Sayfa 75 / 896 İlkİlk ... 2565737475767785125175575 ... SonSon
2,221 ile 2,250 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Fenerbahçe'nin yollarını ayırmak istediği ve yerine gelecek isimi bile belirlediği teknik direktör Luis Aragones'ten çarpıcı bir açıklama geldi.
    İspanyol teknik adam, "Ben hala Fenerbahçe'nin teknik direktörörüyüm. Kimse heveslenmesin" diye konuştu.

Lig TV'nin son dakika bilgisi olarak verdiği habere göre, Fenerbahçe'nin yeni sezonda çalışmayı düşünmediği ve yerine Daum'la anlaşmaya vardığı teknik direktör Luis Aragones'ten çarpıcı bir açıklama geldi.

İspanyol hocanın, "Ben hala Fenerbahçe'nin teknik direktörörüyüm. Kimse heveslenmesin" dediği belirtildi.

Kaynak : Ligtv

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bir ara basında çıkmıştı, Madrid'e değil Mardin'e diye. Bayan basketbol takımında olduğu gibi yapılabilir aslında, Fenerbahçe'nin personali kendisi ve A takımdan sorumludur diye bir ibare yoktur herhalde sözleşmesinde. Gönderirsin bir futbol okuluna, orada Fenerbahçe adına teknik direktörlük yapar.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Herkes Drenthe diyo ama neden Marcelo olmasın (: Hem Roberto Carlos'un önünde müthiş olur Marcelo. Drenthe o kadar beğenmiyorum nedense.

Default Özer de Fenerbahçe'de!

Fenerbahçe'nin bombaları devam ediyor. Bilica, Bekir İrtegün, Mehmet Topuz ve şimdi de Özer Hurmacı. Sarı-lacivertli kulüp bu transferini de Fenercell aracılığı ile açıkladı. Ankaraspor'un yetenekli orta saha oyuncusu Özer Hurmacı Fenerbahçe ile kesin olarak anlaşmaya vardı. Fenercell üyelerine gönderilen mesaj şu şekilde; "Ankaraspor'dan Özer Hurmacı ile anlaşma sağlandı, kulübümüze hayırlı olsun"

Sporx

Hayırlısı olsun.Yetenekli bir futbolcu.Çalışmaya devam ederse ilk 11'in değişmez oyuncularından olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yerli transferi artık tamamlandı muhtemelen. Şimdi asıl bombalara geldi sıra, bugün Topuz attı, yarın Aykut Kocaman atıyor. Devam eden günlerde de sırasıyla yeni transferler imza atacaktır.

Gönderilecek oyuncular ise belli değildir muhtemelen. Daum'un direk isim verdiğini sanmıyorum, takımın durumunu gördükten sonra yerli oyunculardan ayrılanlar olacaktır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kaldımı 4 Büyükler dışındaki takımlarda oynayan yetenekli başka isim

Özer ve Mehmet transferleri takım için çok iyi oldu. Yabancı sol açık ve ön liberodan sonra bu takım rakibi öpmekten beter eder. Tabi şu anki görüntüde. Maçlar hele bi başlasın bunun için daha iyi şeyler söyleriz o zaman

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

An itibariyle Fenercell'e geçme kararı aldım

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ediz'ide alırız umarım Ankaraspor'dan, ağır oyuncu ama nedense ben beğeniyorum o adamı veyada Basel'den Serkan Şahin'de olabilir çok methini duymuştum .. Sercan için Burak + İlhan + 4 milyon euro teklif edilmiş ve Volkan içinde girişimlerde bulunulmuş ama Sercan'ı daha çok istiyomuş kulup. Yedek bir tanede forvet lazım şu anda takıma Sercan alınsa bile.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Ole yapma kullamadığın hat varsa onu FenerCell yap benim Turkcell var yarın bi avea bayine gidiyorum FenerCell yapıyorum 2000 dk her yöne bedava

Default Özer: "Taraftarımız iyi şeylere hazır olsun"

(SPORX ÖZEL HABER) Fenerbahçe'nin son bombası Özer Hurmacı, editörümüz Hilmi Sever'e Fenerbahçeli Özer olarak ilk açıklamasını yaptı. Fenerbahçe'ye transferi gerçekleştiği için çok mutlu olduğunu söyleyen, Transferimde emeği geçen herkese teşekkür etti.
    Hurmacı sözlerini şöyle sürdürdü: "Transferimde emeği geçen herkese, başta Sayın Ahmet Gökçek ve Melih Gökçek'e teşekkür ediyorum. Aykut Kocaman'a çok şey borçluyum ve onunla yeniden çalışacağım için çok mutluyum. Uzun bir bekleyişten sonra transferim gerçekleşti. Fenerbahçe taraftarı çok iyi şeylere hazırlıklı olsun, şimdilik fazla iddialı konuşmayacağım. Sahada gerçek Özer'i görecekler. Başkanımızın verdiği sözleri gerçekleştirmek için elimden geleni yapacağım. Üç kulvarda da başarı istiyoruz" dedi.

