Herkeslere boll booll selamlar. Bu ne sıcak yaa gece bile 30 derece oluyo pff
Selamlar..
hiç kimseler yok sanırım![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Emre abi bi Godfather 2 yardımıda ben yap yahu
Find someone intel bilmem family diyo adamı buldum ama mark for dead işaretledim radarda bulmak için daha rahat ama sonra gitti benim adamlar öldürdü bu adamı haritada recovering yazısı çıktı ama ne zaman biter bu recover merak ediyorum![]()
TAB'a basıp family menüsünden rakip ailenin menüsüne bakıp ölen adamın resmine tıklarsan ne kadar zaman sonra döneceği yazıyor.
Birde o adamları öldürürken sana adamı nasıl öldürmen gerektiğini söylüyor. Mesela boğazını sıkarak öldür diyor. Ama sen tabancayla öldürürsen adamı ölmemiş sayıyor oyun ve bir süre sonra görevi yinelemek zorunda kalıyorsun.
Teşekkür ederim Emre abi zaten adamı öldürmemi istemiyor sanırım şu an sadece bilgi almamı istiyor adam muhbir galiba![]()
Rica ederim geç oldu biraz ama...
Mümkündür.![]()
Yok yahu sorun degil cevap vermen önemli. Bu arada oyun kolaymış can barı çok kolay doluyo.
2 bilemedin 3 saat sürüyor kasarsan oyun.
Çok çok kolay.
Boşuna para verdik desene oyuna![]()
Nereden baktığın önemli tabi. Öyle bakarsan haklısın ama eğlenceli bir oyun. Bir suikast girişimi oluyor ilerde orası bile heyecan verici olabiliyor. Bitirde öyle karar ver![]()
Selamlar..
Selamlar mAykıl.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Ozyy hiç msn gelmion![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
merhaba kafe
kimse yok mu
Futbolcu Bilgileri
Varmıdır birileri yokmudur.
Ben burdayım hala![]()
Futbolcu Bilgileri
Hayırdır Taylan, burdasın hala?
Bende buralardayımda kalmadı kimse .
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Selamlar..
6 da yattım yeni kalktım... Selamlar![]()
Futbolcu Bilgileri
Emre abi Floridaya geçtimde şöyle bir sorun var adamların elinden alıcam yerleri fakat bi kapı var üstüne gelince yumruk işareti çıkıyo ama açamıyorum kapıyı ne yapmam lazım![]()
Yumruk at![]()
Kafe hareketsiz.. Eskiden böyle değildi.
Eskiden sen var mıydın![]()
Loladamım ben Aygün, ondan öncede hesapsız olarak takip ediyodum siteyi.![]()
O işler için yanına adam alman gerekiyor. Genellikle kendi compoundunda oluyorlar üzerlerinde Corleone işareti olan adamlarla konuşuyorsun kafalarının üzerinde ne yapabildikleri yazıyor. Eğer yumru işaretli bir adam alırsan o kapıların üzerine gelip C'ye basarsan tuşları değiştirmediysen o adam kırıyor kapıyı. Aynı şeyi bazı tellerde mavi pense gibi birşey dikkatini çekmiştir o özelliği olan adamlar kesebiliyor. Ya da kasaları açabilen adamlar ya da mekanı bombayla havaya ucurabilen adamlar var.