Sayfa 37 / 1204 İlkİlk ... 27353637383947871375371037 ... SonSon
1,081 ile 1,110 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Elia'yı nasıl olur da büyük kulüpler kapmaz. Bu adam tam bir baş belası. Bu kadar müthiş adam eksiltebilen, nefis top saklayan, gol atan, asist yapan, top kontrolü harika düzeyde olan bir adam nasıl olur da Twente'de kalır ? Bize geleceğini hiç sanmıyorum...

ForCimbom sen de haklısın aslında. bonservis karşılığı fazla değilmiş yeni gördüm. bence o parayı daha sonra satınca kazanabilir gs. bu riske girilmeli.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by matrockmamy View Post
    gio gelmesi çok iyi bir transfer olmaz bence. sonuçta tottenham ingde 4-10 arasındaki bir takım ve dos santos onlar tarafından düşünülmeyen bir isim. bu şamp isteyen bi takımı heycanladırmamalı ancak yedek olmalı bence.
    Üzülerek söylemeliyim ki, İngiltere liginin 4-10 sıralamaları arasında giden takım, bizim ligimizdeki ilk 3 -ve bilimum diğer takımlarımızdan- daha kaliteli veye eşdeğer. Şu anda Galatasaray'da, Tottenham'da banko oynayabilecek bir oyuncu var mı sizce? İyi düşünün ama, Arda falan demeyin hemen; buradaki tempoyu zor kaldırıyor o çocuk.
    Bu sene şamp. isteyen bir takım Turkcell süper ligi şamp. istiyor, Premier ligin değil. Bu yüzden yedekte kalacak bir oyuncu değil, belki de Türkiye liginde gayet kaliteli bir oyuncu statüsünde olacak. Onu bunu geçtim; bu adamın zaten yaşı belli potansiyeli belli, bu adamı tartışmanın mantığı yok. Tottenham satar mı satmaz mı orasını bilemem ama.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Üzülerek söylemeliyim ki, İngiltere liginin 4-10 sıralamaları arasında giden takım, bizim ligimizdeki ilk 3 -ve bilimum diğer takımlarımızdan- daha kaliteli veye eşdeğer. Şu anda Galatasaray'da, Tottenham'da banko oynayabilecek bir oyuncu var mı sizce? İyi düşünün ama, Arda falan demeyin hemen; buradaki tempoyu zor kaldırıyor o çocuk.
    Bu sene şamp. isteyen bir takım Turkcell süper ligi şamp. istiyor, Premier ligin değil. Bu yüzden yedekte kalacak bir oyuncu değil, belki de Türkiye liginde gayet kaliteli bir oyuncu statüsünde olacak. Onu bunu geçtim; bu adamın zaten yaşı belli potansiyeli belli, bu adamı tartışmanın mantığı yok. Tottenham satar mı satmaz mı orasını bilemem ama.
    dediğim gibi td leri düşünmüyormuş bu adamı ve de 5-6 milyon a bırakıyorlar galiba. tabii klüple anlaştıktan sonra sorun kalmaz zira adam geçen sene 2 ligde kiralık oynamış üstüne galatasaray bir de rijkaard faktörü...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Sezer, G. Saray'da...

Manisaspor'un Turkcell Süper Lig'e yükselmesinde büyük pay sahibi olan ve Bank Asya 1. Lig'de geçtiğimiz sezonun en değerli oyuncusu seçilen Sezer Öztürk, Galatasaray'a transfer oluyor...

EYÜP TURAN / İSTANBUL

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın, önümüzdeki günlerde Manisaspor kaptanı Sezer Öztürk ile sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

Bank Asya 1. Lig'de şampiyon olarak Turkcell Süper Lig'e çıkan Manisaspor ile sözleşmesi devam eden Sezer Öztürk, kulüplerin anlaşması halinde birkaç gün içinde Sarı-kırmızılı formayı giyecek. Almanya'da tatil yapan 24 yaşındaki futbolcunun, Çarşamba günü İstanbul'a gelerek Galatasaray ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

İHA

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Mantığa bakarmısın tempoyu kaldırabilirmiymiş..Senin demene göre hiç bi büyük takım kendinden küçük takımlardan transfer yapmamalı.

Ki bana göre Galatasaray tottenhamdan daha kaliteli bir takımdır..

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

İyi bir oyuncu ama bence yalan bir haber bu kadar geniş orta sahamız varken Sezer'e hiç gerek yok..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Bu resmi koymaktaki amaç ne onu anlıyamadım
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Mantığa bakarmısın tempoyu kaldırabilirmiymiş..Senin demene göre hiç bi büyük takım kendinden küçük takımlardan transfer yapmamalı.

