:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Deniz herkes senin sadece resmi oLmayan bir Lafına bakarak Mehmet Topuz un Fenerbahçe ye gideceğini düşünmeye başLadı ama gazeteLerde Topuzun ve Menajeri nin bizzat senin söyLedikLerine zıt oLan açıkLamaLarı var. Ne iş anLamadım ben.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Hayrettin abi ben bildiğim bir kaynağı bu taransferdeki karmaşıklığı sağlam kaynaklardan aldığım bilgiyle söylüyorum herkesin inanmasını beklemiyorum zaten önceki mesajımın birinde her ihtimal karşı %90 dedim herkesin böyle düşünerekten şidmdiden ortalığı karıştırmamak içni
Lemi Çelik radyospor'da Fenerbahçe'nin Ankaraspor'la Özer için görüşmelerde epey yol aldığını ve Fenerbahçe'ye verilen söz olduğunu söyledi. Özer'in önceliği Fenerbahçe, zaten eşyalarını topladı dedi. Büyük ihtimal bu transfer gerçekleşir.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
F.Bahçe Özer için 4 milyon € + 2 futbolcu önermiş...
Ankaraspor'da isteklerini söylemiş...
Lemi Çelik orta yoldu buluşulup anlaşılır dedi...
Ayrıca eşyalarını da toplamış Özer. Büyük ihtimal Cuma'ya kadar açıklanır.
(/s)
Sercan'ın babası kafaları karıştırdı
Bursaspor'un genç yeteneği Sercan Yıldırım için bir yandan Fenerbahçe ile görüşüldüğü öğrenilirken bir yandan da İngiliz kulüplerinin atak yaptığı iddia edildi. Bu iddialara ve menajerlerin konuşmalarına ise son noktayı Yıldırım'ın babası koydu.
Fatih Terim tarafından A Milli Takım kadrosuna alınan ve Azerbaycan ve Fransa ile oynanan özel maçlarda forma şansı bulan Sercan Yıldırım'ın talipleri çoğaldı. Başta Fenerbahçe olmak üzere, Manchester United, Liverpool, Manchester City, Tottenham ve Hamburg gibi büyük takımların da Sercan'ı istediği iddia ediliyor.
Bu iddialara ve menajerlerin açıklamalarına ise Sercan'ın babası Kenan Yıldırım ilginç bir açıklama yaptı. Kenan Yıldırım, dün Fenerbahçe Kulübü ile anlaşmaya varıldığını belirten menajer Efgan Erciyas'ın kendilerinin menajeri olmadığını ileri sürdü.
SERCAN'IN MENAJERİ BENİM
Kenan Yıldırım, oğlu Sercan ile ilgili tüm görüşmeleri kendisinin yaptığını, kendilerinin Efgan Erciyas ile yollarını uzun zaman önce ayırdıklarını savundu.
Kenan Yıldırım, "Oğlumla ben ilgileniyorum. Evet doğru Fenerbahçe vardı. Bize de ulaşmaya çalıştılar. Ama İngiliz kulüplerle görüşmemiz daha ağır bastı. Efgan'ın Sercan ile hiç bir bağlantısı kalmamıştır. Dün gidip görüşmesinden de, başkan İbrahim Yazıcı ile görüşmesinden de haberimiz yok. Bizim menajerimiz olmayan biri bu görüşmeleri yapamaz" dedi.
SERCAN LİVERPOOL'U İSTİYOR
İngiliz ekiplerinin kıyasıya mücadele ettiği Sercan için 1 aydır görüşmelerin sürdürüldüğü ve genç yeteneğin İngiliz ekiplerden Liverpool'a gitmek istediği ileri sürüldü.
Çocukluğundan beri hayali olan Liverpool kulübünün ise Sercan Yıldırım için bonservis bedeli olan 7 milyon Euro'yu hazırladığı iddia edildi. Azeri iş adamı Rıza İbanov'un araya girdiği görüşmelerde pazarlığı menajer Bernard'ın yaptığı öğrenildi. İngiliz Kulüplerinden Manchester City'nin de yüksek rakamlar teklif ettiği öğrenilirken, bu konuda Sercan'ın da fikri alınacağı belirtildi.
