1 ile 30 arası toplam 231 sonuç

Konu: FM 2010'dan Beklentileriniz

Threaded View

Öncelikle lütfen Allah için şu maç motorunu değiştirsinler.Yapay zeka kendi kendine senaryolar üretmesin.

Maç konuşmaları biraz daha çeşitlendirilsin.Konuşmalar oyuncunun moralini düzeltmek için sürekli yağ çekme şeklinde olmasın.Daha gazlayıcı şeylerde diyebilelim.Mesela alt sıralardan bir takıma 2-0 yeniliyoruz.Daha küçümseyici ve futbolcuların özgüvenlerini kazanmaları açısından "Bunlara mı yenileceksiniz len" diye bağıralım çağıralım

Saha kenarından da oyuncularımızla konuşabilelim yani onları saha kenarından motive edebilelim.Gereken yerlerde bağırıp çağırabilelim gerektiğinde yumruklayalım(bkz:Yılmaz Vural)

Taktik kısmı CM4 ten beri aynı(yada ben öyle biliyorum çünkü ilk onu oynamıştım)Biraz daha değişik fonksiyonlar eklenebilir.Mesela kupa maçındayız 1-0 öndeyiz dakika 80 ama rakip bastırıyor.Taktik kısmından oyuncularımıza çeşitli çirkeflikler yaparak oyunu soğutmak için hareketler yapmasını söyleyebiliriz.Böylece rakipin siniri daha çok bozulur ve bizde gole ulaşabiliriz.

Kariyerimiz bence biraz daha zor olmalı.Alıyosun Altayı ikinci ligden 1. lige çıkarıyorsun.Obaaa hemen nispeten büyük kulüpler sana teklif yolluyor.Gerçekte görüyoruzki bazı menejerler 1. lige yetmeyecekleri düşüncesiyle kovuluyorlar.

Bizi sadece ana takım için değil 18 yaş altı yada Paf takımlar için de düşünsünler.Mesela Türkiye F.F. 18 yaş altı milli takımı bize menejerlik için teklifi getirsin.

Futbolcularımıza yönlendirme olarak:"Şutlarını geliştir" "Biraz kilo al" "Azıcık güçlen" gibi şeyler diyebilmeliyiz.

Sonradan aklıma geldi: Defans oyunu ile de akıcı şekilde bir oyun oynayabilelim.Bildiğiniz gibi Defans'ı son dakikalarda kritik maçlarda kullanıyoruz.Halbuki Yunanistan Avrupa Şampiyonu olduğunda çok sıkıcı maçlarla defans oyunu yaparak kazanmıştı.

Last edited by NirvanaFX : 13.Haziran.2009 at 19:24

Mesaj Yetkileri