Guiza - Robinho takası haberlerini gördüm ama ne kadar doğru acaba?
Guiza - Robinho takası haberlerini gördüm ama ne kadar doğru acaba?
Önce seni tebrik edelim Deniz.Önce sen sonra da NTVSpor diyordu bu transfer olacak diye, oksa ntvye haberi ulaştıran da sen misin?
Koca camiaya çıkıp ezik demek, daha kulüple bile görüşmeden oyuncuyu aldım, artık bu takımda oynayacak demekle transfer yapılmadığını gösterdin Aziz başkan, helal olsun. Topuz isterse 3 seneyi kulübede geçirsin önemi yok, edilen lafların ardından bu transferin gerçekleşmesi gerekiyordu ve gerçekleşti.
1 hafta oyuncun otelinde kamp kurmakla olmuyormuş demek ki, Aziz Yıldırım gerek gördü, atladı uçağa ve 1 saatte aldı geldi, boşuna demiyormuş demek ki çocuğu rahat bıraksınlar diye.
Tekrardan camiaya hayırlı olsun, Şekip Mosturoğlu da gitmiş Kayseri'ye. Bu da demek oluyor ki resmi imza da atılmış, pazartesiye de basın önünde imza attırılır ve 1 haftalık çalkantılı süreç sona ermiş olur.
Hadi Aziz Başkan, senden daha transfer bekliyor bu taraftar. Pazartesi önce Aykut ile sonra da Özer ve Mehmet ile imzalamaları harika olur, bekliyoruz.
"YÜCE ATATÜRK"
Teşekkürler abi ntvsporunda yönetim içinden kaynakları var demekki![]()
Alacam Mehmet Topuz'u, vurucam kırbacı. =)
Mehmet Topuz hayırlı olsun yönetime güveniyordum zaten.Deniz'e de ayrı bir teşekkür![]()
Biz hep brinci ağızdan yazdık burada.M.Topuz'un bizxat kendi söylediklerini yazdım.Hiçbir şekilde sallama,yalan haber yapmadım.Hiçbir zaman çok bilmişlikte yapmadım bazılarının dediği gibi...
M.Topuz sözünden dönmediği sürece F.Bahçe'ye gitmez dedim.Taa ki Aziz Yıldırım Kayseriye gidip alana kadar dönmedi sözünden.Ama helal olsun istesem ben gider alırım dedi M.Topuz'u aldı...
Şimdi Mehmet'i kötülemeyeceğim.Çok iyi transfer,hayırlı olsun...
Burada on güne yakın süredir başınızı şişirdiğim,kafa ütülediğim için özür dilerim.Tekrar söylüyorum ben hep M.Topuz'un ağzından yazdım buraya...
Helal olsun Mehmet Topuz (?)
Helal olsun Aziz Yıldırım...
Usta mehmet topuzla telefonda mı görüştün? Bence Hayır,
Forzada bir adam vardı bende takip ettim orayı bir süre. Hatta dakika dakika konuştum ettim şunu yaptım diye yazıyordu. Sende ona güvenerek mi yazdın buraya. Hatta Mehmet topuza ulaşan bi adam yarım saat içinde arayacaktı aramadı falan![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Alakası yok Eren.Yanında tatil yapıyordu M.Topuz'un tanıdığım bir abi...
Anıl o haberlerin çoğu menejerin topuzun aklını çelmesinden ve baısnın uydurma sözleriydi.Yoksa bende hergün görüyordum o haberleri yok topuz 50 mn euro verseler fenere gitmem yok 6 ay oynamam yok topuzun kayseriylse sözleşmesi tffden teyitli değil bunların hepsi palavra malesef bizim baısnın oyunları
AnıL sen takma kafana, sen yaLnış birşey söyLemedin, neyse onu söyLedin..
Zaten herkes bir konuda hemfikirdi Mehmet hangi takımı seçerse onda oynayacaktı o Fenerbahçe yi seçti, Fenerbahçe de oynayacak, bu kadar basit..Eğer Beşiktaş ta oynayacağım diye diretseydi Aziz YıLdırım Kayseri ye gittiğinde de bunu söyLeseydi Fenerbahçe ye geLmezdi. Ama demek Aziz YıLdırım kendisini ikna etmiş ve imzayı attırmış..
BeLki bizim biLmediğimiz başka şeyLer vardır, Beşiktaş yönetimi 3-4 gündür Topuz hakkında açıkLama dahi yapmıyordu, beLki Topuz 2-3 gün önce zaten sözLeşmeyi imzaLamıştı, Kayser de Hurma iLe görüşmesinde beLki Beşiktaş diye hiç diretmedi biLe bizim yönetim tarafından hiç bir takip de oLmadı zaten, demek bazı şeyLer biLiniyordu.
