Manager Shortlist (Possible Targets) bölümü çok uzun sürdü oyun kurulurken. Yaklaşık 2.5 saatte kuruldu.
Tüm ligleri seçmek ise teknik olarak o kadar zor gelmedi diyebilirim. Pentium 4 (2 işlemcili), 2 GB Ram (oyun 1 GB'ın biraz fazlasını harcamakta) 256MB Atı Radeon 9550 ekran kartı ile idare edebiliyorum.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Neyse takıma dönersek Santa Cruz, Nautico veya Sport Recifeden birini yenmeyi çok çok istiyordum fakat Heider'in bu üç takıma da attığı goller maçları kazanmamıza yetmedi. Özellikle Santa Cruz'u Serie C maçlarında yenmeyi bekliyorum.
Beklediğimiz gibi 4. olduk. Üstelikte ezeli rakibimiz Porto (PE) düşme play-off grubunda maç kaybetmemesine rağmen güçlü takımlarla aldığımız beraberlikler sayesinde bizi geçmeyi başaramadı.
37 yaşındaki Marcio Cruz'un ayağı kırıldı ve sezon sonunda futbolu bırakmaya karar verdi.
Zaman zaman çok uzun süreler gol atamasalar da golleriyle Heider, Fabio Silva ve Brezilya 1. ligi kalitesinde ama bütçemizin son sınırlarını zorlayarak portekiz 2. ligine gitmesini engellediğimiz asist kralımız Helinho takımı sırtladı
serie C 21 Haziran da Start Alacak ancak henüz yerel ödüller açıklanmadı Brezilya genelinde Tüm yerel liglerin bitmesi bekleniyor.
Gol krallığında liderlik 13 gol ile belirlenirken bizde Fabio Silva 7 gol, Heider 6 gol kaydetti
Bu arada günlerin geçmesini beklerken ilk gün başvurduğum milli takımlar arasından seçtiğim Dünya Kupası eleme gruplarında oynayacak olan Moritanya (Afrika) takımının eleme grubu maçları yer alıyor. Gruplarda illk maçımız Ruanda ile olacak.
Seri C öncesi klüp takımı oyuncularını zedelememek için ve de 0 bütçeyi daha da (-)'ye taşıdığımız için ara transferi düşünmüyoruz.
Ayrıca 4 Oyuncumuzla israilden iki klüp ilgileniyor ama bütçe geliştirmek için bile olsa şimdilik kadroda derinlik olmadığı için satmayı düşünmüyorum.