Ki bana göre Galatasaray tottenhamdan daha kaliteli bir takımdır..

O senin düşüncen, ama bence çok subjektif bir düşünce.
    Arda Tottenham'da banko 11 oynar mı? Oradaki tempoyu kaldırır mı? Bunlar garanti şeyler değil.
    Bakın Tuncay Şanlı dediğimiz futbolcu, 2-3 yıl önce en iyi Türk futbolcumuzdu.. Buna itirazı olan var mıydı acaba? Hayır.. Bu adam kraldı.. İngiltere kolay bir lig değil.. Benzetme amaçlı söylüyorum; NBA gibi düşün.. Tuncay'ın buradaki oyun stiliyle oraya gittikten sonraki stilini ayırt edemeyen var mı acaba? Ki Tuncay, Bonservisi elinde olmasına rağmen Middlesbrough'ya gitti.. M'Boro Tottenham'dan daha kalitesiz bir ekip..

Ben demiyorum ki hiç bir büyük takım küçük takımdan transfer yapamaz.. Ama Arda tipi bir oyuncu İngiltere'de kolay kolay tutunamaz diyorum.. Emre belözoğlu'yu da gördük mesela

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

O senin düşüncen, ama bence çok subjektif bir düşünce.
    Arda Tottenham'da banko 11 oynar mı? Oradaki tempoyu kaldırır mı? Bunlar garanti şeyler değil.
    Bakın Tuncay Şanlı dediğimiz futbolcu, 2-3 yıl önce en iyi Türk futbolcumuzdu.. Buna itirazı olan var mıydı acaba? Hayır.. Bu adam kraldı.. İngiltere kolay bir lig değil.. Benzetme amaçlı söylüyorum; NBA gibi düşün.. Tuncay'ın buradaki oyun stiliyle oraya gittikten sonraki stilini ayırt edemeyen var mı acaba? Ki Tuncay, Bonservisi elinde olmasına rağmen Middlesbrough'ya gitti.. M'Boro Tottenham'dan daha kalitesiz bir ekip..

Ben demiyorum ki hiç bir büyük takım küçük takımdan transfer yapamaz.. Ama Arda tipi bir oyuncu İngiltere'de kolay kolay tutunamaz diyorum.. Emre belözoğlu'yu da gördük mesela

arda la liga gibi tekniğe dayalı liglerde çok iş yapar, eğer bugüne kadar adam gibi fizik yüklemesi yapılsaydı bugün epl de çok rahat her takımda ilk 11 olabilirdi, bu türk futbolunun gerçeği altyapılarımız zayıf her ne kadar en iyisi gs de bile olsa..

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Kzinashvili'yle anlaştığımızı yazıyor Ligtv.com.tr . inşallah doğru değildir .

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Kzinashvili kim yaa :S
    Yaparsak çok çok gereksiz bir transfer olur

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Galatasaray’ın transfer gündeminde olan Blackburn Rovers’ın 28 yaşındaki Gürcü savunma oyuncusu Zurab Khizanishvili'nin transfer görüşmeleri için Türkiye’ye geldiği öğrenildi !..

Best FM’de yayınlanan “Özkan Öztürk ile Futbol Vadisi” programına katılan Trabzonspor’un eski futbolcularından Arçil Arveleadze, Zurab Khizanishvili ile iyi arkadaş olduğunu belirterek, “Zurab ile iki gün önce konuştum. Şu an Türkiye’de. Bana görüşmelerde sona yaklaştıklarını söyledi. Yakında net bir açıklama yapılır. Kesinlikle Galatasaray için iyi bir transfer olur” dedi.

Khizanishvili’nin zeki bir savunma oyuncusu olduğunu söyleyen Arçil, “5 senedir İngiltere Premier Ligi’nde oynuyor. Zaten Tugay da kendisini çok iyi tanıyor. Hem havadan hem yerden çok etkili. Uzun yıllardır da Milli Takım’da oynuyor. Artık 28 yaşında ve tecrübe de kazandı, inşallah olur” şeklinde konuştu.

FM deki profile bakarsak umarım balondur...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Karar haftası!

15 Haziran 2009 Pazartesi * 17:46

Galatasarayımızda yaklaşık 5 gündür Avrupa'nın 4 değişik ülkesinde transfer çalışmalarını sürdüren futbol şube sorumlusu Haldun Üstünel, kulübe raporunu sundu. Şimdi karar zamanı!

Galatasarayımızda transfer dedikodularına her gün değişik isimler eklenirken, sarı kırmızılı yönetim yine sessiz ve derinden çalışmalarını sürdürüyor.

