Sayfa 35 / 1204 İlkİlk ... 25333435363745851355351035 ... SonSon
1,021 ile 1,050 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Emeklerin için çok teşekkürler Cevat hoca seni unutmaz bu taraftar..İlerleyen yıllarda umarım Galatasaray teknik direktörü olarak geri dönersin..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Yeni görev:ALBERT ROCA'nın

Dogrusunu söylemek gerekirse Kulübe böyle profesyonel adamlar lazımdi..Barca'da nın arka planında kalanlar bize geldiler..Ekipler komple degisiyor..

Buarada yeni kondisyoner hakkında biraz bilgi verim
    Basın özellikle Rijkaard’ tan başını kaldırıp Neeskens’ i araştırmaya başlamışken, ben de yeni kondüiyonerimiz Albert Roca Pujol’u araştırmaya devam ediyorum. (Geçen sene takımın berbat kondisyonunundan sonra Pujol’un özellikle araştırılması gerektiğini düşündüm.) 6 sene Barcelona’ da çalışmış kendisi. Bir blogu (web sitesi de denilebilir) var. O blogunda kendi antrenman tekniğini pdf dosyası haline getirmiş. İspanyolca bir belge olmasına rağmen resimlerle kendi antreman tekniğini anlatmış. Bana hayli ilginç geldi. Yaklaşık 70 sayfalık bir doküman. GSTV’de Rijkaard, Neeskens ve Pujol’ün tesisleri gezerken not aldıklarını gördüm. Özellikle de Pujol sürekli not alıp, bir takım isteklerde bulunmuş. http://www.albertroca.com Bu yeni kondisyonerimizin web sitesi. http://www.albertroca.com/wp-content...lbert-roca.pdf
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Cevat hoca falanda emeklilikleri geldikleri içinde ayrılmışlar..Komple değişim var..Sıra geldi saglık ekibine,Onlarında basına milli takım'ın saglıkçısı gelecekmiş.
    Last edited by Emurafu : 14.Haziran.2009 at 23:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Rijkaard çok güzel yaptı eski adamlarını toplayarak.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Sağlık Kurulunun başına da Burhan Uslu getirilmeye çalışılıyormuş. ancak biraz sorun varmış..Rijkaard’ın da Frank van Deursen önerisi olmuş

Florya’da devrim dedikleri bu olsa gerek..İyi şeyler oluyor..İşide profesyonel adamlar geliyor..

Nezih hocada gönderilmiş..Bakalım kaleci antrenörü kim olacak..

taffarel ne iş yapar. kaleci antrenörlüğü yapıyorsa süper olur

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Florya'nın anahtarı rijkaard'a verildi..Ekibinin arasına Taffarel'i istermi hiç zannetmiyorum..Kaleci antrenörüde Hollandalı olabilir belki Türk birini getirirler..Adnan Sezgin busene herseye karışamaz..

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Yeni görev:ALBERT ROCA'nın

Dogrusunu söylemek gerekirse Kulübe böyle profesyonel adamlar lazımdi..Barca'da nın arka planında kalanlar bize geldiler..Ekipler komple degisiyor..

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Cevat hoca falanda emeklilikleri geldikleri içinde ayrılmışlar..Komple değişim var..Sıra geldi saglık ekibine,Onlarında basına milli takım'ın saglıkçısı gelecekmiş.

arka planı değil hocam ne arka planı adam 6 sene barçada görev yapmış ..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Teknik Heyet Belli Oldu.

Rijkaard gelirken yanında kendi ekibinde Neeskens ve Roca'yıda getirmişti.
    Cevat Güler ve Nezih Ali Boloğlu'nun görevlerini bırakmalarıyla staff ekibi hemen hemen oluşmaya başladı.

Staff ekibinde tek eksik şu anda kaleci antrenörü..
    Oda yakın zamanda belirlenecektir Rijkaard'ın isteği bir isim olarak..

