arkadaşlar forvet isteyenlere marquinhos'u tavsiye ederimhenüz 19 yaşında size maliyeti tahminen 11 milyon € olur.. paranız varsa alın.. zaten 2 sezon sonra 30 milyon € ya satarsınız
Guilherme'de aynı şekilde... Forvet hattınızda zaten bu 2 si varsa sıkıntı yaşamazsınız gol konusunda pek
Eugene seleznyov u da tavsiye ederim.. özellikleri çok iyidir
gene aldığınız fiyatın üzerinde satabileceğiniz bir oyuncu ... Kaleci konusunda paranız varsa ve azcık itibarınız varsa 17 milyona Igor Akinfeev i alın derim... Galatasaray'ı yönetiyorum ve ilk işim elimdeki gereksiz oyuncuları satıp Akınfeev'i almak oldu
9 sezondur kalemi başarıya korumakta
... Orta sahada ofansif olarak simon vukcevic
38 maç 22 gol 17 asistlik bir istatistikle bitirdiği bir sezonu var bende
süper bir adamdır... Maçda varlık gösteremesede 90 da ki bir frikikten maçın sizin olmasını sağlayabilecek bir oyuncu
stoperde gojko kacar iyidir
aldığınız fiyatın üstüne satabilirsiniz bunuda
sol kanat arda turan yada caner erkin .. Bu ikisininde çok faydası dokunacaktır... Sağ kanat mehmet topuz... Oyuna başladığımda 2-3 sezon içerisinde elimde bu kadro vardı.. Bir kaç mevki yazmadım... sol bek , sağ bek , stoper , defansif ortasaha felan.. Bu mevkilerde elimdeki oyuncularla devam ettim..2-3 sezon sonra onlarıda iyi fiyatlara satıp altyapıdan çıkardığım oyuncuları koydum yerine
Benim oyunda ki asıl amacım kulübü parasal yönden dünyanın en iyi kulüplerinden biri haline getirmek..bu yüzden daha iyi fiyata satabileceğimden emin olduğum oyuncuları alıyorum genelde... Birde altyapıdan çıkan oyunculara önem verin derim... Diğer kulüplerdeki iyi gençleri kadronuza katın...transfer döneminin son gnlerinde bir mevkiye adam ihtiyacı olduğunu gördüğünüzde fazla bilmediğiniz bir oyuncuya büyük miktarda para vereceğinize gençleri kullanın derim ben
getirisinin çok iyi olabileceğinden emin olabilirsiniz...Kadronuz çok iyi ve şampiyonlar liginde fazla başarılı olamıyorsanız.. Her sene kadroya 9-10 oyuncu alıp ilk 11 deki 4-5 oyuncuyu değiştirmekten vazgeçin derim
az oyuncu alın genel bir kadronuz olsun onu kullanın
takımdaki uyum artsın
şimdilik aklıma gelenler bu kadar
iyi oyunlar hepinize...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
kulübün mali durumu iyi değilse kulüp transfer bütçesinden kısmış olabilir o parayı![]()

henüz 19 yaşında size maliyeti tahminen 11 milyon € olur.. paranız varsa alın.. zaten 2 sezon sonra 30 milyon € ya satarsınız
Guilherme'de aynı şekilde... Forvet hattınızda zaten bu 2 si varsa sıkıntı yaşamazsınız gol konusunda pek 
Alıntılı Yanıtla