Everton Maçı Müthiş Olmuş...
Everton Maçı Müthiş Olmuş...
Ligdeki İlk Mağlubiyet!..
Aslında iyi oynadık ama şans yanımızda değildi. Olsun, şampiyon sayılırız zaten.
Goller: Sergio ( 18 )
Maçın Adamı: Sergio
Sivas Maçından Sonra İlaç Gibi Geldi!..
Müthiştik, Kayseri gibi bi takımı deplasmanda 0-3 mağlup etmek kolay değil.
Goller: E. Güngör ( 39 ), Arda ( 43 ), Meira ( 70 )
Maçın Adamı: Arda
İşimiz Zor, Deplasmana Kaldık!..
Aslına bakarsanız Tottenham'ı ezdik, ama maçtaki 2 golde bizden geldi. Birini rakip ağlara salladık, birini kendi kalemize.. İngiltere'de işimiz zor, umudu kestik bile..
Goller: Gignac ( 27 ) - Mehmet Topal ( kk.80 )
Maçın Adamı: Ayhan Akman
Namağlup Ankara'yı Ezdik!.
Ankaraspor 6-7 maçtır galip geliyordu, ezeli rakibimiz Fenerbahçe'yi 3-0'la geçmişti, bizde onları 3-0'la geçtik.
Goller: Gignac ( 27-40 ), Kewell ( 45+3 )
Maçın Adamı: Gignac
Olmadı, Seneye!..
Aslında iyi mücadele ettik sayılır. Ama kendi sahalarında onların kazanması daha kolay oldu, seneye UEFA bizim olacak...
Goller: Jermaine Jenas ( 34 )
Maçın Adamı: Jermaine Jenas
Galatasaray Ligde Başka!..
Artık şampiyonluk iyice garanti sayılır. Çok az kaldı, 3 maç sonra ilan edeceğim umarım.
Goller: Kewell ( 12 ), Gignac ( 39 )
Maçın Adamı: Kewell
Puan Durumu:
+50 averajımız var, bence büyük başarı.. Maç eksiğiyle 9 puan farkla lideriz...
Şimdi Trabzonspor'la Türkiye Kupası Yarı Final Rövanş maçımız var, yorum yapanlara teşekkürler, yorumları bekliyorum.
Heyt Be Sivasıma Bak
Tebrikler Kardeşim Artık Şampiyon Sayılırsın
FTK Maçında Başarılar
Artık bundan sonra FTK'yı almanı istiyoruz.Uefa seneye daha iyi takviyelerle.Ligde zaten şampiyonsun.
güzel bir sezon. uefa'da hangi turda elendin?
başarılı bir sezon geçiriyorsun uefada çeyrek final oynamakta bir başarı tabiki...bu arada kadronun bir görüntüsünü alabilirmiyiz?kaleci de sanctis mi?
Aslında çok iyi gitmişsin ama bir eleştirim olacak neredeyse her maç bir gol yemişsin ama oyunda ezici bir üstünlüğün olmuş bunu bize açıklar mısın?Tabi ki CL için birşey söylemiyorum.Yalnızca lig için konuşuyorum Avrupa'da başarı Türk takımlarında ilk sene gelmez onun için hiç kendini üzme en az 3.sezonda gerekli transfer yaparsan başarılı oluyorsun ben şahsen Beşiktaş JK ile oyuna başladım tam tamına senin gibi ufak farklarla yarı finalde elendim ama 3. ve 4. sezonlada Avrupa'yı dağıttım Sivasspor benim oyunumda UEFA Kupası'nda final oynadı en ilginci de bu tabii ben 2012-2013 sezonundan bahsediyorum ama şimdi çok üzgünüm o oyunum formattan sonra gitti...Ben buna yanarım.Ama yaptığım eleştiri için bana kızma çok iyi kariyer olmuş uğraşmışsın ben kariyer hazırlamayı da bilmiyorum yaa neyse...
![]()
FTK Yarı Final 2. Maçında Gol Show!..
Müthiş bir maçtı. Gignac'ı showundan dolayı tebrik ediyoruz.
Goller: Gignac ( 23,71,82 ), Servet ( 46 ), Arda ( 74 ) - Barış ( 28 ), Gökhan ( 86 )
Turkcell Süper Lig 28. Hafta
Goller: Arda ( 62,82 )
Maçın Adamı: Arda
ŞAMPİYON GALATASARAY!
