evet yahu neresi montaj !? Dediğin gibi yalan makinesinden geçirseler makine bozulur herhal
evet yahu neresi montaj !? Dediğin gibi yalan makinesinden geçirseler makine bozulur herhal
anlamadığım konu şu.
bu fotoğraf neden daha net bir şekilde gözükmüyor.
resim çekecek başka fotoğraf aleti bulamamışlar mı
Arkadaşlar daha neyi tartışıyorsunuz Allah aşkına...
M.Topuz F.Bahçe'de...
Ötesi yok,bitti...
Eski model bir telefon ile çekilmiş olamaz mı?
Resim montaj olsa nolur BJK formalı video görüntüsüde var diye biliyorum
Anıl'ın dediği gibi oldu bitti gitti, Mehmet Topuz FB'de artık.
Hangisi mesela ?
Eski model
bence nokia 3310'la çekmişler
neyse hayırlı olsun fenerbahçe'ye aziz başkan dediği gibi ben zor kullanmak istemiyom yoksa gidip onu olduğu yerden alıp getirmesini bilirim...
aldı getirdi![]()
Mehmet Topuz'a haftaiçi, Şükrü Saraçoğlu Stadyumunda, büyük bir medya önünde imza attırılacak. Büyük ihtimalle, Aziz Başkan'da orada bir çok transefere, teknik adama açıklık getirecektir.
Poulsen için yukarıda yazan balon habere benziyor. Çünkü; yönetim Juventus ile anlaşma sağladı, Poulsen yıllık 3 milyon €'luk teklifi kabul etmemiş, Poulsen'i ikna etmeye çalışıyorlar.
Poulsen iyi bir futbolcu ama bırakacaklarını zannetmiyorum.
Paulsen transfer listesine konmuş. takım istemiyor, adam daha kalmak istemez heraldebonserviste sıkıntı çekilmez ki anlaşılmış deniliyor. Paulsen gelecek bence ve ortasaha direncini artırabilecek bir oyuncu bence. sizce?
O formayı sadece tuttum, giymedim
Mehmet Topuz, 5 Haziran Cuma günü medyaya yansıyan Beşiktaş formalı fotoğrafları için çarpıcı bir açıklama yaptı.
Kamuoyunda büyük yankı yaratan o fotoğrafın hileli olduğunu öne süren yıldız futbolcu, "Ben Beşiktaş forması giymedim. Evet, formayı elimde tuttum ama asla giymedim. O fotoğraf fotomontaj. Fotoğraftaki kafa benim ama vücut benim değil" ifadesini kullandı.
Öte yandan, Topuz ile Beşiktaş arasındaki görüşmelere aracılık eden menajer Metin Korkmaz, futbolcunun her şeyi hür iradesiyle yaptığını vurgulayarak, "Bu olayın başından sonuna kadar biz bu futbolcuya ne forma giydirdik, ne de ’Ben Beşiktaşlıyım’ demesini söyledik. Her şeyi hür iradesiyle yaptı" dedi. Korkmaz, kendisinin hiçbir şekilde Fenerbahçeli yöneticilerle görüşmediğini de belirterek, "Ben sadece Beşiktaş cephesiyle görüştüm. Fenerbahçe ile görüşmeleri ortağım Hakan Şirin yürüttü" diye konuştu.
Müthiş pasör Poulsen, ayrıca fiziğini çok kullanıyor, her takıma lazım öyle sertlik yaratacak oyuncu.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
ayrica cok iyi adam markaji yapabilen bir oyuncu.. Kaka vs Poulsen
İyi de burada bakmadan pas vermiş, çizgidekini içeride görmüş(Bu da ayrı bomba)
Top tekniği ile alakası yok ki![]()
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Ikinci bi Lugano'nun Fenerbahceye biseyler katabilceni sanmiyorum. Appiah gibi bi adam bulmalari gerekiyor
Poulsen'in iyi pasör olduğunu söylemek hayalcilik olur.En büyük eksiği budur hatta.Oyunu çok iyi okuyamaz.Kısa pasları tercih eder.Daha çok mücadeleci yapısı ve etkili markajlarıyla tanınan bir oyuncu.Yalnız Antu forumlarında bu adamın ilk tercih olduğu, Rolfes'in 2. tercih olduğu muhabbetleri dönüyor.Rolfes daha kaliteli bir oyuncu benim gözümde, keşke onu alabilsek.
Özetlemek gerekirse Poulsen bu lig için çok iyi, Avrupa için de iyi transfer olur.Ama dediğim gibi keşke Rolfes gelse![]()
Ben Poulsen gibi bir kasabı takımda görmek istemem,
şutu olmayan adama tahammül edemiyorum ayrıca..
Galiba sola Drenthe'yi alıcaz