Çok sevindim Özer'e, ben fm07'de sağ kanatta oynatıyodum ama modern bir orta saha oyuncusu.
Aykut'un rehperliğiyle takıma çabuk adapte olacağını umuyorum, seneye Guiza gol kralı olacakmış gibi bir his var içimde..
Çok sevindim Özer'e, ben fm07'de sağ kanatta oynatıyodum ama modern bir orta saha oyuncusu.
Aykut'un rehperliğiyle takıma çabuk adapte olacağını umuyorum, seneye Guiza gol kralı olacakmış gibi bir his var içimde..
İlhan Parlak'ı vermemize üzüldüm, umarım kiralık vermişizdir.
Aziz Yıldırım geçen sezon sonunda FBTV'ye katılmıştı ve orda demiştiki
"Ben hiçbir Futbolcumu takasta kullanmam"
"İlhan Türkiye'nin geleceği onu hiçbir yere bırakmam, göreceksini 2-3 yıl sonra milli takımda banko oynayacak"
ajansspor'un haberine göre Özer için 4,2M Euro + İlhan ve Özgür Çek'i vermişiz. Özgür 'den gelecek sene için umutluydum. İnşallah yanlış haberdir.
Özgür Çek verilmez. Bana göre Özgür Çek kiralanmıştır...
Tabi fotoğraftakinin ayakkabı numarası 43 Mehmet Topuz'un 42 zaten fotomontaj ..
Bu arada arkadaşlar yönetim Vederson'u kesinlikle göndermeyeceğiz demiş .. Bilmeyen arkadaşlar varsa ..
İlhan ile Özgür bonservisleri ile verilmemişlerdir yahu,kiralık gitmişlerdir ..![]()
Bu yaşta takasta kullanılan oyuncular kiralık gitmez arkadaşlar. Eğer kiralık isteselerdi Deniz Barış, Ali Bilgin gibi tam potansiyeline ulaşmış adamları isterlerdi.
(/s)
Kazim Ugur vs nasil mutlu tutulcak artik 5 macta bir 30 dk alirlar![]()
Türkiye'de alınabilecek en iyi 2-3 yerli oyuncudan bir tanesini kadromuza kattık. Aykut Kocaman'la Özer'in aynı çatı altında olması da Özer'in İstanbul'da kaybolup gitme riskini çok azaltıyor. Çok umutlu olduğu bir oyuncu. Hayırlı olsun. Teşekkürler Aziz Yıldırım ve arkadaşları.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
İbrahim Dağaşan ve Ediz'i neden almıyoruz hala? Umarım onları da alırız.
Yok doğruAnadolu takımları 3 büyüklere oyuncu gönderirken artık takas + para istiyorlar. Örnek vermek gerekirse Özer transferine atıyorum para + takas için(farzedin) özgür çek + abdulkadir'i yolladı diyelim. Şimdi Ankaraspor bunları kiralık ister mi? istemez. Fenerbahçe'den gelecek oyuncuyu direk takımda düşünürler(sadece FB değil, GS, BJK) o yüzden bu oyuncularda tam potansiyeline erişmiş oyuncular olurlar. Mesela Galatasaray yanlış hatırlamıyosam Özer için 1 m + Orhan Ak, Necati ve Emre Aşık'ı kiralık vermişti. Ama bu oyuncular 18 19 20 yaşlarında olsalardı Ankaraspor bunların bonservisini isteyecekti.
Anlatmak istediğim şey, para + takas için istedikleri oyuncu genç ise kiralık istemezler.
Anlamadıysan yarın anlatırım, bugün kendimi anlatamıyorum nedense![]()
(/s)
Mehmet, Özer, Emre varken İbrahim gereksiz olur kanımca ..
M.Topuz - Poulsen - Emre - Özer
Orta sahaya bak be!
Özer yeni Tuncay Şanlı olur mu acaba? Daum solda oynatacak bence Özer'i, nasıl ki Tuncay'dan sol açık yaptıysa Özer'i de yapabilir.
Bu demek oluyor ki Fener tek forvet oynamaya devam edecek .. Ya da büyük kaptan yavaştan sırasını savıyor .. Sizce hangisi arkadaşlar ??
Carlosu Sağ beke koymasından korkuyorum![]()
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Daum zaten 82 puan mı ne toplayıp gitti.. Lig için bi şüphem yok benimde, Önemli olan Avrupa
Bence Daum Alex'ten kesinlikle yararlanır. Eğer ortasahanın göbeği sağlam tutulursa kanatlar hücuma daha fazla destek vererek forvetin tekliğini hissettirmez diye düşünüyorum. Buna ek olarak ortasahanın sağlam olmasıyla birlikte Emre ileriye daha fazla çıkabilir. Emre'nin ileriye daha fazla çıkması demek Alex'in geri gelmemesi yani rakip kaleye yakın olması demektir. Böylece Alex yine kilit adam olur.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Tamam işte abicim ben de onu diyorum Alexsiz bir sistem mi düşünüyor acaba Daum? Eğer öyleyse bence büyük hata olur .. Ben ki Alex'in büyük bir futbolcu oldugunu dusnmuyorum (şahsi fikrim hemen tartısma konsu baslamasın..) Fener'ın gecen seneki halini gördükten sonra Alex'in bu takımın olmazsa olmazı oldugunu dusunmeye basladım.. Diyeceksinz iki kadro arasında fark var, lakin Alex her zaman Alex'tir O'nun yoklugunda Fenerbahce daıma zorlanır ..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada ben ABOOO abiye yazdım =)
Last edited by anil luque : 16.Haziran.2009 at 03:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Aragones'ten şok açıklama
Fenerbahçe'nin yollarını ayırmak istediği ve yerine gelecek isimi bile belirlediği teknik direktör Luis Aragones'ten çarpıcı bir açıklama geldi.
İspanyol teknik adam, "Ben hala Fenerbahçe'nin teknik direktörörüyüm. Kimse heveslenmesin" diye konuştu.
Lig TV'nin son dakika bilgisi olarak verdiği habere göre, Fenerbahçe'nin yeni sezonda çalışmayı düşünmediği ve yerine Daum'la anlaşmaya vardığı teknik direktör Luis Aragones'ten çarpıcı bir açıklama geldi.
İspanyol hocanın, "Ben hala Fenerbahçe'nin teknik direktörörüyüm. Kimse heveslenmesin" dediği belirtildi.
Kaynak: MiLLiyet.com.tr
Screw you guys, I'm goin' home
Helal be DeDe kim tutar seni !
Bu adam başınıza bela olur benden söylemesi .. Gerçi daha ne kadar olacaksa ..=D
Tecrübeyle sabittir diyosun![]()