SPORX.COM'UN NOTU:
Her ne kadar Sercan Yıldırım'ın babası Kenan Yıldırım, "Efgan Erciyas oğlumun menajeri değil" dese de, Erciyas'ın transfer için Fenerbahçe temaslarda bulunduğu bir gerçek. Güvenilir kaynaklardan aldığımız bilgiye göre ise Sercan Yıldırım da bu girişimlerden haberdar. Bu anlamda Sercan Yıldırım'ın Fenerbahçe'ye yakın olduğuna yönelik haberimizin arkasındayız. Eğer kulübü izin verirse önümüzdeki günlerde Sercan Yıldırım'ın sarı-lacivertli ekiple sözleşmeyi imzalaması ise kesinlikle sürpriz olmayacak.
DHA
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Almanya Birinci Futbol Ligi takımlarından FC Köln'ün eski teknik direktörü Christoph Daum, sözleşmesindeki bir maddeyi kullanarak FC Köln'den ayrıldığını söyledi.
Daum, ''Die Welt Online'' adlı internet sitesine verdiği röportajda, FC Köln'ü yarı yolda bıraktığı yönündeki eleştirilere karşı çıkarak, ''Açıklıkla söylüyorum ki, ben doğru davrandım. Sözleşmeyi bozmadım. Sözleşmede var olan bir maddeyi kullandım. Şimdi başı dik olarak yeni görevlerime konsantre olabilirim'' dedi
''Fenerbahçe'deki yeni görevinize başladınız mı?'' şeklindeki bir soruya karşılık, Daum, ''Ben yeni iş verenim hakkında bir şey söyleyemem. Orada bir teknik direktörün sözleşmesi olduğu için bu konuda bir şey söylemem yasaklandı'' şeklinde konuştu.
FC Köln'ün ikinci ligde bulunduğu dönemde takımın başına geçtiğinde hayatının en büyük riskini aldığını belirten Daum, o dönemde Şampiyonlar Ligi'nde oynayan ve daha yüksek talepleri olan takımları reddettiğini ifade etti.
Daum, ''Türkiye'deki sözleşmenizden çıkabilme yönünde bir madde var mı?'' yönünündeki bir soruya karşılık, ''Hayır'' cevabını verdi.
Maraton
Çarşamba oldu şapka nerede imza nerede?
Fenerbahçe'nin yurt dışından yıldız transferinin kim olacağı merakla beklenirken, Çizme Basını bu ismin Bayern Münich'in İtalyan forveti Luca Toni olduğunu iddia etti.
Transfer haberleriyle ünlü Calciomercato isimli internet sitesi, Bayern Münih'ten ayrılacağını açıklayan Luca Toni'nin talipleri arasında Fenerbahçe'nin de yer aldığını ve Daum'un ısrarla bu transferi istediğini ileri sürdü.
Dış transferde çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe Yönetiminin, Lugano ile de anlaşma noktasına geldiği, tek pürüzün oyuncunun menajeri Figger'in istediği yüksek imza bedelinin olduğu öğrenildi.
Uruguaylı futbolcuyu kalmaya ikna eden sarı lacivertli yöneticilerin Juan Figger ile pazarlıkları sürdürdüğü, birkaç gün içinde Lugano ile sözleşme yenilenebileceği bildirildi.
Kaleci Volkan ile de büyük ölçüde anlaştıkları ortaya çıkan Fenerbahçe Yönetimi'nin birkaç gün içinde bu transferi de noktalayacağı ifade edildi.
Sarı lacivertlilerde dış transfer gündeminde olan Özer Hurmacı içinse Ankaraspor'un istediği bonservis bedelini yüksek bulunduğu; başkent ekibinden indirim talep edildiği gelen haberler arasında.
Ankaraspor'un bu transfere karşılık Fenerbahçe'den Uğur Boral'ı istediği, ancak sarı lacivertlilerin bu teklife sıcak bakmadıkları ortaya çıktı.
Bursasporlu Sercan için ise sarı lacivertlilerin ocak ayından beri herhangi bir girişimde bulunmadıkları ve bu transferden vazgeçtikleri belirlendi.
