Quote Originally Posted by Corpus View Post
sen daha iyilerine layıksın takma kafana
zaten onlar benim gibi birini kaybettiler çok ağlıacaklar
Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
Ali daha 1 senede 2 takım .10'u geçeceksin inanıyoruz .
1 senede 2 takım az canım
Quote Originally Posted by CaD0 View Post
Ali'ye bulaşma Ozz :P

Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
Sana Dedim Değil mi Kardeşim Takım Bağı ve Ruhu Cardiff İçin Milli Gururdur Hiçbir Zaman İyi Bile Olsa Gururlarını Asla Çiğnetmezler Ne Demek Bir Başka Takımla Görüşmek Normal Olanı Yaptılar Onlara Göre Sen Yat Kalk Dua Et Seni İngiltereden Sınırdışı Etmediklerine Dua Et
Neyse Sıradaki Gelsin Hocam Şimdi Nereye Gidiyoruz
ya kardeşim herkes Premier Lige gitmek ister bende onu istedim nedir bu gurur ya
Quote Originally Posted by yunusgs View Post
Ali sende de suç var ya bir takım yönetirken ve memnunken boştaki takımlara teklif yapılırmı?
zaten o an yaparken birşey olur mu diye yapıyordum yaptım ahanda kovdular onlar kaybetti bana birşey yok

Quote Originally Posted by omersal View Post
Sende de suç var değil suç tamamen Alide zaten.Hangi başkan başka takımlara gidecem diyen T.D. ister ki Ali bu gidişle sen daha çok kovulursun
gidecem demedim canım teklif gelirse giderim dedim

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
Sırada neresi var Ali erken koptun yine
geliyo geliyoo
Quote Originally Posted by CaD0 View Post
Bulur Ali.. Hadi bakam bi Premier Lig takımına git.
kolay değil Premier Lige gitmek...

-----------------

Yeni Takımımız Watford

Watford takımından teklif aldık.Birde İspanya 2.Ligi takımlarından teklif aldık.Ama ben İngilterede kalmak istedim ve yola Watford ile devam edeceğim.2 yıllık sözleşme imzaladım.Hadi hayırlısı..

Puan durumuna baktıığımızda kötü biryerdeyiz.Hedefimiz kalan tüm maçları kazanmak.17 maç var 51 puan almak istiyoruz.Seneyede hedefimiz şampiyonluk.Seneyede burda kalmak istiyorum.