1 ile 30 arası toplam 4455 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Adamlar Drogba'ya inek muamelesi yapiyor resmen.
    1 sene gel otlan, sonra futbola geri dönersin ...
    Baran yapma bunu yapma bunu

Tjikuzu ile anlaştıgımız söyleniyor..Transferin gerçekleşmesini isterim açıkcası..Hüseyin'den sonra o bölgede sınıf atlayacagımız kesin..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    Baran yapma bunu yapma bunu

Tjikuzu ile anlaştıgımız söyleniyor..Transferin gerçekleşmesini isterim açıkcası..Hüseyin'den sonra o bölgede sınıf atlayacagımız kesin..
    Ben Tjikuzu'nun bize o bölgede sınıf atlatacağını sanmıyorum hatta Hüseyin sayesinde azda olsa olan hava topu üstünlüğümüzüde kaybederiz.Daha iyi bir adam şart oraya..

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Ben Tjikuzu'nun bize o bölgede sınıf atlatacağını sanmıyorum hatta Hüseyin sayesinde azda olsa olan hava topu üstünlüğümüzüde kaybederiz.Daha iyi bir adam şart oraya..
    top kullanabilen bir ön libero görmek hepimizin hakkı bunun için ilk olarak Hüseyin'in gitmesi gerekiyordu oldu şimdi ona göre daha iyi bir oyuncu geliyor..Belki çok üst düzey bir oyuncu olmayabilir ama benim izlediğim Tijikuzu Hüseyin'den daha iyi bir ön libero..Belki çok üst düzey bir turnuva olan CL'de yer alsaydık kuşkuyla bakabilirdim bu isme ama lig ve Uefa için yeterlidir bana göre..UEFA'da şampiyonluk hedeflemiyorsak tabi

Mesaj Yetkileri