Manager: Frank Rijkaard
    Asistant Manager: Johan Neeskens
    Fitness Coach: Albert Pujol Roca

Bu arada Biglia ismi geçmeye basladı..İnsallah diyorum..Gio ve biglia'yı alsak varya

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Takım tamamen Rijkaard'a emanet GS'de büyük değişim var bu Rijkaard'ın uzun süreLi düşünüLdüğünün kanıtı bence Rijkaard bu sene şampiyon oLamasada gitmicek kendi adamLarını topLuyo vaLLaha Rijkaard en iyisi...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Forcimbom@

Arka plan derken isimleri daha çok geçmeyen..Kulüb içinde çok iş yapıyorlar..Ama basında isimleri geçiyormudur hayır o bakımdan söyledim..Barca'nın başarısında onlarıda payı vardı..

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Forcimbom@

Arka plan derken isimleri daha çok geçmeyen..Kulüb içinde çok iş yapıyorlar..Ama basında isimleri geçiyormudur hayır o bakımdan söyledim..Barca'nın başarısında onlarıda payı vardı..
    "arka planında kalanlar" sözcük öbeğini kullanman ve benim bunu görmem neticesinde yaptım o yorumu. Tamam şimdi sorun yok, anlaşılmıştır..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Selman abinin kaynakları çok sağlamdır.. GS TV'nin yeni oluşumunda yer alacağını söylüyodu boş haber yazmaz kendileri
    Geçen sene de arjantinli bi adam la anlaşmışız diyordu ama ...
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Çok büyük ve büyük olduğu kadar da güzel değişimler yapıyoruz.Artık istikrar olacak gibi hoca konusunda.İstikrar olursa başarıda olur.Aynen devam yönetim

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Biglia ismi çoğu yerde geçmeye başladı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

çoğu yerde vefasızLık yapıLdığı söyLemLeri gördüm iyide biz adamı zorLa kovmadık ki adam gitmek istemiş GS'de gidebiLirsin demiş iLginç bi durum

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by Pazzini_06 View Post
    Biglia ismi çoğu yerde geçmeye başladı
    demek ki gelmeyecek

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Adnan Sezgin, takımdan ayrılacağına dair haberler çıkan kaleci antrenörü Nezih Ali Boloğlu'nun ise görevini sürdüreceğini de açıkladı.

maraton.com.tr

Enterokinaz Misafir

Nezih Ali Boloğlu ile devam edilmesi güzel, keşke Cevat hoca da kalsaydı. Yönetimin takdiri, bize saygı duymak düşer.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben seneye için değil de 2 sene sonrası için inanılmaz ümitliyim.. Versinler bu adamın eline takımı 5 yıl - 7 yıl.. Artık uzun vaadede düşünmemiz lazım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

zaten Rijkaard'dan ilk sene bişi bekLemicen Barca'da 6.oLmuş meseLa ama şöyLe bişey daha var GS o zamanki barca'ya göre daha avantajLı çünkü fatih terimden geLen pas yapabiLen oyunu yönLendirebiLen bi havası var o yüzden bu sene şampiyon oLamasakta ilk 3ün aLtına düşüceğimizi sanmıyorum...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

G.SARAY'DA FUTBOLUN PATRONLARI 30 KİŞİLİK LİSTEDEKİ İSİMLERİ NEYE GÖRE ELEDİ.. RİJKAARD'IN OLMAZSA OLMAZLARI NE?

turkspor.net manşetinde transferi mümkün olmayan 30 ismi verirken, aslında bu haber içinde başka bir haberi barındırıyordu.. Son 4-5 gündür Galatasaray'da futbolun patronları 30 kişilik liste üzerinde çalışarak, Rijkaard kriterlerine göre 3 mevkiye alternatifli listeyi belirlediler.. Turkspor.net istihbarat kaynakları bu kriterleri elde ettiği için YALAN LİSTESİNİ HAZIRLADI.. RİJKAARD'IN OLMAZSA OLMAZLARI NE? ..BAŞKAN ADNAN POLAT "TARAFTARIMIZI HEYECANLANDIRACAK TRANSFERLER YAPACAĞIZ"derken neyi kastetti. İŞTE TRANSFER EDİLECEK İSİMLERİ ORTA ÇIKARTAN RİJKAARD KRİTERLERİ..

