Sayfa 30 / 1204 İlkİlk ... 20282930313240801305301030 ... SonSon
871 ile 900 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Galatasaray teknik direktörlük koltuğuna Frank Rijkaard'ı getirdikten sonra rotayı tamamen transfere çevirdi ve dümeni Hollandalı teknik adama emanet etti.

Belçika basınında yer alan bir habere göre Frank Rijkaard, Galatasaray yönetiminden Liverpool'da oynayan vatandaşı Ryan Babel'i istedi.

Haberde ayrıca Babel'in Rijkaard'ın elinde bulunan transfer listesinde en üst sırada olduğu da iddia edilirken, şu anda ekonomik sıkıntı içerisinde bulunan Liverpool'un teknik direktörü Rafa Benitez'in de kadrosunda çok sık kullanmadığı Hollandalı yıldızın transferine onay verebileceği belirtildi.

Hollanda futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en büyük yıldızlardan biri olan 23 yaşındaki Ryan Babel, güçlü fiziği ve kolay adam eksiltmesi ile tanınıyor.

MARATON.COM.TR ÖZEL
    HABER : İLKER EZİBAY

Hayali bile güzel

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Babel gelirse Yusuf gibi yürüyerek adam geçiyor çok iyi olabilir hayalde degil aslında...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

dos santos u bonservisiyle alamasak bile bence kiralayabiliriz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Babel 4-3-3 için ideal bir oyuncu..

Nesil
    2007
    Yer
    34

Babel ve Gio beraber gelsin defans almasakda olur

Rijkaardın sisteminde eğer babel gelirse kewell yedek kalır.Demekki kewellı istemiyor Rijkaard.Ama başka bi sistem düşünüyorsa orası ayrı.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Kewell gibi bir topcu bence yedek kalamaz :s

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

lincoln ayrılmayı düşünmüomuş star haber dedi
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

adam haklı nie gitsinki keyfi yerinde sene başında birkaç maç iyi oynarım taraftarı kandırır yatarım diyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O yüzden 1.devre lincoln lincoln lincoln diye bagırıyordunuz di mi
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by malakaci View Post
    adam haklı nie gitsinki keyfi yerinde sene başında birkaç maç iyi oynarım taraftarı kandırır yatarım diyor
    Barosun attığı 20 golün 16 sınında lincolnün payı var penaltılarda dahil.!!!

Lincoln bu takımın en faydalı oyuncusu oldu bu sene ayrıca toplamda 23 asisti var..Riijard la coşacak az kaldı..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

LincoLn kadar iLginç futboLcu görmedi bu dünya gitsinde kurtuLaLım...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

isterse dünyanın en yetenekli adamı olsun - ki çok yetenekli ona bir sözüm yok - takımımda onun gibi bir adam görmek istemiyorum . herkes bir tarafını yırtarken o yatacak . beyefendi istediği zaman asist yapacak gol atacak . yok ya !

gio 6 milyon euroya tottenhama transfer olmuş ve forma şansı bulamayarak ispwich towna kiralanmıştı sene arasında.redknapp ise yaptığı açıklamalarda gioyu acıkca istemediğini belirtmişti.galatasaray 4-5 milyon euroluk bi bonservis bedeli ile gioyu renklerine baglayabilir.hatta nedense bu sene icindeki en olabilitesi yuksek transfer olarak goruyorum bu transferi.

Enterokinaz Misafir

Giovani dos Santos, Ryan Babel gibi isimler Türkiye Ligi için çok üst düzey ve kaliteli futbolcular. Hayalini kurmak bile güzel ki hayal değil artık. Giovani dos Santos gibi bir sağ kanat ne güzel olurdu şu takıma. 4-3-3 içinde ideal bir futbolcu.

"Ben G.Saray’a büyük bir proje için geldim. En az 4 yıl burada kalmayı planlıyorum. Benim yanıma geleceksin. 4 yıl sonra seni kendi ellerimle Avrupa’nın en büyük kulüplerine yollayacağım. Sen para sorununu da düşünme... Benim yanıma gel. Yeniden eski parlak günlerine döneceksin"

yani eğer milliyette geçen bu sözler gerçekten denseydi ben bu gazla koşarak gelirdim türkiyeye

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

RİJKAARD GELMEDİ.. ÜSTÜNEL GİDİYOR. G.SARAY'DA TRANSFERDE SICAK GÜNLER BAŞLIYOR..

Galatasaray'da resmi imza töreninden sonra ülkesi Hollanda'ya giden Frank Rijkaard'ın bu akşam İstanbul'da olması yarın ise yönetim ile birlikte toplanılarak transfer için listeler üzerinde ilk değerlendirmelerin yapılması bekleniyordu. Ancak proğram değişti.. Rijkaard gelmiyor.. Üstünel gidiyor.. Galatasaray'da transfer masaya yatırılıyor. İŞTE DETAYLAR..

