Bazı eksik bulduğum bölgeler var ama mecburen bu kadroyla devam edeceğiz.

Yunus şuan için tek forvet oynamayı düşünüyorum ama çift forvet oynamak içinde bir taktik arıyorum bulabilrisem deneyeceğim onuda.

-----

Premier Lig Başlasın!...

İngiltere Premier Ligi 1.Hafta | Newcastle Utd 0 - 1 Chelsea

Lige iyi başlamyı çok istedik ama malum rakip Chelsea oluncu bunu başarmak bir zor oluyor

İngiltere Premier Ligi 2.Hafta | Tottenham 1 - 2 Newcastle

Ligin flaş takımlarından olması beklenen Tottenham karşısında iyi bir oyunla ilk puanımızı deplasmanda almayı başardık

İngiltere Lig Kupası 2.Tur | Newcastle 3 - 0 Preston

Lig Kupasında Championship ekiplerinden Preston karşısında sağlam bir oyun sergileyerek rahat bir galibiyet aldık

İngiltere Premier Lig 3.Hafta | Newcastle Utd 2 - 0 Bolton

Taraftarımız önünde ilk puanımızı almak için çıktığımız maçta iyi bir oyunla sonuca gitmesini bildik.

-----

Lig Kupasında rakibimiz Londra ekibi Arsenal
Çok zor bir kura çektik ama kazanmak için elmizden geleni yapacağız

-----

İngiltere Premier Lig 4.Hafta | Liverpool 3 - 1 Newcastle

Ligin güçlü ekibi karşısında oyunu oynayan bizdik ama bitirici oyuncuları sayesinde sonuca giden Liverpool oldu fazla diyecek birşey yok

İngiltere Premeir Lig 5.Hafta | Newcastle Utd 1 - 4 Manchester Utd

Taraftarımzı arkamıza alarak bu sezon ilk kez dev bir ekibe çelme takmayı düşünüyordum ama hiçbirşey istediğimzi gibi gitmedi ve kötü bir oyunla maçı kaybetmemiz üzücü oldu

İngiltere Lig Kupası 3.Tur | Arsenal 3 - 1 Newcastle Utd

Kontrollü oynamamıza rağmen rakip defansı bir türlü geçmeyi beceremedik.Arsenal ateşli gençleriyle rahat bir galibiyet aldı.Bu sonuçla Lig kupasına erken veda ettik üzgünüm

-----

Puan Durumu

Genel bir değerlendirme yaparsak çok paun kaybettik ama ligin 4 büyük ekibini ilk haftalardan aradan çıkardık bu fikstür şanssız gibi gözüksede ligin ikinci yarısında lehimize olabilir