1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: PFDK'dan G.Saray'a ceza!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by mustafagungor
    16 dakika uzatma FB'nin işine yaramdımı kardeş?? nerde görülmüş 16 dakika uzatma??
    eğer laf banaysa ben de diyorum neden 16 dakka uzama var diye?

sen maçı oynatırsın oyun durdumu temizletirsin 1 daha yaparlarsa gözlemciye/temsilciye bildirirsin anons yapılır, bi daha mı yaptılar soyunma odasına gidersin maçı tatil edersin kararı federasyon verir.

bunları ben söylemiyorum kurallar söylüyor UEFA nın kuralları. denizli en az 20 kere oyunu durdurdu hakem de sadece seyretti olayları....

Quote Originally Posted by hurmet
    malatya ne yaptı ben onu çözemedim gerçekten
    ya diyarbakır diyecektim yanlış olmuş dafa biraz dağınık ta kusura bakmayın artık
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sekopej
    eğer laf banaysa ben de diyorum neden 16 dakka uzama var diye?

sen maçı oynatırsın oyun durdumu temizletirsin 1 daha yaparlarsa gözlemciye/temsilciye bildirirsin anons yapılır, bi daha mı yaptılar soyunma odasına gidersin maçı tatil edersin kararı federasyon verir.
    Bir defa da Fenerbahçeli gözüyle değil de genel anlamda bakarsanız çok sevineceğim şu olaylara.
    Şu açıdan düşün, şimdiye kadar defalarca maç tatil edilmesi gerekirken edilmedi. Bu sezon kaç maçın tatil edildiğini söyler misiniz bana bütün Türkiye liglerinde? 1 yada 2 tane bulamazsınız. Bütün bunlardan sonra kalkıp böyle bir maçta tatil et, olur mu? Hakemlere ilk söylenen şeylerden biri şudur: "Önemli olan maçı tamamlamaktır, işiniz maçın tamamlanmasıdır. Hele ki başka bir takım ya da takımlar da etkileniyorsa bu maçtan dolayı kesinlikle tamamlanmalıdır." Bence hakem bütün bunlar göz önüne alındığında doğru olanı yaptı. O maç ne olursa olsun tamamlanmak zorundaydı ve hakem de tamamlanmasını sağladı.

Mesaj Yetkileri