-
16.Haziran.2009, 07:21
öncelikle cevap verdiğin için sağol...dediklerine ben de katılıyorum bekler konusundaki..ben sadece taktiğin hiçbirşey değiştirilmemiş halini denedim ve yorum yapmak istedim..tatkiği 1 sene hiçdeğiştirmeden oynaıdm beşiktaşta..1 puan farkla 2.oldum türkiye kupası finali ve uefa çeyrek finali oynama başarısı gösterdim...gs götürdü 2 sini de..beşiktaşa göre daha iyi bir takımları var..ama ben de salaklık yaptım 2 maçta da yenildim onlara ligte..neyse..taktik başarılı bir taktik deplasmanda daha başarılı hatta..oyunu izlemesi keyif veriyor.. evdeki maçlarda ilk yarı tıkanık geçiyor genelde.. bir forvet arkası olursa daha iyi gibi..çünkü zaten savunma yapmaya geliyor takımlar..ön liberosuz da oynanabilir yani..bir de forvetin bile pres yapmasının sebebini sorucaktım..sadece meraktan..bence de pres yapsın ama oyuna katkısını etkilemesi açısından sordum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
şunu da unutmuşum..kanatlar çok top almıyor...en az top onlara geliyor diyebilirim..halbuki en önemli kozlar aslında..sizin taktikle değil genel olarak öyle..mentalite yi düşürüp ileriye ok yapmak mantıklı geliyor bana..yine de soriyim dedim
Last edited by Lakerdin : 16.Haziran.2009 at 07:25
Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Mesaj Yetkileri