İlker güzel gidiyoruz. Ben de en yakın zamanda bi Fenerbahce kariyeri acmak istiyorum.![]()
İlker güzel gidiyoruz. Ben de en yakın zamanda bi Fenerbahce kariyeri acmak istiyorum.![]()
TariboWest
TSL baymaya başladı rakip yokdünyanın zirvesine çıkana kadar devam edeceğim.Sende aç takip edelim bekliyorum sezon sonu TSL revaçta
Bu arada ligde olup bitenlerle ilgili ufak bir kaç bilgi vereyim.
Delgado ve Bobo Bjk'den ayrılıp daha büyük kluplerde forma giymek istediklerini açıkladılar.Bunun üzerine Bjk yönetimi Delgado'yu bize 9.75 trilyon karşılığında önerdiler bizde tabii ki reddettik.Bjk oldukça karıştı en son baktığımda ligde 9.sırada bulunuyorlardı.Biz de de transfer söylentileri devam ediyor Juve Gignac için kapımızı çalmaya hazırlanıyormuş İtalyan ve Türk basını böyle söylüyor.Bize henüz resmi bir teklif gelmedi.
Sezon sonu için Umut Bulut ile anlaştık.1 sezon kiralık oynatırız Sİvas'ta veya İBB'de ardından iyi paraya satarız.
Lige dönelim;
Ardarda Ankaraspor ve Karşıyaka ile karşılaştık gençlerle çıktığımız iki maçta gollu geçti hanemize 6 puan daha yazdırdık.
Puan durumunu koyalım. maç eksikliğimizle en yakın takipçimiz ve kardeş klubumuz olan Sivasspor'un 6 puan önünde lideriz.Bu arada Sivas - İBB ve Karşıyaka benim pilot takımlarım.Devre arasında Sivas ve Karşıyaka'ya kiralık göndereceğim iyi oyuncular olacak bakalım ne kadar kullanabilecekler.
Last edited by iLkeRisT : 11.Haziran.2009 at 19:24