Rakibimiz BEşiktaş'ın Fenerbahçe'ye puan kaybetmesi sonucu şampiyonluğumuzu 29. haftadan ilan ettik..
Turkcell Süper Lig 29. Hafta
Goller: Ümit Tütünci ( 90+2 ) - Meira ( 17 ), Kewell ( 23 )
Turkcell Süper Lig 30. Hafta
Rehavetteyiz..
Goller: Hurşit ( 11 ), Djite ( 59 )
Maçın Adamı: Hurşit
Turkcell Süper Lig 31. Hafta
Beşiktaş ile oynayacağımız Türkiye Kupası Final maçı öncesi doping.
Goller: Barış ( 3 ), Servet ( 11,20 ), Arda ( 56 )
Maçın Adamı: Servet
Türkiye Kupası Final
Finalde Beşiktaş'ı 3-1 mağlup ediyoruz ve çifte kupalı şampiyon oluyoruz.
Goller: Kewell ( 29 ), Arda ( 35 ), Zapo ( kk. 63 ) - Serdar Özkan ( 5 )
Turkcell Süper Lig 32. Hafta
Goller: Arda ( 15 ), Meira ( 29 )
Maçın Adamı: Meira
Turkcell Süper Lig 33. Hafta
BJK'yi 2-1 ile geçiyoruz..
Goller: Topal ( 17 ), H.Balta ( 46 ) - Biglia ( kk. 77 )
Maçın Adamı: H.Balta
Turkcell Süper Lig 34. Hafta
Goller: Marcelinho ( 21 ) - Biglia ( 3 )
Maçın Adamı: Biglia
Puan Durumları
Turkcell Süper Lig
Serie A
UEFA'da elediğimiz Sampdoria Serie A'yı şampiyon olarak tamamlıyor.
Premier Lig
Turkcell Süper Lig Gol Krallığı
Yorumları bekliyorum, transfer sezonu açıldı, önerileri de bekliyorum.
TR de bütün kupalar harika oldu güzel bir sezon ve süper iştebrikler..
101.Mesajda Benden Olsun
Güzel Bir Sezon Geçirmişsin Yeni Sezonda Başarılar
Yorumlar için teşekkür ederim. Transfer önerilerinizi bekliyorum.
Baros'u sat , yerine daha golcü bir adam al. Robert Lewandowski falan iyi gider. Bu arada tebrikler kupaları toplamışsın.
Tebrik ederim bu başarılardan sonra kaliteli transferler ile birlikte seneye Cl'de başarı bekliyoruz.Eğer kafana yatarsa Henok Goitom'u al.
evet arkadaşın dediği gibi robert lewandovski çok kaliteli bir oyuncu oluyor...ayrıca spartak moskovadaydı sanırsam prudnikov çok iyi gelişiyor kaliteli golcü oluyor onuda önerebilirim birde nihatın takım arkadaşı altidore öneririm...
Sakhoyu al stoper inanılmaz biri...
Lavezzi süper olur![]()
Tebrikler harika bir sezon olmus![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
kermit erasmus
frederico fazio
fabian monzon
kardeşim marquinhosu neyap et al birde keirrison olabilir
Tebrikler kardesim güzel bitirdin. forvete Lisandro Lopez veya Keirrisonu al. Defansa da Pape Diakhate veya Leo cok saglam olur.
TariboWest
Gidenler:
Genel olarak bütün oyuncuları iyi fiyata sattığımı düşünüyorum ama Arda'nın erken gidişi hiç iyi olmadı, yerini doldurması için oyuncular aldık ama ne kadar başarılı olurlar bilemiyoruz.
Gelenler:
Varan 1 : Wijnaldum
Müthiş bi transfer oldu. Kewell'ın yerini doldurur umarız.
Varan 2: Rodney Sneijder
Şimdilik çok iyi görünmese de ileride çok iyi bir yıldız olacak.
Varan 3: Sergio Asenjo
Buna verdiğim para içime evlat acısı gibi oturdu ama hakkını verir umarım.
Varan 4: Mamadou Sakho
Geleceğin en iyi defansı.. Cidden müthiş bi takım kurdum, aldığım en yaşlı futbolcu 21 yaşında.
Varan 5: Angel Di Maria
İşte en yaşlı transferim. Kendisi tam 21 yaşında.
Gelenlerin Toplam Görünüşü
Hazırlık Kampımız:
Valla yeni bir taktik deniyorum, daha tam oturtamadım sonumuz hayrola.