Spor medyasında hergün onlarca yaşını başını almış, bir tanesi neredeyse G.Saray'ın transfer bütçesinin yarısına malolacak isimler yer alırken, Galatasaray'da futbolun patronları ve özellikle yeni Teknik Direktör Frank Rijkaard Günlük başarılar için değil, Galatasaray'ın geleceğini teminat altına alacak, G.Saray adı ile birlikte yıldızlaşarak Avrupa futbolunda MARKA olacak isimleri yönetimle birlikte belirledi..

Turkspor.net istihbarat kaynakları çok önemli ipuçlarını ele geçirdiler...

12 si Galatasaray kulübünün 18 i de Rijkaard ın olmak kaydı ile tam birleştirilen ve üzerinde çalışılan 30 futbolcunun çoğu bir anda elendi..

Çünkü Rijkaard'ın önemli kriterleri bu tercihlerde rol oynadı..

İŞTE TRANSFER EDİLECEK İSİMLERİ ORTA ÇIKARTAN RİJKAARD KRİTERLERİ..

1- Mevki olarak 2-6-9 tabir edilen.. Yani sağbek, göbek ve forvet için üç yabancı futbolcu transfer edilecek..

2- BURASI ÇOK ÖNEMLİ.. Transfer edilecek futbolcuların yaşı EN FAZLA 25-26 olacak.. 30 kişilik Listede bu yaş sınırı üzerindeki bütün futbolcular anında üzeri çizildi

3- Genç ancak adı sanı bilinmeyen ucuz adam değil... Her biri en az 3-4 milyon eurodan başlıyor..

4- Genç, hırslı, forma aşkı ile oynayacak, takım ruhunu içide taşıyan, AHLAKLI futblocular tercih edildi.

5- Rijkaard'ın çok yakından tanıdığı kısa sürede Dünya futboluna yıldız olarak sunulabilecek, G.Saray ismi ile büyüyerek, G.Saray'ın başarılarına katkıda bulunacak ve ileride Galatasaray'a büyük paralar kazandıracak geleceğin yıldızlar tercih edildi..

6- Turkspor.net istihbarat kaynaklarının bildirdiğine göre aranan kriterlere uyan futbolcuların ve resmi görüşmelerin başlayacağı futbolcuların YARISINDAN FAZLASI SİYAHİ FUTBOLCU.. Bu da demek oluyor ki BÜYÜK İHTİMALLE 3 futbolcudan en az BİRİ YA DA İKİSİ SİYAHİ GENÇ YILDIZ olacak..

7- Galatasaray'ın transfere ayırdığı bütçe 3 futbolcuya yeterse ve imkan olursa ön liberoya alternatifler arasından bir isim daha eklenecek. Bu isim için Bonservisi olmayanlar ya da düşük olanlar tercih edilecek..

8- Tesbit edilen 3 mevki için alternatifli isimlerle ön görüşmeler başlamış durumda.. hafta ortasında resmi görüşmeler başlayacak..

9- G.Saray'da futbolun patronlarını bu isimler gerçekten heyecanlandırıyor.. Özellikle Rijkaard üç mevkide alternatif listesindeki ilk sıra isimlerini G.Saray'a kazandırırsa, GENÇ, DİNAMİK, TAKIM RUHUNU İÇİNDE TAŞIYAN bir Galatasaray. Başkan Polat'ı heyecanlandırdığı gibi taraftarı da heyecanlandıracak..

SOMUT İSİMLER VAR MI?
    Listeden aldığımız somut isimler yok..
    ANcak kriterlere ve güçlü olmayan istihbaratlara göre yaptığımız 11 kişilik bir liste var..
    Ne var ki bu kriterlere göre sizlerinde mutlaka hemen aklınıza gelen isimler olacaktır..

NEDEN SUSTUK..
    Bu kriterleri bir kaç gün önceden biliyorduk.. Ancak YALAN MEDYASI, biraz daha MORİENTES, OLİVEİRA, NİSTELROOY, DECO vs ile uğraşsın istedik.. onun için 30 kişilik YALAN TRANSFER LİSTESİ yayınladık..

BAKALIM YALAN MEDYASI GENÇLEŞECEK Mİ?
    Haber adına, istihbarat adına söyleyecek tek sözü, verecek tek haberi olmayan TRİLYONLUK HOLDİNG MEDYASI turkspor.net in bu haberinden sonra hiç olmazsa, genç yetenekleri araştırmaya başlayacak..

