gayet iyisin
teşekkürler

Oldukça iyi başlamışsın hocam tebrikler
teşekkürler. evet BJK maçıyla beraber kendimize geldik

çok güzel gidiyorsun. takipçinim. çok iyi transferler yapmışsın başarılı gidiyorsun sabırsızlıkla yeni sonuç ve ss leri bekliyorum ayrıca sana imrendiğimi söylemeden de geçemeyeceğim bende böyle birşey yapmaya karar verdim..

eğlenceli oluyor öneririm ama sabır istiyor.

Beşiktaş ve Sivas Maçları Çok Güzel Olmuş.
Bu Arada Taktikte Marek'in Orta ve Tekniği Müthiş Olduğundan Koşu Yolunu Aç. Güzel Ortalar Açtığını Göreceksin. Adamı Defansa Hapsetme
Elyasayı Göbekte Oynatmayı Dene Bence Markaj Kabiliyeti Çok İyi Çünkü. Orta Tekniği Düşük Olduğundan Pek Verim Alamayabilirsin
benim bekler çok ileri çıkmaz genelde. Elyasa defansa yardım ediyor o bana yetiyor. Jankulovski 2. yarılar eğer önde değilsem ileri çıkışlar yapıyor. önerilerin için teşekkürler

güzel gidiyorsun kardeş free ler seni istediğin başarıy ulaştırır transferlerin ve oyun tarzın tkip edebildiğim kadarıyla benimkine yakın o yüzden daha bir zevkli geliyor insana
teşekkürler. Zaten boştan adam almak dışında şansım yok.

Baraja kaç yaşında ya hala nasıl oynuyor
35 yaşında 90 dk yı zor çıkarıyor ama iyi oynuyor

Tebrik ederim kariyeri başından sonuna kadar okudum son derece güzel başarılar elde etmiş ve iyi oyuncular transfer etmişsin bundan sonra da takipçinim lige gidişat güzel.
teşekkürler takip ettiğin ve yorumladığın için.

Maçlar

Puan Durumu : Gayet iyiyiz Pendikspor'a göre. Evimizde daha iyi oynuyoruz. Bu gidişle ilk senemizde ilk 10 da bitirebiliriz gibime geliyor. Çok fazla gol yedik. Allah'tan gol atmak konusunda sıkıntı çekmiyoruz.