Sporx

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ridvanv View Post
    mehmet topuz fenerbahceye hayirli olsun arkadaslar. bugunku imza toreninde mehmet topuzu dehsetle izledim ve ozur diliyorum herkesten mehmet topuzu bu kadar korudugum icin harbiden karakteri zayifmis. verilen para da cok cok fazla
    Şapkayı taktırmanın değeri parayla ölçülemez

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Ediz'ide alırız umarım Ankaraspor'dan, ağır oyuncu ama nedense ben beğeniyorum o adamı veyada Basel'den Serkan Şahin'de olabilir çok methini duymuştum .. Sercan için Burak + İlhan + 4 milyon euro teklif edilmiş ve Volkan içinde girişimlerde bulunulmuş ama Sercan'ı daha çok istiyomuş kulup. Yedek bir tanede forvet lazım şu anda takıma Sercan alınsa bile.

Sercan'ın yerine yabancı ulkelerde oynayan genç Türkler var Eren Derdiyok mesela onlara yönelsek daha iyi.Sercan'ın durumu G.Emreciksin gibi olur sonra.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    An itibariyle Fenercell'e geçme kararı aldım
    Avea'nın kampanyaları aynen geçerli oluomuu ? yani ben Mobil Öğrenciyim ama Fenercell yaparsam bu devam edecekmi biliomusun Mehmet ?

Quote Originally Posted by wawe1001 View Post
    Sercan'ın yerine yabancı ulkelerde oynayan genç Türkler var Eren Derdiyok mesela onlara yönelsek daha iyi.Sercan'ın durumu G.Emreciksin gibi olur sonra.
    Eren Derdiyok geçen sezonda gündeme gelmişti ama maalesef onu elimizden kaçırdık. Eren büyük oranda Leverkusen'le anlaştı ve gelecek sezon Leverkusen'de oynayacak. Aslında tam Daum'un istediği uzun boylu bir oyuncuydu ama olmadı maalesef.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Jay CutLer View Post
    Bence yönetim Edu'yu bu sene yedek olarak düsünüyor.. Sözlesmeside 2010 yilinda bitecek 1 sezon takimda tutarlar seneye sözlesme yenilenmez olur biter
    Bunun yerine Edu'yu 4-5 milyon € gibi güzel bir bonservis bedeline satabiliriz. Eğer gönderecek isek bir sezon önceden gönderelim hiç olmassa kasamıza para girer. Bu para ilede kalteli bir stoper almak için ek ücret yaratırız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bilmiyorum ki valla umarım öyledir, Arkadaş avea bayisi zatn ondan öğrenirim yarın..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fenerbahçe tvde de resmi olarak duyuruldu transfer.

Geçen seneki en zayıf yerimiz olan orta sahaya bu 2 takviye güç katacaktır. Göbeğe, sola ve sağa alınacak 3 yabancı ile iyi bir takım oluşturulmuş olur.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Özer Hurmacı Fenerbahçe'de

Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımı kadrosunu, Türk futbolunda geleceğin yıldızlarından biri olarak kabul edilen Ankaraspor'dan Özer Hurmacı'yı transfer ederek güçlendirdi. Fenercell abonelerinin herkesten önce duyduğu transfer haberi camiamızda sevinçle karşılandı. 20 Kasım 1986'da Almanya'nın Kassel kasabasında dünyaya gelen Özer 1.74 boyunda ve 70 kilo ağırlığında. Trabzonsporlu eski futbolcu Lemi Çelik'in yeğeni olan genç yetenek, Almanca, İngilizce ve Fransızca biliyor. Orta sahada görev yapan, futbolun hem defans hem de hücum yönünü çok iyi kullanabilen başarılı oyuncu Almanya'nın amatör küme takımlarından Hermania Kassel, Türkgücü Kassel ve Baunatal'da forma giydikten sonra 2005 yılında Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor'a transfer olarak profesyonelliğe ilk adımını attı.

Başkent ekibinde 2 sezon forma giydikten sonra 3. lig takımlarından Keçiörengücü'ne kiralanan Özer 29 maçta 3 gol atarken bir sene sonra Ankaraspor'a gelerek Turkcell Süper Lig'de forma giymeye başladı.