Galatasaray'ın yeni ve genç teknik adamı Frank Rijkaard , sarı kırmızılı takımın geçen sezon oynadığı maçların kasetlerini alarak ülkesine gitmiş, Perşembe günü yani bugün geleceğini yönetime iletmişti..

Daha sonra transfer listeleri üzerindeki görüşmelerin bir an önce yapılması için dün gelip bugün kolların sıvanması bekleniyordu..

Ancak Hollandalı Teknik adam Başkan Polat ve Haldun Üstünel ile yaptığı görüşmelerde Galatasaray'ın maç kasetlerini izlemeye devam ettiğini bunun için İstanbul'a gelmesinin konsantrasyonunu kesintiye ugratacağını söyleyerek, "Cuma gününe kadar bu kasetleri bitirmiş olurum. Eğer isterseniz sizi evimde ağırlayayım. Transfer listelerini burada değerlendirelim" dedi..

Bu teklif kabul görünce, Haldun Üstünel'in Cuma günü Hollanda'ya gitmesi kararlaştırıldı..

Haldun Üstünel, Cuma günü Galatasaray'ın uzun süre yürüttüğü transfer görüşmeleri ile ilgili hazırlanmış olan futbolcuların dosyaları ile birlikte Hollanda'ya gidecek..

Üstünel ve Rijkaard birlikte iki gün boyunca alternatifli isimler belirleyecekler ve yeni haftada belirlenen isimlerle transfer görüşmeleri resmen başlatılacak..

Turkspor.net bugüne kadar transferi gerçekleşen iki futbolcudan birinin Leo Franco , digerinin ise yerli transfer Mustafa Sarp olduğunu yazmıştı..
    Nitekim Mustafa Sarp resmi imzayı attı.

Sadece Lucas Neil ile görüşüldügü M.City 'nin devrede olduğu, Pizarro ile de bir ön görüşme yapıldığını yazmıştı..

Turkspor.net istihbarat kaynakları 3 mevkide alternatifli 12 futbolcunun bir çoğunun isimlerine ulaşmasına rağmen, bu isimlerden bazılarının belki de hiç görüşmeye değer bulunmadan listeden çıkartılması ihtimalini düşünerek gündeme getirmedi..

Ancak önümüzdeki hafta başından itiraber turkspor.net yine her zaman olduğu gibi G.Saray'ın resmi transfer görüşmelerini istihbarat kaynaklarının ulaştırdığı bilgelere göre spor medyasında ilk kez duyuracak..

Kaynak: Turkspor.net

Bu türkspor transfer haberlerinde hep sallıyo kaç tane kesin diye hoca sölediler olmadı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by utku_hagi View Post
    Bu türkspor transfer haberlerinde hep sallıyo kaç tane kesin diye hoca sölediler olmadı
    Türkiye'de Görüp görebiLeceğin en doğru haber sitesi'dir söyLedikLeri TDlerLe hep görüşüLdü ama son anda vazgeçiLdi o yönetimin bir oyunuydu FenerBahçe'ye daum un geLdiğini ilk söyLiyen di hemde haftaLar önce Mustafa Sarp ı yine bu site ilk duyurdu...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    vaLLaha gördüğüm en iyi haber sitesidir
    Last edited by E.Cartman : 11.Haziran.2009 at 04:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Rijkaard da süper çıkmış

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

NİSTELROOY OLMADI DECO VERELİM..

Neredeyse bir ay boyunca, spor medyası, gazeteleri, televizyonları ve internet siteleri ile Nistelrooy'u Galatasaray'a doğru yola çıkardı.. Getirdi.. İmza attırdı.. işi bitirdi.. TURKSPOR.NET ise ısrarla NİSTELROOY G.SARAY'IN GÜNDEMİNE BİLE GELMEDİĞİNİ yazdı durdu.. Simsar menajer gazeteciler haberlerinin bomba çıkmasından sonra Nistelrooy'u F.Bahçe ye pazarlamaya çalıştılar. O da eridi gitti. Şimdi ise gündemde DECO var.. Acaba G.Saray DECO ile görüştü mü? Ya da görüşmeye devam ediyor mu?

Sözde bazı istihbarat kaynakları olduğunu söyleyen şarlatanlar, her gün yeni bir isim açıklıyorlar.. Balık hafızalı bir toplum olduğumuz için geriye dönüp hesap soran da yok..
    Giden gidiyor.. Yalan eriyor.. Gelen yeni yalan eskisinin yerini alıyor.
    Bir kaç uyanık, zavallı insanların umutları ile oynarken, haberi içerden aldıkları yalanları ile kendilerine hava katmaya çalışıyorlar..
    Son günlerde ise DECO ismi yine internette kol geziyor..

NİSTELROOY NE KADAR GERÇEK İSE DECO DA O KADAR GERÇEK..

Turkspor.net sitemizin daha çabuk açılabilmesi için yorum bölümünü kapatmak durumunda kaldığınızı daha önce belirtmiştik.. Şimdi yollayamadığınız yorumlarda DECO işi bitmiş, size gelen bilgi var mı? Turkspor.net yazmadan inanmayız" dediğinizi duyar gibiyiz..