Yaklaşık 5 gündür Avrupa'nın 4 değişik ülkesinde transfer çalışmalarını sürdüren futbol şube sorumlusu Haldun Üstünel, İstanbul'a döndü ve transfer görüşmeleri için başkan Adnan Polat ve teknik direktör Frank Rijkaard'a ayrıntılı bir rapor hazırladı. Üstünel, sarı kırmızılı kulübün başkanı ve teknik direktörü ile yapacağı toplantılar sonunda transfere son şekli vermek üzere yeniden Avrupa yollarına düşecek.

Bugün gazetelerde çıkan Barcelona'nın yedek futbolcularının transfer haberleriyle ilgili görüşünü açıklayan Haldun Üstünel, "Yazılan isimler ile ilgimiz yok. Rijkaard ile Barcelona arasındaki ilyişkiye dayanarak birçok transfer dedikodusu üretiliyor. Biz transferde son sözümüzü söylemedik ve hala kimsenin duymadığı isimler üzerinde çalışmalarımız sürüyor" diye konuştu.

Bu arada Haldun Üstünel'in öncelikle Halil Altıntop ile Lincoln'ün takas transferini gerçekleştirmek için görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi. Üstünel'in bu konuda teknik direktör Frank Rijkaard'ı ikna ettiği ve Hollandalı teknik adamında sıcak bakmadığı Brezilyalı yıldızın gönderilmesine onay verdiği belirlendi.
    Kaynak: DHA
    Screw you guys, I'm goin' home

Kzinashvili doğruysa yönetimi tebrik ediyorum.Saçma sapan adamları getirmekten bıkmıyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Khizinashvili mi artık her neyse o nerden çıktı bilmiyorum.Öyle bir hataya düşülmez umarım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Khzanishvili alınmaz, yönetim belki almak için nabız yoklamıştır ama Rijkaard aldırmaz onu rahat olun.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

FLORYA'DA HAREKETLİ DAKİKALAR..

Galatasaray'da bugün öğlen saatlerinden itibaren Florya'da hareketli saatler yaşanıyor.. Transferde listesine son şekli veren Galatasaray, AVRUPA'DA GELECEĞİN YILDIZLARI olacak isimleri kadrosuna dahil etmek için bütçesini de güçlendirmek ve bir an önce TARAFTARLARINI HEYECANLANDIRACAK isimlere imza attırmak istiyor.. YENİ YILDIZLARI KADROSUNA KATMAK İSTEYEN, GALATASARAY, YERLİ YILDIZLARINDAN BİRİ İÇİN BİR AVRUPA TAKIMI İLE ŞU DAKİKALARDA EL SIKIŞMAK ÜZERE..

Bilindiği gibi çok uzunca bir süredir Marsilya kulübü G.Saray'ın biyonik adamı Servet Çetin ile ilgileniyordu..

Servet Çetin ise her fırsatta MARSİLYA'da oynamak istediğini dile getiriyordu..

Nitekim bugün öğlen saatlerinde Servet Çetin'in menajeri Mithat Halis, Fransız ekibinin Sportif Direktör Jose Anigo Florya'ya gelerek pazarlık masasına oturdular..

Servet Çetin ile her konuda anlaşan Marsilya ile Galatasaray arasındaki pazarlığın son noktaya geldiği turkspor.net istihbarat ekibi tarafından gelen en son bilgi..

Galatasaray ile Marsilya kulübünün de anlaşmasının an meselesi olduğu bildirildi..

Transfer listesine şon şekli veren ve TARAFTARI HEYECANLANDIRACAK isimler ile masaya oturarak bir an önce imza attırmayı düşünen Galataray Servet için 8 milyon euro isterken, Marsilya'nın son teklifinin 7 milyon euro olduğu yine gelen bilgiler arasında..

Servet'i kesinlikle Marsilya'ya verecek olan Galatasaray, Servet'ten alağı rakamla transfer bütçesini güçlendirecek Servet transferi sonuçlanır sonuçlanmaz YENİ TRANSFERLERİ için masaya oturacak.

Kaynak: Turkspor.net

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Mehmet Topal gidecek bence.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Khizanishvili'ye Rijkaard engeli

Galatasaray’ın transfer gündeminde olan Blackburn Rovers’ın 28 yaşındaki Gürcü savunma oyuncusu Zurab Khizanishvili'nin Tugay ile birlikte tatil için Türkiye'ye geldiği ve sarı-kırmızılılara önerildiği ortaya çıktı.

Galatasaray Gürcü futbolcuyu renklerine katmak için harekete geçecekti ancak Hollandalı teknik direktörü Rijkaard onaylamadığı için transfer görüşmeleri gerçekleşemedi.

Trabzonspor’un eski futbolcularından Arçil Arveleadze, Zurab Khizanishvili ile konuştuğunu belirterek Galatasaray ile görüşmelerde sona yaklaşıldığını iddia etmişti.

