1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Bayrakları Asın !

Thumbs up Bayrakları Asın !

Fenerbahçemiz ve Başkanımız Aziz Yıldırım için 22.Mayıs.2006 Pazartesi günü bütün taraftarlarımızı "Bayrak" kampanyasına davet ediyor, belirtilen tarihte tüm Fenerbahçelilerin Sarı-Lacivert bayraklarını evlerine işyerlerine asmalarını istiyoruz. Fenerbahçe'nin birlik ve beraberliğini, tüm dünyaya haykırmayı hedeflediğimiz kampanyaya taraftarlarımızın SMS yolu ile destek vermelerini rica ediyoruz. Bu mesajı alan taraftarlarımızın;

FB VE AZİZ YILDIRIM İÇİN 22.05.2006 TARİHİNDE TÜM FB TARAFTARINI BAYRAKLARINI ASMAYA DAVET EDİYORUZ. HER GERÇEK FB'Lİ BU MESAJI 5 FB'LİYE YOLLASIN...!

kısa mesajı ile bir zincir oluşturarak tüm renkdaşlarımızın haberdar olmalarını sağlamasını istiyoruz.

Kaynak : Antu.com

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Asalim bea abide bi faydası olcak mı

Nesil
    2006

asacaktım ama bizim ev yeşilliğe baktığından asamıyorum kimse göremez

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    hiç kaldırmadım ki bayrağımı hala da sarı lacivert geziyorum ne olursa olsun ben Fenerbahçeliyim bayrağımıda hiç indirmem!

İşte gerçek taraftar kimliği Bütün Fenerbahçelilerin yukarıdaki gibi bir düşünceye sahip olması gerek.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by demirhan1984
    İşte gerçek taraftar kimliği Bütün Fenerbahçelilerin yukarıdaki gibi bir düşünceye sahip olması gerek.
    Eğer gerçek fenerbahçeliyse bu düşünceye sahiptir. Biz hiç bir zaman sevgimizden vazgeçmedik ne olursa olsun..

Gerçek taraftar olan hangi takım olursa olsun takımını hiç bir şartta sevmeyi bırakmaz....
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Şampiyonluğu kaybettik ertesi günü formamla okulumdaydım
    bi sonraki gün Formamla dışarda gezdim.Sonraki gün Fenerium'dan güzel bir 1907 T-Shirt aldım Ve bugün KOCAMAN bayrağı hazırladım asacağım yarın
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    londra-istanbul

oyuncuya daum a kızsak da sampıyonluk da elımızden gıtsede hem de son macta hayat dewam edıyo..100.yılımızda takımımızın bıze daha cok ıhtıyacı var..alacagımız her urun sonucta bızım ovunecegımız basarılar ııcn harcanacaktır...bu yuzden bayrak asmanın yanında ufak da olsa bı urun alın ve takıma klube katkı saglayın arklar..en kotusu fb dergisi alın..

kombinemi aldım bugün biliyorumki o stadda tarihi maçlara tanık olucam bu sene. Gerçek Fenerbahçelilik herr zaman destek vermektir.
    Fenerbahçenin büyüklüğü kupalar veya şampiyonluklar değil onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür adı konamaz, rakiplerde bunu anlayacak zeka ise namevcuttur...

Quote Originally Posted by paceywitter
    kombinemi aldım bugün biliyorumki o stadda tarihi maçlara tanık olucam bu sene. Gerçek Fenerbahçelilik herr zaman destek vermektir.
    Fenerbahçenin büyüklüğü kupalar veya şampiyonluklar değil onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür adı konamaz, rakiplerde bunu anlayacak zeka ise namevcuttur...
    fenerin büyüklüğü kupalardan istesenden olamaz zatende .... fb nin büyüklüğünü anlayacak zeka sende varsa anlat nerden geliyo .... biz de zeka yokmuş ya bizde anlayalım ... çok merak ettim .....

Quote Originally Posted by paco

fenerin büyüklüğü kupalardan istesenden olamaz zatende .... fb nin büyüklüğünü anlayacak zeka sende varsa anlat nerden geliyo .... biz de zeka yokmuş ya bizde anlayalım ... çok merak ettim .....
    ben bunu kimseye sataşmak yada tartışma yaratmak için yazmadım ama yanlış anlaşılacak bir kelime kullanmışım onu
    ''Fenerbahçenin büyüklüğü kupalar veya şampiyonluklar değil onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür adı konamaz, rakiplerimizin bunu anlaması ise namümkündür...'
    diye değiştireyim
    hemen saldırı vaziyetine geçmene gerek yok yanlış anlaşılmışım kusura bakma

tamam sende kusura bakma ben yanlış bir açıdan olaya bakmış olabilirim ...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

İslam Çupi Hayranıyımdır.Merhum'un Tarihi sözleri vardır.Bu sözde ona aittir.
    "Fenerbahçe Büyüklüğü ne kupa büyüklüğü nede şampiyonluk büyüklüğüdür.Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür ADI konamaz"
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

''Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür.Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz." İslam ÇUPİ

bu söz üstüne bize söz söylemek düşmez
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    ALİ SAMİ YEN

sakın bu bayrak asma olayı adnan polatın `şampiyonluğu doyasıya yaşayın,bayraksız ev kalmasın` isteğine aklısıra bir karşılık olmasın

Mesaj Yetkileri