Sayfa 78 / 896 İlkİlk ... 2868767778798088128178578 ... SonSon
2,311 ile 2,340 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Özer Hurmacı da Fenerbahçe'de ve iyi bir transfer ama sitedeki yazı çok garibime gitti söylemeden geçemeyeceğim ..

Koskoca Fenerbahçe Spor Kulübü'nün resmi sitesinde Özer'in transferi; 'Özer Hurmacı'yı da aldık' şeklinde belirtilmiş.. Sanki çarşamba pazarından iki kilo portakal alınıyor.. Benim çok garibime gitti en azından Özerle de anlaştık gibi bir ifade olaiblirdi ..

Neyse yazıyı yazanın acemiliği artık ama her ne olursa olsun çok çok iyi bir transfer ..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

transferde fırtına gibi esiyoruz anlamını cıkardım ben ondan bilica bekir mehmet topuz özer hurmacı , büyük ihtimalle sercanı filanda alıcaklar türkiyenin alına bilicek en kaliteli isimlerini kadroya kattık

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Sercan'ın alınması çok zor 10 milyon euro istiyorlar.Yerli transferde 1-2 genç oyuncu alınabilir gelecek vaadeden direk ilk 11'e etki edecek yerli oyuncu sayısı az zaten.Yabancı transferler kaldı bundan sonra 2-3 de iyi yabancı oyuncu alınırsa , güzel bir kadro ile lige gireriz diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe'nin Ankaraspor'dan renklerine bağladığı Özer Hurmacı, sarı lacivertli kulübe transfer olduğu için büyük mutluluk yaşadığını söylerken, seneye 3 kulvarda başarılı olacaklarını kaydetti. Genç yıldız, "Aykut Kocaman gibi Fenerbahçe'de efsane olmak istiyorum" dedi..

Özer Hurmacı yaptığı açıklamada, Fenerbahçe gibi büyük bir kulübe transfer olmaktan dolayı heyecan duyduğunu belirterek, ''Gelecek sezon 3 kulvarda başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız. Bu büyük camianın taraftarlarını hem ligde, hem Avrupa'da, hem de Türkiye Kupası'nda mutlu etmek istiyoruz. Başkanımızın sözlerinin hepsini yerine getirmek için üzerime düşeni sonuna kadar yapacağım'' diye konuştu.

Kendisine verdikleri sözü yerine getirdikleri için Ankaraspor Kulübü Onursal Başkanı Melih Gökçek ve futbol şube sorumlusu Ahmet Gökçek'e teşekkür eden 23 yaşındaki genç futbolcu, ''Ben de hem Melih Gökçek'in hem de Ahmet Gökçek'in çok emeği var. Ayrıca tekrar Aykut hocamla çalışmak benim için gurur verici. 3 yıl boyunca bana destek verdi. Futbolumun gelişmesinde çok önemli payı var. Onun Fenerbahçe'ye sportif direktör olmasının ardından yeniden birlikte çalışacağız. Onun gibi Fenerbahçe'de efsane olmak istiyorum'' ifadelerini kullandı.

Geçen sezon ikinci yarıda oynanan Gençlerbirliği maçının uzatma dakikalarında girdiği ikili mücadele sonrasında ayak tarak kemiği kırılan Özer, sakatlığının tamamen geçtiğini ve gelecek sezon kendisine güvenenleri utandırmayacağını kaydetti.

Ligde geçen sezon 23 maçta 1796 dakika forma giyen genç orta saha oyuncusu, 3 kez rakip fileleri havalandırmıştı.

Ajansspor
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Poulsen büyük ihtimalle bu hafta içinde gelecek. Aralıklarla açıkladığımız için transferleri (:

Biraz önce Lig Tv son dakika haberi geçti İtalyan Tutto Sport gazetesi Fenerbahçe Juventus la 7.5 milyon euro karşılgı Poulsen in bonservisini aldı

Nesil
    2006

Poulsen transferini ben haftalar önce burada duyurmuştum. Kahinmiyim neyim ben. =))) Daha hiçbir medya yazmıyordu.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

http://www.tuttosport.com/calcio/ser...alutano+Torino

Tuttosport'un haberi yukarıda. Hayırlı olsun. Çok önemli bir transfer. Gerçek şu ki. Aziz Yıldırım işi biliyor...
    I'm back...

CNN'de alt yazı geçiyordu Aziz Yıldırım Lugano ile sözleşme yenilemeyeceklerini açıklamış.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sevdiğim bir oyuncuydu Poulsen, Fenerbahçe'ye gitmesine üzüldüm. Ligimiz için oldukça iyi bir transfer, kalite açısından.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Gangstaa View Post
    CNN'de alt yazı geçiyordu Aziz Yıldırım Lugano ile sözleşme yenilemeyeceklerini açıklamış.
    Bunu cümle alem biliyor hocam. Figer çok komisyon istiyomuş. Lugano'nun istediği parada cabası...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Gangstaa View Post
    Lugano ile yıllık ücreti konusunda bizim istediğimiz ücrette anlaştık. Fakat Figer yüzünden anlaşamıyoruz. Çok büyük miktarda imza parası istemiş. Lugano kalsa çok iyi olurdu. Daum zaten Luganoya verilecek parayı duyduktan sonra sözleşme yenilenmesini istememiş. Daum'un istediği yabancı bir stoper getireceğiz sanırım.