Kaynak: MiLLiyet

Enterokinaz Misafir

Milliyet gibi gazetelere inanmam fakat, umarı söyledikleri doğrudur.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Rijkaard kadroyu korumak istiyor
    Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Frank Rijkaard, Avrupa'nın çeşitli kulüplerinden teklif alan Mehmet Topal ve Servet Çetin'in satılmasına karşı çıktı. Hollandalı teknik adam, kadronun korunmasını ve bazı bölgelere takviye yapılmasını istedi.

NTV Spor
    Güncelleme: 20:51 TSİ 15 Haziran. 2009 Pazartesi

İSTANBUL - Ülkesinde Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon yaptığı maçları izleyen Frank Rijkaard, özellikle Fransa'dan teklifler alan Servet Çetin ile İngiliz kulüplerinin ciddi olarak ilgilendiği Mehmet Topal'ın transferine olumsuz rapor verdi.

Hollandalı teknik adamın yöneticilere, Servet Çetin ve Mehmet Topal'ın satılması halinde defansif olarak zaaf içine gireceklerini söylediği belirtiliyor. Rijkaard'ın sözleşmesi süren futbolcuların kadroda kalmasını ve takviyeler yapılmasını istediği ifade edildi.

Galatasaray yönetiminin Avrupa'daki transfer girişimleri ise devam ediyor. Sarı kırmızılı yöneticiler Rijkaard'ın eski öğrencisi Eidur Gudjohnssen için görüşmeleri devam ettiriyor. İzlandalı futbolcunun durumunun önümüzdeki hafta netlik kazanacağı bildirildi.

Yeni sezon hazırlıklarına önümüzdeki hafta başında Florya Metin Oktay Tesisleri'nde başlayacak Galatasaray'da yönetim kurulunun, Arda Turan'ı kaptanlığa getirmesi bekleniyor.

Öte yandan sarı kırmızılı yönetim, sözleşmesi sona eren yardımcı antrenör Cevat Güler'e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Servet O . Marsilya ile anlasmis.. 10 M Euro..

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Selamlar.

Yeni öğrendiğim bir haberi paylaşıyorum. Servet Çetin konusunda Galatasaray’la O. Marseille anlaştı. Galatasaray bu transferden 10 milyon Euro kazanacak. Bu durumda sol bek ve yabancı stoper transferi daha da önem kazandı Galatasaray’da.

Sevgilerimle.

Melih Şabanoğlu
    Haber dogru ise 10M inanılnmaz bir para..Eminim bazı sorunları çözecek..Yönetim Servet'i sattı ise alternatifi hazırdır..Alınacak para iyi yerde kullanılacaktır..Rijkaard gitmesini istemiyordu demekki parayı görünce oda kabul etti..

10 Milyon euro Haber doğruysa eğer,müthiş bir transfer başarısı.Tebrik edilmesi gerekir Galatasaray yönetiminin

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Servet 600.000 Euro'ya alınmıştı galiba, eğer haber doğruysa 10 milyon euro gerçekten çok iyi para.

Quote Originally Posted by Gangstaa View Post
    Kzinashvili doğruysa yönetimi tebrik ediyorum.Saçma sapan adamları getirmekten bıkmıyorlar.
    Adnan Polat yönetiminin son 2 sene de yaptığı transferlerde sadece İsmail Bouzid saçmadır.Diğerleri çok iyi transferlerdir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu transfer gerçekleşirse, Marsilya'dan Ribery'nin intikamını bir nebze de olsa almış oluruz, çünkü bana kalırsa Servet asla 10 milyon euro etmez..

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Bu transfer gerçekleşirse, Marsilya'dan Ribery'nin intikamını bir nebze de olsa almış oluruz, çünkü bana kalırsa Servet asla 10 milyon euro etmez..

10 milyon euro etmez doğru.Ancak çok iyi dikiş tutmuştu.Bize faydası çok büyüktü.Umarım alternatifleri iyi olur.Yoksa Servet''i aramayalım
    Alternatifleri iyi olursa marsilya'ya kazığı çakmış oluruz

Daha düne kadar skibbeyi getiren yönetime laf atıyodunuz şimdi bi rijkaardı getirdi haldun üstünel diye favori adamınız oldu geçin bu işleri.Barosla kewell doğru transfer tamam bişe dediğimiz yok ama lincolnüde bouizidede carruscayıda skibbeyide bu yönetim getirdi.Dediklerin içinde lincolnü saymıyorum zaten rijkaard kewell ve barostan başka oyuncuda sayamazsın.
    Last edited by goosfraba : 16.Haziran.2009 at 05:25

Mesaj Yetkileri