Evet DECO olayı da Nistelrooy gibi menajerlerin ve Yalan Medyası nın uydurması.. Tabi bunu gerçek gibi satmaya çalışan bir sürü şarlatan da irili ufaklı sitelerinde yazınca, sanki DECO yola çıkmış gibi bir durum ortaya çıkıyor..

Oysa turkspor.net istihbarat kaynaklarının yaptığı araştırmada Deco ismi de Galatasaray'ın gündemine asla ve asla gelmedi..

Turkspor.net her zaman olduğu gibi hiç bir varsayım ya da menajerler aracılığı ile oluşturmaya çalışılan transfer haberlerine sayfalarında yer vermiyor..

Hatta bir kaç gündür neredeyse, resmi imzalar hariç transfer görüşmesi haberi bile vermiyor...

Çünkü turkspor.net özel haber olarak bir transfer haberi veriyorsa, o transfer görüşmesi resmi olarak başlamış demektir..

Bitti diyorsa da bitmiş demektir..
    Ancak özellikle Galatasaray'da bunu söylemek için, önce Teknik Direktör Rijkaard ve Haldun Üstünel'in cuma, cumartesi ve pazar günü listeler üzerindeki çalışmalarının bitmesi tesbit edilen isimlerle resmi görüşmelerin başlaması gerekmekte..

Resmi görüşmelerin başlaması ile bu defa konuşan turkspor.net olacak, spor medyası geriden de gelse, turkspor.net haberlerini iki gün sonra takip etmiş olsa da gerçek görüşmeleri vermiş olacak...

Kaynak: Turkspor.net

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

ben de dizileri çok fazla mı izledim acaba diyordum . rijkaard 2 günde 1 sezon bitirmeye çalışıyo bizim maçlar baya sarıyo sanırım

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    ben de dizileri çok fazla mı izledim acaba diyordum . rijkaard 2 günde 1 sezon bitirmeye çalışıyo bizim maçlar baya sarıyo sanırım

Yok sadece en iyi ve en kötü oynadığımız maçLarLa bi kaç tane de ortada geçen maçLarı izLiyomuş...

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Tamam bir daha mesaj yazarken sana ö.m atarım , ne zaman mesaj yazacagımıda sana sormam , burayada gelip Sabri bana ne yapsa yaranamaz yazarsan böyle bir cevap alman normaldir.
    Ne münasebet, sen nasıl bana böyle alaycı bir mesaj atarsın.. İstediğin herşeyi yazamazsın burda.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bu futbolcular ne yapsalar bana yaranamazlar sevmiyorum diyip sonuna gülücük smiley ı yazarsan , yazarım sana yaransalar ne olacak yaranmasalar ne olacak o futbolcuların umurlarında mı ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Telefonla "Deco müjdesi"!

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, GSYİAD tarafından Kalamış Tesisleri'nde düzenlenen "Şampiyonların Gecesi"nde şarkılar şöylüyor, yüzü gülüyordu...

Peki neydi Başkan Polat'ı bu kadar mutlu kılan?

Henüz gecenin başlarıydı, Başkan Adnan Polat'ın telefon çaldı, arayan Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel'di. Geceye katılması beklenen Haldun Üstünel, Frank Rijkaard'dan gelen bin haber üzerine soluğu Murat Yalçındağ ile birlikte Amsterdam'da almıştı...

Üstünel, Frank Rijkaard'ın Barcelona'dan öğrencisi Deco'yu ikna ettiğini ve görüşmelerin son derece sıcak geçtiğini Başkan Adnan Polat'a söylüyordu. Bu haber Başkan Polat'ı heyecanlandırmıştı. Çünkü dünyanın en iyi futbolcularından biri olan Deco'nun transferinde sona yaklaşılmıştı.

Chelsea'de forma giyen Deco'nun gelmesi halinde Lincoln ile yolların kesin olarak ayrılacağı; hatta Başkan Polat'ın yakın çevresine "Üçüne beşine bakmadan vereceğim" dediği öğrenildi.

Bu arada İspanya basını Galatasaray'ın Atletico Madrid'in Arjantinli kalecisi Le Franco ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    KaynaK: MiLLiyet
    Last edited by E.Cartman : 11.Haziran.2009 at 21:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Ah bir gelse ...

deco gibi futbolcular iş yapmıoyr avrupada. böyle yedek kalıyorlar. türkiyede iyi oynayabilir ama avrupa hedefleri için isabetsiz bir transfer olur bence

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by matrockmamy View Post
    deco gibi futbolcular iş yapmıoyr avrupada. böyle yedek kalıyorlar. türkiyede iyi oynayabilir ama avrupa hedefleri için isabetsiz bir transfer olur bence
    deco gibi kim geldi de bu kanıya vardın ?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Deco gibi adam Türkiye ye bırakın Avrupa ya zor geLir
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Mesaj Yetkileri