Bende de 9.03 var ve özelliklere şimdi yine baktım editörde ;
teamwork 17, stamina 17 strength 13..

Yukarıdada belirttiğim gibi,oyunumdaki M.Topalın top kapma ortalaması maç başına yüksek değerler alıyor zaten.

ligde 4.00
avrupada 4.64

pas yüzdeleri
lig-%73
avrupada-&67

Ortalama puanı ise
ligde 7.33
avrupada 6.9

yani gayet sağlam bi istatistik yakalamış.

hmm.. ben genelde kendi yaptığım topal ile oynadığım için bunları test etmedim daha fakat bu yaz bayağı bir inceleme yapacağım sene içerisinde böyle şeyler mümkün olmadı okul vs. nedeniyle..

Beşiktaş maçında yaptığı tam bir fiyasko. Tamamiyle pozisyon alma eksikliğinden kaynaklı.eğer biraz anticipation(önceden sezme) olsaydı M.topalda,orda Yusufun kaleye gideceğini anlardı.O ise Yusuf sanki içeri pas çıkarıcakmış gibi düşünerek ceza sahası tarafını kapattı,yusufun önünü değil.

Yani hem positioning hemde decisions(karar verme) yeteneği okadarda iyi değil.
ne yaptınız yav orada tek bir hamleyle bütün mentaller gitti bence orada konsantrasyon ve belki biraz positioning dışında eksiklik yok. decisions daha çok topla oynama konusunda etkili bir özellik sanırım.

Çabukluk derken kastettiğim şey,dengesi bozulsa bile topa hamle yapabiliyor.Ayaklarının reflexi iyi seviyede ama oyunda böyle bi değer olmadığı için çabukluk-çabuk hamle yapma olarak tanımladım...

dediğiniz şey sanırım denge+acc. e tekabul ediyor ama acc. 12, denge 15..

Birde şöyle bir durum var; ligimizin kalite değeri oyunda 14. Yani Mehmet topal'ın 14 alacağı her değer bizim ligimizde yeteri kadar iyi demek anlamına geliyor.

Bu durumda 15 tr liginin üstünde bi değer anlamına geliyor.

topal ın lig standartları üzerindeki bir tek değeri buysa bu adamı niye la liga dan kapışıyorlar acaba..
hüseyin çimşir, selçuk şahin, deniz barış, selçuk inan gibi isimlerin 14 üzeri özellikleri çok sayıda oluyorsa ya onlarda bir hata var ya da topal'ın araştırmasında..
bugün tjikuzu maldonado josico gibi isimler topal dan üstün ise kesinlikle bir sorun var demek..

Eğer son yamayı yükleyip oynadıysanız mehmet topalın iyi bir antreman programı ve düzenli ilk11 oynaması sonucu oluşacak profilleri gerçektende iyi seviyede..

valla ben yukarıda saydığım oyuncuların topal'dan daha üstün puanlar almasını kabullenemiyorum. bu adam a milli takımın bankosu, galatasaray da birçok kez kurtarıcı oldu her türlü maçta ama gel gör ki bu oyuna yansımıyor..