O zaman Emurafu'ya katılıyorum![]()
Hacettepe - Konyaspor maçı herhalde G. Afrika - Irak maçından daha zevkli olurdu.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Türkiye'de adammı yok ya yine Ömer Üründül yorumluyor.Sokakta ilk gördüğün adama yorumlat daha iyi..Şimdi İspanya'ya İspenya, Brezilya'ya Berezelya falan der.![]()
Irak şeyhleri kaleye okudu üfledi galiba top girmiyodu bi türlü![]()
Ben boyle mac izlemedim. Samimi diyorum ben oynasaydim Irak'ta en azindan 1 ofansif anlamda positif bi pas verirdim. Futbolun guzeliklerini ozlemis durumdayim, avrupa kupasi finalerini izlicem azcicik youtubedan![]()
Irak istediği bir paunı aldı ev sahibinden.Çok iyi savunma yaptılar...
G.Afrika ise istediği pozisyonları son 10 dakikada elde etmesine rağmen galibiyeti getirecek golü bulamadı.Parker çok bencil oynadı.Müsait durumda arkadaşları varken uzaktan kaleyi yokladı sürekli.Bir topuda çizgiden çıkardı resmen...
Son 10 dakikası hariç vasat bir maçtı...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada maçın adamı Teko Modise seçildi...
Last edited by anilton : 14.Haziran.2009 at 23:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
İspanya - Y.Zellanda maçının favorisi kuşkusuz İspanya...
Yeni Zellanda dört beş gün önce İtalya ile yaptığı hazırlık maçını 2-0 öne geçmesine rağmen 4-3 kaybetti.O maçta golleri atan forvetleri Killen ve Smeltz ile etkili olmaya çalışacaklar...
Beklenildiği gibi çok çok rahat bir maç olacağını düşünmüyorum ama İspanya bir şekilde alır maçı...
Irak çok şanslıydı sanırım ALLAH'ın yardımıyla ayakta kaldılar heleki o g.afrikalı adamın golü kesmesi maçın en enstantene olacak dakikasıydı ne yaptıysa kurtulamadı topdan..
pek zevkli değildi ama futbol olunca nedense bana zevk veriyor.
akşamki maç daha güzel geçecektir büyük ihtimalle iyi bir sehir zevki verirler umarım..![]()
İspanya şüphesiz 30 maçlık seriyi Y.Zellanda önünde kaybetmek istemiyeceklerdir, bu nedenle İspanya'nın Y.Zellanda maçında 90 dakika boyunca sahının hakimi olacağına inanıyorum.
Bu Torres her eve lazımİlk 18 dakikada Hat Trick yaptı adam
İspanya kazanır ama çok rahat kazanamayabilir dedim,adamlar deli gibi top oynuyor.Y.Zellanda'nın defansıda cacık...
Torres'in attığı üç golde müthiş yalnız.Bitiricilik,önsezi,sıçrama,kafa vuruşu,teknik hepsi vardı gollerinde...
İlk yarının son bölümlerinde tempoyu düşürdü İspanya,acıdı gitmiyor daha...![]()
Tamamını izleme fırsatı bulamadım. İspanya açık ara kazanacağı gözüküyordu, İspanya eze eze kazandı. İspanya bu grupta geri kalan iki maçtada bu skorları elde edecektir.
Bugün ilk olarak Brezilya - Mısır maçı var...
Dün oynanan maçlara nazaran bugün oynanacak maçların daha zevkli olacağını düşünüyorum...
Brezilya yıldızlarla dolu.İdeal diyebileceğimiz bir kadro ile turnuvadalar.Bu turnuvada 87'li Ramires şans bulursa parlayabilir.(Cruzeiro'dan Benfica'ya 7,5 milyon €'ya transfer oldu...)
Mısır'ın ve Premier Lig'in parlayan yıldızı Amr Zaki'nin olmaması üzücü...
Mısır'da M.Zidan,A.Hassan,M.Shawky,Aboutrika gibi tanıdık isimler var...
Zevkli bir maç olur...
Evet.Mısır'dan sürpriz bekliyorum.Mısır'ında kadrosu çok kötü değil.Amerika-İtalya maçınında zevkli geçeceğini düşünüyorum.
İspanya dün çok rahat kazandı, ZeLanda Savunmada amatörce hataLar yaptı. Bu takım nasıL İtaLya ya kafa tuttu hayret.
Benim favorim BreziLya, bakaLım iLk maçLarında neLer yapacakLar. Eski dost A.Hassan ı tekrar görmek keyifLi oLacak.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Kadrolar belli oldu;
-----------------J.Cesar-------------
D.Alves-------Juan----Lucio----Kleber
--------------G.Silva--Melo-----------
Elano--------------Kaka--------Robinho
-----------------L.Fabiano-------------
-----------------Hadary---------------
Fathi-------Gomaa---A.Said----Moawad
-----------------Hany-----------------
------------Hosny---Shawky----------
Aboutrika---------------------A.Hassan
---------------M.Zidan----------------
Futbol olarak zevkli bir maç olabilir.Brezilya favori,bakalım neler yapacak Sambacılar.
Dunga da hep aynı kadro iLe çıkıyor. Kazanan bir kadro tutturdu, hazırLık maçLarına biLe aynı kadro iLe başLıyor. Bi adam değiştir yahu Dunga.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Kaka ile hızlı başladı Brezilya..henüz 5.dakikada öne geçtiler..
Mısır çok güzel bi gol attı gerçekten.. Zidan'ı izlemek ayrı bi zevk olacak galiba![]()
Kaka balına bi gol attı.Zidan karşılık verdi.Mısır'a güveniyorum (:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tüh Fabiano 2-1 yaptı![]()
Last edited by BaFraLı : 15.Haziran.2009 at 21:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Brezilya bi tane daha attıçok güzel bi maç oluyo
Hadary kimdir ?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Pardon Mısır'ın kalecisiymiş ben Fabiano'nun önünde forvet oynayan adam sandım![]()
Last edited by Addolorato : 15.Haziran.2009 at 21:08 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Juan 3-1 yaptı (:
Brezilya duran toplardada baya etkili az gol gelmeden önce ki kornerdede aynısı olmustu.
Bu ne organize goldür böyle yahuŞaşırdı Brezilya
3-2 durum
Ohaaaa 3-3 oldumaça bak bee Zidan