Fabregas gelirse yedek kalır, nasıl kalmayacak söylermisin? Xavi iniesta ikilisiden iniesta sol kanada geçer fabregas iniestanın yerine geçer ama sol kanatta Henry var, Yaya Toure nin yaptığı işi ne fabregas yapabilir ne xavi e bu durumda yedek kalmak düşüyor fabregasa.
İbrahimovic gelirse mükemmel olur Madrid için ..
Valla İbrahimoviç'e istediği para verilirse bence Real' gider.Bende öyle bi izlenim bıraktı nedense..![]()
İbrahimovic artık farklı bir ligde farklı bir heyecan istediğini belirtiyordu zaten..İyi bir teklif ile gidilirse Mourinho ne kadar kalmasını istesede tutamaz takımda bence..
Parayı basıp almak tabikide kurallara uymamak değil ama şöyle birşeyde var, aldığınız adamların hepsi dünya yıldızı ve egolarıda muhtemelen çok yüksek olacak. Del Bosque onları bir arada tutmayı başarıyodu ama sonra kim geldiyse çok zorlandı. Kolay değil Ronaldo - Kaka - Raul gibi adamları aynı anda sahaya sürmek.
Yuh artık ne diyeyim İbra yada bi 96 verirler![]()
İbrahimovic'de Real'e gelirse futbolun tadı kaçar bence![]()
perez aklını kaçırdı![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
bence barcaya gelirse ve gerçekten iyi oynarsa;
toure
xavi cesc
messi eto iniesta
izleriz ki bu kadro daha çok top yapar.
kaka nın yanında görününce biraz sevdim sanki![]()
Barcelona Fabregas'ı almayı düşündüğüne göre oynatacak ki onu almayı planlıyorlar. Bu durumda Barcelona'nın formasyon değişikliğine gitmesi gerekir ki onda da ön libero olarak oynayan Toure'nin yerine 3 tane göbek orta saha kullanarak topu çok daha faydalı şekilde kullanırlar![]()
böyle giderse premier ligde yıldız kalmıcak
barcaya gelince bence abidalın yerine bi sol bek almalılar keita ve çok beğenmesemde Busquets iyi birer yedek kadro oluşturuyor o bölgede ayrıca arsenal fabregasıda satarsa oyuncu yetiştir iyi paraya sat mantığını abartmış olucaklar mutlaka cesc arsenalda kalmalı hele manununda ronaldosuz geçiş dönemindeyken
Rekor transfer Ronaldo, nefret edilmekten hoşlandığını söyledi.
Real Madrid’in, transferi için yaklaşık 94 milyon Euro'yu gözden çıkardığı Cristiano Ronaldo’nun çok yakında dünyanın en pahalı futbolcusu unvanını alması bekleniyor. Ronaldo, bu kadar büyük bir bedelle transfer olmasının kendisini nefret nesnesi haline getirmesinden de çekinmiyor.
24 yaşındaki kanat oyuncusu, Fransız So Foot dergisine yaptığı açıklamada, "Seyircilerin beni yuhalamasından hoşlanıyorum. Gözlerindeki nefreti görmeyi, kötü sözlerini duymayı seviyorum" dedi.
Sadece istediği gibi oynayamadığında kendisini kötü hissetttiğini, bunun da pek nadir olduğunu belirten 24 yaşındaki oyuncu, kariyer hedefini de, "Futbol tarihini baştan yazmak istiyorum. Şimdiden en başarılı futbolculardan biri olduğumun farkındayım ama güzel sayfalar yazmaya devam etmek istiyorum" şeklinde açıkladı.
Ronaldo ayrıca, Şampiyonlar Ligi finalinde yenildikleri Barcelona'dan Lionel Messi ile karşılaştırılmasına da değinerek, "Lionel'i kıskanmama gerek yok. Kendimi başkalarıyla karşılaştırmam. Ben Cristiano Ronaldo'yum. Diğer herkesten fazla madalya kazanabilirim" dedi.
Diğer yandan, Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in danışmanlık görevine getirdiği Zinedine Zidane, Ronaldo'nun Bernabeu'daki yıldızlardan herhangi biri olmaya alışması gerekeceğini söylüyor.
Böylece gaza geliyor herhaldePsikoya baglamıs
![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Biliyodum bunun egomanyak bir deli olduğunu![]()
fantaziye bakbenim kardeşimde böyLe adamı dövüyom hoşuna gidiyo
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Gol attıktan sonraki hareketiylede belli ediyo zaten.Hadi küfür edin bana hadi etsenize ....![]()
haha seviyorum bu adamı![]()
cehenneme gelmediği belli oluyor, sen yuhlamanın tezahüratın babasının ne olduğunu bilmediğin için böylesin tabi![]()
Bu adamın bu yapısını seviyorum. Çok ukala bir insan. =)
Beni alın diyo resmen barçaya.