Ligde İlk 5 Hafta Fikstürümüz!..
Gaziantepspor (İçeride)
Fenerbahçe (Deplasmanda)
Ankaraspor (İçeride)
Orduspor (Dışarıda)
Diyarbakın (İçeride)
Yorumları bekliyorum, yorum yapanlara teşekkürler.
Transferler güzel , hz kampı çok iç açıcı geçmemiş yeni aldıgın oyunculari le bir uyum sorunu olabilir.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Transferler güzel ama 25 -26 yaşında oyuncular da almalıydın bence.
Bencede güzel transferler ama geleceğe yönelikkeşke Arda ve Baros'u satmasaydın![]()
Yeni maçları heyecanla bekliyoruz.![]()
Carrusca Gençlerbirliği'nde, Kurtulamadığımız Necati Serbest..
Carrusca'yı Gençlerbirliğine yutturduk 1.4 MN'ye. Onu satmamız çok iyi oldu, sadece yer kaplıyordu. Necati'yi ise OB istedi, biz kabul ettik, kendisi gitmek istemedi. Serbest bıraktık..
Süper Kupa Geleneğimiz Sürüyor!..
Yine aldık süper kupamızı. Bu maçta Angel Di Maria ilk asistini vermiş oldu, baya bir mutluyum.
Goller: Servet ( 83 )
Maçın Adamı: Servet
Turkcell Süper Lig 1.Hafta
Gol show yaptık Gaziantepspor karşısında, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda. Fenerbahçe maçından önce baya bir moral oldu. Yeni yıldızlarım Wijnaldum ve Angel Di Maria'nın yine asist vermesi beni mutlu etti. Bu arada Angel Di Maria kendisi yaptırdığı penaltıdan ilk golünü de atmış bulundu.
Goller: Gignac ( 16,51 ), Deniz Naki ( 26 ), Di Maria ( 90+2 pen. )
Arkadaşlar kusura bakmayın bir iki gündür yoktum, işlerim vardı. Ancak kariyer şimdi tam hız sürecek. Bu arada haftaya Fenerbahçe maçımız var, skor tahminlerinizi bekliyorum, maç Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda.
Carruscayı iyi kazıklamışsın.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Tebrikler Süper Kupayı da almışsın lige de fırtına gibi bir giriş yapmışsın.Gignac yine gollere başlamış.Fenerbahçe maçını 2-1 alırsın
3-1 kazanırsın fener maçını...
Fener'e Beşiktaş'a Uyguladığımız Tarife!..
Bu maçın yıldızı Gignac ama bence ondan önemli Di Maria vardı bu maçta. Şimdi şimdi düşünüyorum da iyiki satmışız Arda'yı. Bu maçımızı da kazanarak bu sene çıktığımız 3 resmi maçta toplam 6 gole ulaşıyoruz.
Goller: Gignac ( 81 )
Bu Sefer Kolay Gruptayız!..
Geçen seneki grubumuzdan sonra bu çok çok basit geldi. Hedefimiz lider çıkıp üst turlara yükselmek. Bu arada Şampiyonlar Ligi'nde Trabzonspor, Celtic'e toplamda 5-3 ile yenilerek kupaya veda etti. Ancak UEFA kupasında mücadele edecek.
Yavaş Yavaş Getiriyoruz Gençliği..
Takımımıza yavaş yavaş gençliği getiriyoruz. Sezon başında yaptığımız transferlerin en yaşlısı 21 yaşındaydı. Eleştirildik belki sadece geleceğe yönelik bir takımız diye ama ben çok memnunum durumumuzdan. Son olarak Emre Çolak ve Cem Sultan'ı da as takıma çıkartmış bulunuyoruz. İleriye bakmaya devam ediyoruz. Taa 2011 için bir transfer yaptık. 16 yaşındaki Salvatore Viviani'yi 6k karşılığında Cagliari'den takımımıza transfer ettik. Kendisi takımımıza 2011 senesinde katılacak. İşte profili:
Süper Kupa Finali..
Bu Süper Kupa finalini biz oynamalıydık. Ancak Tottenham'a elendik ve oynayamadık. UEFA'nın sahibi Man. City ile Şampiyonlar Ligi finalinde Arsenal'i penaltılarla geçen Chelsea final oynadı, işte sonuç:
Bu arada yeni bir sisteme geçtim taktik olarak, çok memnunum şu anda takımımın sergilediği performanstan, sitede bir kaç gün sonra yayınlamayı planlıyorum.