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Geromel adı geçiyordu, daum onu getirecek beraberinde diye. Eğer fmdeki kadar kaliteliyse hiç durmasın gelsin

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Mellberg'ide alsak hazırken

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Mellberg'ide alsak hazırken
    Mellberg Panathinaikos'la anlaşmış...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Fenercell'leri açık tutun.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Evet 3,5 Milyon € Bonservis bedeli verilmiş Juve'ye

3.5 Milyon € çok uygun bir fiyat Poulsen gibi piyasası olan bir futbolcu için.Bu büyük bir transfer başarısıdır.Sanıyorum Şekip Mosturoğlu'nun emekleri çok büyük.Hayırlı olsun camiamıza

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    Evet 3,5 Milyon € Bonservis bedeli verilmiş Juve'ye
    Ben 7-8 gibi bişey biliyodum ama eğer gerçekten 3.5'a bağlamışsa işi Fenerbahçe helal olsun demek lazım...
    Bu arada merak ettim Topuz ve Özer transferlerini biraz açarmısınız ? (para,takasta kullanılan oyuncular...)

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by skinclub View Post
    Ben 7-8 gibi bişey biliyodum ama eğer gerçekten 3.5'a bağlamışsa işi Fenerbahçe helal olsun demek lazım...
    Bu arada merak ettim Topuz ve Özer transferlerini biraz açarmısınız ? (para,takasta kullanılan oyuncular...)

Özer: 4.2 Milyon € + İlhan Parlak + Özgür Çek (3 yıllığına kiralık)
    Mehmet Topuz: 5 Milyon € (daha fazla büyük olasılık) + Gökhan Emreciksin.
    I'm back...

Del Piero_10 Misafir

Panathinaikos Mellberg için 3.5 vermiş. Poulsen için 7.5 milyon € olduğu söyleniyor.

Mehmet Topuz açıklanmadı ama 5 Milyon € + Gökhan Emreciksin,
    Özer Hurmacı da 2,2 Milyon € + Özgür Çek (3 yıllık kiralık) diye biliyorum.Daha somut bir bilgisi olan varsa paylaşırsa seviniriz

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by MostapHa View Post

Özer: 4.2 Milyon € + İlhan Parlak + Özgür Çek (3 yıllığına kiralık)
    Mehmet Topuz: 5 Milyon € (daha fazla büyük olasılık) + Gökhan Emreciksin.
    Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Panathinaikos Mellberg için 3.5 vermiş. Poulsen için 7.5 milyon € olduğu söyleniyor.
    Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    3.5 Milyon € çok uygun bir fiyat Poulsen gibi piyasası olan bir futbolcu için.Bu büyük bir transfer başarısıdır.Sanıyorum Şekip Mosturoğlu'nun emekleri çok büyük.Hayırlı olsun camiamıza
    Yanlış anladınız Poulsen 7,5 Milyon €

3,5 olan Mellberg için Panath'ın verdiği para

Paranın bir önemi yok bence. Önemli olan başarı. Başarılı olduktan sonra ne kadar masraf yapılırsa yapılsın helal olsun. Bu isimler bize uzun yıllar hizmet edecek kalitedeki isimler, verilen parayı hakedecek oyuncular. O yüzden hiç kafaya takmıyorum parayı. Gidip Josico, Maldonado gibi ucuz adamlar alıp koca bir hüsran yaşayacağımıza dünya kadar para verelim, hiç sorun değil.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Mehmet Topuz açıklanmadı ama 5 Milyon € + Gökhan Emreciksin,
    Özer Hurmacı da 2,2 Milyon € + Özgür Çek (3 yıllık kiralık) diye biliyorum.Daha somut bir bilgisi olan varsa paylaşırsa seviniriz
    Teşekkürler bilgi için...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bütçemiz belli zaten ne diye kasıyoruzki. Parayı basıp en iyisini almak varken Josico - Maldonado gibi 2. sınıf adamlarla uğraştık bütün sezon.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Poulsen birçok taraftarın istediği savaşan bir defansif ortasaha oyuncusu olduğu için başarılı hatta renkli bir transfer ama benim istediğim tarz bir adam deildi. Kasap önliberolardan, şutu da yok..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bu adam rakibi yıldıran ve çok sert oynayan birisi. Yanında Emre gibi pas yapan birisi olduğunda geride en azından kafamız rahat olacak. Lugano'da kalsa top ve adam geçirmezlerdi ama olmadı paragöz manager yüzünden.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Özer transferi hayırlı olsun

Mesaj Yetkileri