Hiç olmazsa , 30-35 lik adamları getirmeyecekler.. Böyle umuyoruz..
    Medya haberlerinde buna da katkı sağlayarak mutluluk duyacağız..
    Ancak herşey ortadayken, hala 30-35 lik adamları manşetlere çıkaranlar olacak mı, bunu da hep birlikte göreceğiz..

TURKSPOR.NET ÖZEL HABER..

Code:
    Bi kaç böLüm siLdim Turkspor'un yaLan medyasıyLa iLgiLi sözLeri vardı haberLe aLakası oLmadığı için siLdim 
    isteyenLer için yazının orjinaLi
    http://www.turkspor.net/default.asp?o=1&id=50192

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by AirJeT View Post
    zaten Rijkaard'dan ilk sene bişi bekLemicen Barca'da 6.oLmuş meseLa ama şöyLe bişey daha var GS o zamanki barca'ya göre daha avantajLı çünkü fatih terimden geLen pas yapabiLen oyunu yönLendirebiLen bi havası var o yüzden bu sene şampiyon oLamasakta ilk 3ün aLtına düşüceğimizi sanmıyorum...
    Rijkaard ilk sezon Barca'nın ortahalli kadrosu ile ilk devre korkunc bir devre yasasa da sonradan üst üste aldıgı galibiyetlerle ligi Sampiyon olan valencis'nın 5 puan ardından 2. bitirdi.

köklü değişim çok iyi oldu. Cevat hoca iyi çalıştırmıyordu takımı bana göre. Sakatlara bakınca o çıkıyor ortaya.

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

haksızlık etmiş olursun. Cevat hoca iyi bir antrenördü bana göre. Sakatlıklar oyunculardan da kaynaklanır, tüm suç antrenörün değil.
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Cevat Hoca iyi miydi kötü müydü bilmem ama artık işleri daha profesyonelleşmenin zamanı geldi bence .

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Tetikçi Aslan (FOTOSPOR)
    Cim-Bom yönetimi, Rijkaard’ı da işin içine katarak, Real Madrid’in Hollandalı 25 yaşındaki golcüsünün transferi için kolları sıvadı. Dün Florya’da bir araya gelen Başkan Adnan Polat, yeni hocayla transferi masaya yatırdı... Polat, birkaç gün önce İspanya’ya giden yönetici Haldun Üstünel’in, Madrid’te Huntelaar için girişimlerde bulunulup, ‘kiralık sözü’ aldığını müjdeledi!

haberi okumaya başladığımda 'oldu gözlerim doldu!' diye bir tepki verdimde sonra kiralık sözünü görünce tepkimi geri aldım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Savunma Barça’dan (MİLLİYET)
    Galatasaray, Caceres ve Henrique Adriano Buss için Barcelona ile prensipte anlaştı. İki oyuncunun da kiralık olarak sarı-kırmızılılara katılacağı, Rijkaard’ın gelecek sezon da devam etmesi durumunda bonservis bedellerinin masaya yatırılacağı belirtildi.

bu haberde milliyet'ten.
    Last edited by Knightmare : 15.Haziran.2009 at 14:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by canalkan34 View Post
    köklü değişim çok iyi oldu. Cevat hoca iyi çalıştırmıyordu takımı bana göre. Sakatlara bakınca o çıkıyor ortaya.
    Bu sezon hangi Galatasaray'lı futbolcu kendine iyi bakmış onu bir irdeleyip sonra Cevat Hoca'ya çamur atmak lazım. Eğer hepsi iyi bakmışsa (ki sanmıyorum) sorun Cevat Hoca'dadır...
    I'm back...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Guardiola ile görüştü!

15 Haziran 2009 Pazartesi * 04:59

Galatasarayımızda yeni hedef Barcelona'nın iki kenç oyuncusu Caceres ve Henrique Adriano Buss.

