1 ile 30 arası toplam 129 sonuç

Konu: Fenerbahçe Cumhuriyeti [5.Sezon]

Threaded View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lim11 View Post
    Gerçekten mükemmel bi kadro kurmuşsun.Başlıktaki gibi fantastik olmuş.Bende şuan FB ile oynuyorum.Sportif olarak pek fark yok aramızda ama takım kalitesi dersen samimi olmam gerekirse 1 gömlek üstünsünVeloso-Serdar-Arda kadromda görmek istediğim oyuncular.Cardozo yuda almayı düşünüyordum ama herkez cardozo cardozo die ortalıkta dolaşıyo, revaçta oyuncuyu oynatmayı sevmemPogrebnyak'ı almayı düşünüyorum sezon sonu ileriye.Bu Güizadan cacık olmazYanlız edu-lugano-deivid özellikle alexden o kadar para kazanman inan tuhafıma gitti.Yani bunca senedir oynuyoruz bu oyunu, ya biz transfer politikasını bilmioruz yada sen epey yutmuşsun.Yanlış anlama lütfen ama o kadar paralara gitmeleri bana pek inandırıcı gelmiyo.Heleki sakat deividinTakipçinim, ŞL kupasını olmadı bi UEFA yı Türkiye'ye getirmeni bekliyoruz...
    Hocam yukarıdaki mesajlardan birinde daha belirtmiştim.Şimdi oyunda transfer manyağı M.City var Lugano'yu direk satışa koyup 30trilyona kluplere önerin City direk olarak atlıyor.Edu'yu da 18-20 trilyona önerin çok klup atlıo.Deivid ile başlar başlamaz sözleşme uzatın antrenman programı verin sonra yollayın U-20'ye yatsın belki her zaman satılmaz o paraya bilmiyorum ama önerdim 18'den Shakhtar atladı onada Guiza'yı ise ucuza verdim heralde oyunun versiyonu 9.1.0 dediklerimi bir yapın görün denemesi bedava.Pogrebnyak'a gelince biraz ilginç bir adam Cardozo bence daha iyi bir golcu ya da gelişmesini de beklerim diyorsa Foti'yi de alabilirsin.Kupalarda ise CL'de rakip Juve,UEFA'yı almam zor çünkü oraya kalmaz bu takım bakalım devam ediyoruz,ara transferdeyiz.

Kupa mücadelesi ile devam ediyoruz.

FTK Grup 3.Maç

FTK Grup 4.Maç

Kupa maçların tamamını genç ve yedeklerin harmanladığımız bir kadro ile oynadık.

FTK C Grubu

4'te 4 yaparak gruptaki işimizi bitiriyoruz,sırada ezeli rakibimiz Galatasaray var Türkiye sınırları içinde bize rakip olabilecek bir takım yok şu anda bu sene kupaları toplayacağız formumuz çok iyi bakalım Gs karşısında neler olacak?

Evet arkadaşlar devam ediyoruz...

FTK Çeyrek Final 1.Maç

FTK Çeyrek Final 2.Maç

İki maçtada sahada iyi futbol vardı derbi tadını aldık yani Gs yavaş yavaş altyapıdaki oyuncularını A Takıma monte etmeye başlamış.Gelecek sezonlarda zorlayabileceklermi acaba bizi ?

Bjk Delgado 9.75 Trilyona B.Leverkusen'e sattı.Bizde kadroda fazla şans bulamayan G.Vederson,U.Boral,Y.Çakmak,Gürhan Gürsoy ve Kerim Zengin'i ligin dibine demir atmış olan pilot takımımız Karşıyaka'ya kiralık gönderdik.Kadromuza oyuncu katmadık.Barca'lı Henrique için uğraştık ama o da Sevilla'yı tercih etti bu tercihine işin aslı şaşırdım ama yapacak birşey yok.

Artık gözler lige çevrildi.Ligin ikinci yarısındaki ilk maçımızı evimizde Sivasspor ile oynadık.

18.Hafta

Cardozo-Gignac ikilisinin ileri uçtaki uyumlarını izlemek müthiş keyifli biri indiriyor biri koşuyor,verkaçlar falan gerçekten müthiş oldu.Oyuna başlarken kafamda ikisini ileri uca koymak vardı ama gerçekleştirebileceğimden çokta emin değildim.Ama oldu hemde harika oldu

19.Hafta

Avni Aker cehennem olmaktan çıkmış oyun parkına dönmüş güle oynaya galibiyeti aldık maçtan önce bize taş atan Ersun hocaya kapak olsun.

Bu yüksek performansın sırlarından biri de yüksek takım uyumu tabi ki...

Yönetim her ay bir oyuncudan memnuniyetsizliğini dile getiriyor anlamadım ben bu adamları.
    Last edited by iLkeRisT : 12.Haziran.2009 at 17:27

Mesaj Yetkileri