O yüzden senLik ve burda diğer BeşiktaşLı arkadaşLarın bir durumu yok, burda herkes ne biLiyorsa onu yazdı, ama sonunda bazıLarı bizLeri yanıLttı ama yapacak birşey yok..
Kimse Beşiktaş ve Fenerbahçe takımLarından büyük değiLdir.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bu anlaşma hafta içinde bitmişti zaten dediğin gibi hayrettin abi ama basında o katar laf kirliği vardıki iki camiadada ortalık karışıktı fb taraftarı falan o laflar yüzünden takımda istemiyodu topuzu onun için anlaşmayı açıklamak için bir zemin bekleniyordu onuda dün söyledirler işte
Aziz Yıldırım'ın ne kadar etkili bir isim olduğu bir kez daha gözüktü. Buradan çıkan sonuç, Aziz Başkan'ın Mehmet Topuz için geçen hafta pazar günü dediklerini doğruluyor.
Ben bu tarz açıklama yapan bir oyuncuyu kulübümde görmek istemezdim. Fakat yapacak birşey yok. Bu nedenle "bir gün herkes Fenerbahçe'li olacak." dedik. Sanırım bu gerçekleşiyor. Tekrar bu şapkalara büyük ilgi artacağından eminim. Zaten Mehmet Topuz forması satın alanlara bu şapka hediye edilecekmiş.
Bu konunun kapanması iyi oldu Kabak tadı vermişti iyiceÖzer transferini de tamamlarsak daha Türk oyuncu alacağımızı sanmıyorum ( Aurelio-Hamit medyada isimleri geçiyor ama Yönetimin icraatı var mı bilinmiyor ) . Bundan sonra hedefte yabancı transferler var . Yönetimden çok iyi isimler bekliyoruz . Maldonado Josico ve Deivid gönderilmeli Lugano da giderse Kontejyan bakımdan hiç sorunumuz kalmıyor 15 Haziran sözü vardı ama bakalım kimler olacak...
Deniz hafta içi falan bitmedi...
Dün Aziz Yıldırım Kayseri'ye gittiği anda bitti...
Çok açık herşey."Ben istersem gider alırım" dedi ve aldı...
Helal olsun gerçekten helal olsun...
İyi öyle olsun Anıl bakalım
Aziz Yıldırım Mehmet Topuz'a 50 MN Euro'dan fazla verdi olsa gerek.
burada kutlanılması gereken kişiler Aziz Yıldırım ve Kayserispor Başkanı Recep Mamur'dur. iki tarafında duruşu muhteşemdi tebrik ederim.
Yıldırım Demirören gitti görüştü ikna etti Topuz'u, Aziz Yıldırım ben gitsem direk onu Fenerbahçe Kulübüne getiririm dedi ve gitti getirdi helal olsun.
Mehmet Topuz camia'ya hayırlı uğurlu olsun.
Tartışmaya değmez artık bu durum arkadaşlar. Kırmayalım birbirimizi
Sıra geldi özer'e Poulsen'de bitti sayılır diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum.
Artık transferleri Aziz Yıldırım yapmalı, Mehmet Topuz için Kayseri'ye gitti, Luca Toni içinde Münich'e, Poulsen içinde Torino'ya giderse çok güzel olur. =))
Aziz Yıldırım yabancıları ikna edemiyor![]()
Semih & Guiza gibi iki tane Milli takım forveti kadrondayken Toni'nin alınmak istenmesi ne kadar doğru?
Poulsen + yabancı forvet = Toni'nin maaşı. Toni iyi bir forvet ama 32 yaşında. 2 sene oynasa 16 milyon eurosu garanti. Ayrıca yıllık 8 milyon euro maaş takımda huzursuzluk çıkarır. Kaka' bile yıllık 9 alıyor.
(/s)
Aziz Yıldırımı Bu Önemli Transfer İçin Tebrik Ederim Fiyat Biraz Yüksek Gibi Dursada
Mehmet Topuz Fenerbahçeye Hayırlı Olsun...
Helal Başkan sözünün arkasında durdu aldı,getirdi...Ne kadar istemesemde hayırlı olsun bu transfer..Şimdi sıra yabancı transferlerde Poulsen,Toni bunları alırız inşallah..
Türk FutboL tarihinde bir yerLi oyuncuya ödenen en yüksek Transfer ücreti..
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
F.Bahçe'nin ileri uçta bir sıkıntısı yok bence.F.Bahçe'nin sorunu orta saha...
M.Topuz geldi,Özer geliyor,yabancı bir önlibero gelecek,birde sol açık alınırsa tamamdır bence...