Milliyet gazetesinin 15 Haziran tarihli haberine göre Galatasarayımız, Caceres ve Henrique Adriano Buss için Barcelona ile prensipte anlaştı. İki oyuncunun da kiralık olarak takımımıza katılacağı, Rijkaard'ın gelecek sezon da devam etmesi durumunda bonservis bedellerinin masaya yatırılacağı belirtildi

Galatasarayımız, savunmasını Barcelona'dan oluşturdu. Katalan ekibinin iki defans oyuncusu Martin Caceres ile geçtiğimiz sezon Alman Ligi'nde Bayer Leverkusen'de oynayan Brezilyalı Henrique Adriano Buss ile anlaşma sağladı. Her iki oyuncunun da takımımıza bir yıl kiralanacağı belirtildi. Teknik Direktörümüz Rijkaard'ın gelecek sezon devam etmesi durumunda ise taraflar bonservis bedelini masaya yatıracak.

Begiristain ile görüştü

Geçtiğimiz hafta takımımız ile sözleşme imzaladıktan sonra ülkesine dönen Hollandalı teknik direktör, yakın arkadaşı Barça'nın Sportif Direktörü Txiki Begiristain'ı telefonla arayarak randevu istedi. Begiristain ile Barcelona'da sözleşen Rijkaard, Brezilya'nın Palmeiras Kulübü'nden 10 milyon euroya transfer edilen Henrique ile geçen yıl Villarreal'den alınan Uruguaylı futbolcu Martin Cacerese'ye talip oldu.

Barcelona Teknik Direktörü Guardiola ile de bir görüşme yapılarak, bu oyuncuların önümüzdeki sezon durumu soruldu. Guardiola, Henrique'nin gidişine onay verirken, Cacares konusunda Meksikalı Marquez'in sakatlığına bağlı olduğunu söyledi. Ancak Katalan ekibinin teknik patronu, Rijkaard'ın Galatasarayımızda başarılı olması için Caceres konusunda ısrarcı olmayacağının da altını çizdi.

Bu gelişmeler üzerine iki futbolcu ile telefon görüşmesi yapan teknik direktörümüz, “Galatasaray'a geliriz” yanıtını aldı. Teknik direktörümüz Rijkaard, Begiristain'dan ayrıca Hleb ile Gudjohnsen'in durumunu sorduğu da öğrenildi. Yönetimimizin, transferde yaşanan bu ilerlemenin ardından somut adımlar atması bekleniyor.

Martin Caceres kimdir?

Doğum tarihi: 17 Mart 1988
    Uyruğu: Uruguay
    Boyu: 1.82 m
    Oynadığı kulüpler:
    2006-2007: Defensor Sporting (26 maç 4 gol)
    2007-2008: Villarreal
    2007-2008: Recreativo
    (34 maç 2 gol)
    2008: Barcelona (13 maç)
    Milli takım kariyeri
    2008: Uruguay (15 maç)

Henrique kimdir?

Doğum tarihi: 14 Ekim 1986
    Uyruğu: Brezilya
    Boyu: 1.85 m
    Oynadığı kulüpler:
    2006 2008: Coritiba:
    (21 maç 1 gol)
    2008: Palmeiras
    (20 maç 1 gol)
    2008: Barcelona
    2008 2009: Leverkusen
    (kiralık) (27 maç)
    Kaynak: Milliyet

Haberin OrjinaLi

---------------------------------------------------

Leo Franco çok iddialı

15 Haziran 2009 Pazartesi * 08:22

Atletico Madrid'den transfer edilen Leo Franco, "Taraftarın önüne çıkacağım ilk günü düşündükçe sabırsızlanıyorum" dedi.

Atletico Madrid'den transfer edilen ve ilk kez şampiyonluğa oynayan bir takımda yer alacağı için çok heyecanlı olduğunu belirten Leo Franco, "Taraftarın önüne çıkacağım ilk günü düşündükçe sabırsızlanıyorum" dedi. Kendisini şimdiden kupalara motive etmeye çalıştığını kaydeden Arjantinli file bekçisi, "Uzun yıllar İstanbul'da kalmak ve milli takımda da vazgeçilmez olmak istiyorum" ifadesini kullandı.
    Kaynak: Fanatik

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Henrique ve Cecares bir kaç sezon içinde Avrupa nın en iyi savunması oLabiLecek potansiyeLde oyuncuLar.

Eğer GaLatasaray ikisini birden aLırsa uzun yıLLar savunma probLemi yaşamaz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Leo Franco haberi resmi sitede duyruldu mu?

Mesaj Yetkileri