Ankaraspor'da 97 mücadelede formasını ıslatan genç futbolcu 8 kez fileleri havalandırdı.

Yetenekli futbolcu forma giydiği ekiplerde gösterdiği başarılı performansla 23 kez milli olurken 2007 yılında Fatih Terim tarafından 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası grup eleme maçında Norveç'e karşı da Milli formayı ilk kez giyme hakkını kazandı. Özer Hurmacı artık Fenerbahçe forması için ter dökecek.

Hurmacı'nın imza töreni ile ilgili detaylar daha sonra resmi yayın organlarımızdan açıklanacak.

fenerbahce.org

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

hayırlı uğurlu olsun, Özer de gelmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Hayırlı olsun.

Süper bir transfer daha oldu. Özer ve Mehmet Topuz ile orta sahayı inanılmaz güçlendirdik, Poulsen'i de alırsak muhteşem olacak.

Özer'i sıkça izleme fırsatı buldum, ancak izlediğim maçlarda sağ açık oynuyordu. Sol açıkta nasıl Özer, etkili mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ortasahanın heryerinde oynama özelliği var. Kendini biraz geliştirirse bizim İniesta'mız olur Özer.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Süper bir transfer daha oldu. Özer ve Mehmet Topuz ile orta sahayı inanılmaz güçlendirdik, Poulsen'i de alırsak muhteşem olacak.

Özer'i sıkça izleme fırsatı buldum, ancak izlediğim maçlarda sağ açık oynuyordu. Sol açıkta nasıl Özer, etkili mi?
    Özer'i ortasaha'nın her yerinde oynatabiliriz. Tabii ki tam bir sol açık değil. Yapmamız gereken en iyisi geriye yabancı bir stoper ve yabancı bir sol açık alıp transferi tamamlamak. (Tabii Poulsen gelirse, gelmediği taktirde Poulsen yerine başka bir ön libero almamız gerekecek.)

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Poulsen'i bekliyorum inanılmaz bi ön libero bence...
    Bu arada Özer de iyi transfer ama takımdan ayrılacak Türk futbolcular kimler olacak...
    Can,Yasin giti diye biliyorum ben...

Enterokinaz Misafir

Sadece kendi düşüncemi belirtiyorum. Lütfen sataşma veya alay olarak algılamayın.

Özer'in Fenerbahçe için faydalı olacağına inanmıyorum. Şu ana kadar Fenerbaçe'ye gelen genç oyuncuların akibetine bakarak konuşuyorum (GG hariç..).

Hayırlısı yine de.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

fener yerli transferde gerçekten başarılı bir sezon geçiriyor yanlız korkum özerinde kemal gibi olması kemalde daum zamanında alınmış ama kadroda yer bulamaması ve sakatlıklar zamanında c.ronaldoyla ümit milli maç yapan adamı bitirmişti

sataşma olarak algılamak saçmalık olur.
    aziz başkan hem yıldız hem genç almak istio ama elbette td yıldızı oynatıyor ve ilhan parlak gibi çürüyüp gidiyor gençler. ama yıldız kalitesindeyse g.g gibi formayı bir kapıyor, bi daha da vermiyor. bence özer emre belözoğlunu kesebilir bile.

Quote Originally Posted by Enterokinaz View Post
    Sadece kendi düşüncemi belirtiyorum. Lütfen sataşma veya alay olarak algılamayın.

Özer'in Fenerbahçe için faydalı olacağına inanmıyorum. Şu ana kadar Fenerbaçe'ye gelen genç oyuncuların akibetine bakarak konuşuyorum (GG hariç..).

Hayırlısı yine de.
    Aslında yanlış bir yorum değil. Ancak Özer o sınıflandırmaya dahil edilecek bir isim de değil. Yani bir İlhan, bir Ali Bilgin tarzındaki beklentilerle gelen oyuncudan ziyade takıma güç verecek kalitede bir isim. Banko oynayacak kalitede bir isim, o yüzden bahsettiğin şeyin olmayacağını düşünüyorum ancak yedek bekletilirse de yazık olur bu denli iyi bir futbolcuya.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Sadece yarım saat oynasın, gerisi gelir.
    (/s)

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Enterokinaz View Post

Hayırlısı yine de.
    Tuncay Şanlı? Bence akibeti oldukça iyi, Tayfun Korkut? Genç yaşta İspanya'ya gitti. Uğur Boral? Selçuk Şahin? Genç yaşta geldiler ve ikiside takımda ilkonbir oyuncusu. Deniz Barış? Genç yaşta geldi, sonuç ortada.

Mesaj Yetkileri