Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
Baskı olmadan, hiçbir yönetici olmadan gördük hangi takımı seçtiğini Anıl. Günlerdir savunduğun şey sona erdi, Topuz amcanın oğluymuş gibi konuştun sürekli, bu kadar kendinden emin konuşmamalıydın, sonuçta dediklerinin hiçbiri olmadı.
Tecrübe konuşuyor..Bkz.Holosko transferi..

M.Topuz'a yaptığı açıklamalardan sonra açıkcası inanmıştım ama Aziz Yıldırım'ın yüzüne neden söyleyemiyor herkese söylediğini onu anlayamadım bir türlü.Eğer gerçekten ama gerçekten isteseydi bence sonuna kadar diretirdi.Demekki açıkladığı gibi %100 samimi değilmiş.Neyse eğer denildiği gibi 8 milyon Euro'ya gittiyse o paranın açıkcası sırf şu yaşanan gelişmelerden sonra verilmesini isterdim ama normal şartlarda asla o kadar para verilmesini uygun bulmazdım doğrusu.Bunu daha öncedende belirtmiştim zaten.Ama olay çok farklı boyutlara geçti.Muhtemelen Fenerbahçe yönetimide bu parayı bu yüzden gözden çıkarmıştır..Neyse hayırlı olsun diyelim..

Nihat transferi gerçekleşseydi harika olurdu gerçekten.Nihat'ın satılması gündemde haberleri çıktığında basında keşke alsak diyordum içimden.Ciddi atılımlar olduğu haberini duyunca sevinmiştim ama Nihat haklı olarak kurduğu düzeni bozmak istemedinden reddetmiş.Saygı duymak lazım ama tekrar Beşiktaş formasını giyip o meşhur gol pozunu vermesini çok isterdim.Olmadı,sağlık olsun..

Fink transferine gelirsek.Açıkcası Fink isim olarak,kariyer olarak Cisse'den sonra heleki Cisse'nin son dönemdeki formundan sonra soru işareti.Fakat bu transferinde aylar öncesinden bittiğini ve Cisse'ninde o zaman istenmeyen adam olduğunu biliyoruz.Umarım Mustafa hoca bu tercihinde yanılmamıştır.Ona güvenimiz tam..

2 tane flaş transferde emelimize ulaşamadık.Bu olaylardan sonra başkanın transferde daha yırtıcı olacağını düşünüyorum.İnşallah Mustafa hocanın talimatları doğrultusunda kadroyu güçlendirecek isimleri kadroya katarlar.Açıkcası ilgilenilen isimler bu konuda beni umutlandırıyor ama biraz daha bitiricilik lazım..Herşeyin hayırlısı olması dileğiyle..