Ligtv
Ben de Sercan için Fenerbahçe'nin devre arasından sonra bir girişimde bulunmadığını duydum. Keşke devre arasında olduğu gibi yapsa yönetim, şu oyuncularla ilgileniyoruz diye açıklamışlardı devre arasında. Bizde merak etmesek.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Luca Toni bence geLmesin bir fenerbahçe yanLış transfer poLitikası izLiyor 32+ oyuncu aLıyor tamam Luca Toni iyi topçuda daha genç bi adam daha yararLı oLur daha iyi oynar yıLdız getircem diye bu kadar yaşLı adam aLınmaz sadece isim yapıyo takımın performansı düşüyo ama R.CarLos geLdi de bugüne kadar ne kadar yararı oLdu tartışıLır tek yararı finansaL anLamda oLdu bence...
Screw you guys, I'm goin' home
Toni spekülasyondan öteye gidemez. Hem yanlış transfer olur hemde Bayernden aldığı paranın aynısını veya daha üstünü vermek intihar olur yahu.
Özer'e karşılık Uğur'u istemişler galiba, ver gitsin ya. Uğur'un hiçbir faydası yok takıma, senede bir veya iki maç iyi oynuyor, sonra yatıyor. Özer için verilsin bir iki verimsiz futbolcu. Özer ve Sercan transferleri olursa muhteşem olur, bu yıl uzun bir aradan sonra kaliteli adımlar atmaya başladık.
özere karşılık uğur verilirse demkki kesinlikle bir sol açık alınacak ki bu da süper bir haber olur. 75 kere söyledim yine söylüyorum uğur fenerbahçe nin kanat oyuncusu O-LA-MAZ bunu haketmiyor.
Sercan için Ertuğrul Sağlam satılmaması yönünde rapor vermiş bu nedenle Bursaspor Sercan'ı satmayacağını açıkladı.
24'de Özer transferini bitirdiği söylendi Fenerbahçe'nin ancak hala resmi sitede haber yok.
Başkanımız Aziz Yıldırım, yöneticilerimiz ve kulüp yetkililerimizle birlikte, Düzce Valisi Bülent Kılınç'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Kulübümüzün Düzce Topuk Yaylası'nda yaptıracağı kamp tesisi için fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyarette Başkanımız Aziz Yıldırım'ın yanı sıra Kongre Divan Başkanı Talat Yılmaz, yöneticilerimiz Nihat Özdemir, Mithat Yenigün, İlhan Ekşioğlu, İdari İşler Koordinatörümüz Serkan Acar ve Aykut Kocaman ile Düzce Fenerbahçeliler Derneği yöneticileri de yer aldı. Ziyarete katılanlar daha sonra tesisin yapılacağı yerde incelemelerde bulundu.
Fenerbahce.org
Fenerbahçe Cumhuriyeti
O kamp gerçekten güzel olacak. göl kenarında olcak demişti aziz başkan.
Yazıcı'dan Sercan açıklaması
Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, transferin gözde futbolcularından Sercan Yıldırım ile ilgili olarak, ''Şu an için Sercan'ı satmak gibi bir düşüncemiz yok'' dedi. Yazıcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen pazartesi günü yapılan kongrede üyelerden Bursaspor'a hizmet için 3 yıllığına daha güvenoyu aldıklarını, bunun mutluluğunu yaşadıklarını, ancak sorumluluklarının da arttığının bilincinde olduklarını söyledi.
Son günlerde Sercan Yıldırım ile ilgili transfer haberlerinin yeniden gündeme gelmeye başladığını ifade eden Yazıcı, devre arasında da genç futbolcuya ilişkin kendilerine çok sayıda teklifin ulaştığını, ancak hepsini geri çevirdiklerini bildirdi. Yazıcı, Sercan'ın Bursaspor'un altyapısından yetişen çok değerli bir futbolcu olduğunu vurgulayarak, genç oyuncunun daha uzun yıllar Bursapsor'a hizmet etmesini istediklerini ancak, ''futbol dünyasında satılmayacak futbolcu yoktur'' gerçeğini de gözardı edemeyeceklerini belirtti.
''Şu an için bizim Sercan'ı satmak gibi bir düşüncemiz yok'' diyen Yazıcı, şöyle devam etti: ''Sercan'ı kulübün çok lehine bir teklif gelmesi ve yerini fazlasıyla dolduracak bir oyuncu almamız halinde satabiliriz. Yani kulüp ve takım menfaatlerini ön planda tutarız. Eğer gerçekten böyle bir teklif gelirse hocamızla görüşür sonra durumu kamuoyuyla paylaşırız. Bunun dışında şu anda Sercan ile ilgili bir gelişme yok.''
-KONGRE SÜRECİ-
Yazıcı, kulübün olağan genel kuruluna değinerek, kendisiyle ilgili her türlü aleyhte çalışmalara karşın, Bursaspor kongre üyelerinin desteğiyle çok açık ara farkla başkan seçildiğini, bundan da büyük mutluluk duyduğunu anlattı. Kongre üyelerinin verdiği destekle mutlu olduğunu, ancak artık omuzlarında daha ağır bir yük taşıdığını vurgulayan Yazıcı, Bursaspor'a hak ettiği başarıları yaşatmak için büyük çaba sarf edeceklerini kaydetti.
Yazıcı, daha önceki kongrede göreve gelirken ilk sene için küme düşme tehlikesi yaşamayan bir Bursaspor, ikinci sene için ise Avrupa kupalarına katılma hedeflerini ortaya koyduklarını anımsatarak, şöyle devam etti: ''Avrupa kupalarına katılma hedefini son maça kadar kovaladık ama olmadı. Bursaspor bulunduğu yerle hiçbir zaman mutlu olmayacak. Hep daha iyisini isteyecek. Bu isteği bu sezon gördük. Teknik heyet ve futbolcular da elde edilen başarılarla özgüven kazandı. Bu inanç ve özgüven arzulanan başarıları getirecek.'
''Transferde nasıl bir yol izlenecek'' yönündeki soruya ise Yazıcı, ''Zaten oturmuş bir kadromuz var. Eksiklerimizi biliyoruz. Eksik olan bölümlere gerekli transferler yapılacak. 4-5 takviyenin yeteceğini düşünüyoruz'' diye yanıtladı. Yazıcı, gidecek-kalacak oyuncuların yavaş yavaş belirlenmeye başladığını, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile bu konuyu sık sık görüştüklerini dile getirerek, ancak şu an için isim açıklamanın doğru olmayacağının altını çizdi.
10.06.2009
Kaynak : AA
Ankara yöneticisi Ahmet gökçek:
İki gün önce Fenerbahçe ile görüştük.görüşmeler olumlu yönde. Para artı 2 tane genç futbolcu istedik. Ayrıca ben 6 milyon euro istiyorum diye bişey demedim. Şimdi Fenerbahçenin vereceği cevabı bekliyoruz.Özer de Fenerbahçe ile anlaştı. 1-2 gün içinde her şey biter.
Radyospor'da söylemiş.
Alıntıdır
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bu radyospor da amma önemli adamlarla konuşuyo hahangi haberi okusam kaynak radyospor
![]()
FENERBAHÇE'YE YENİ BİR URUGAYLI MI GELİYOR?
Sezonu 4.sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Ligi'ne gitmeye hak kazanan Fenerbahçe, transferde sessiz ve derinden ilerlemeye devam ediyor.
Güiza'nın ancak son haftalarda form tutması, Semih'in geçen seneki formundan oldukça uzakta olması ile beraber bu sene gol yollarında sıkıntı yaşayan Fenerbahçe, takımda alternatif yaratmak için belirlediği isimlerle görüşmelere devam ediyor.
İtalyan bir haber sitesinde yer alan habere göre Fenerbahçe'nin son hedefinin İtalya'nın Serie A takımlarından biri olan Palermo'da forma giyen Edinson Cavani olduğu iddia edildi.
Haberde ayrıca Cavani ile Fenerbahçe haricinde Tottenham, Ajax, Roma ve Lazio gibi kulüplerinde ilgilendiği belirtilirken, Palermo'nun oyuncuyu satmak için belirlediği rakamın da 13 milyon avro olduğu ileri sürüldü.
22 yaşındaki Cavani, Urugay doğumlu. 1.84 boyundaki genç golcü hava toplarındaki üstünlüğü ve güçlü fiziği ile dikkat çekiyor.
Futbola Danubio alt yapısında başlayan Cavani, ilk profesyonel sözleşmesini de bu kulüple imzaladı ve 2006 - 2007 sezonunda 25 maçta 9 gol kaydetti.
2007 sezonunda Palermo'ya transfer olan Cavani, Serie A'da çıktığı 74 maçta 21 gol kaydetme başarısını gösterdi.
Cavani ayrıca 6 kez de Urugay milli takımının formasını giyme başarısı gösterirken, milli forma altında da 1 gol kaydedebildi.
MARATON.COM.TR ÖZEL
HABER : İLKER EZİBAY