1 ile 30 arası toplam 842 sonuç

Konu: Football Manager 2009 Oyuncu Tartışma Platformu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Valla dayanamadım hem roberto hem vukcevic'i aldım. Vukcevic ne öyle yahu, Ronaldinho gibi güçleri
    2. Sezondayım, ilk 11'im;
    -----------------------De Sanctis----------------------------
    A.Dereli(Uçar)---Servet(güngör)-----Meira(Zan)---Pernia(Balta)
    -------------------------Topal------------------------------
    ------------Ze Roberto(barış)--Vukcevic(m.sarp)--------------
    Arda---------------------------------------------------Caner
    ------------------Foti(M.Yıldız/Nobre)-----------------------

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bende 2.sezondayım bende Galatsarayım 11 im

Gk:Transfer(aykut)
    Dr: Sabri(uğur)Dc: Naldo(servet) Dc:Miranda(e.güngör)DL:H.balta(A.erdem)

Dm:Mehmet topal(barış) Dm:Rafael carioca(ayhan)

Amr:Mehmet Topuz Amc:R.Vander vaart Aml:Wagner(arda)

Fc :Oscar Cardozo(m.yıldız/Eder)
    Kadroma ne tavsiye edersiniz Naldo W.bremendeki naldo Miranda saopaulo daki miranda wagnerde coritibadaki wagner kaleci olarak sizce kimi almalıyım birde kadroya şl kupası için ne gibi takviyeler yapmalıyım

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by De Guzman 10 View Post
    Bende 2.sezondayım bende Galatsarayım 11 im

Gk:Transfer(aykut)
    Dr: Sabri(uğur)Dc: Naldo(servet) Dc:Miranda(e.güngör)DL:H.balta(A.erdem)

Dm:Mehmet topal(barış) Dm:Rafael carioca(ayhan)

Amr:Mehmet Topuz Amc:R.Vander vaart Aml:Wagner(arda)

Fc :Oscar Cardozo(m.yıldız/Eder)
    Kadroma ne tavsiye edersiniz Naldo W.bremendeki naldo Miranda saopaulo daki miranda wagnerde coritibadaki wagner kaleci olarak sizce kimi almalıyım birde kadroya şl kupası için ne gibi takviyeler yapmalıyım
    Benim versiyon 9.0.1, yorumları ona göre yapıyorum:

Kadronu çok beğendim, bilinçli transferler yaptığını gösteriyor. Sisteme göre oyuncular almışsın ayrıca tam bir "takım" gibi oynayacak bir kadro kurmuşsun.

Bu kadroyu fazla şişirme bence, Mehmet Topuz ve Van der Vaart'ın alternatifleri sağlam olsun yeter. Mehmet Topuz tamam fena değil ama çok daha hareketli ve adam geçebilen bir isim daha faydalı olur. Mesela Udinese'den Felipe Monteiro o bölgede müthiş bir performans gösteriyor. Oyunun başlarında fazla pahalı değil ama ileriki sezonlarda almak zor. Benim 2 GS oyunumdan ilkinde Real Madrid 35m euro'ya almıştı onu. İkinci oyunumda 2.sezonda 2.4m euroya kadroma kattım, sezon ortalaması 15gol 15 asistti. Ayrıca süper frikik atıyor, kornerleri etkili.

Kaleci olarak paraya kıyacaksan tabi ki Akinfeev. Getafe'nin kalecisi Oscar Ustari daha ucuza malolacak bir seçim ve çokta başarılı, ben 2 yada 3.sezon 6m euroya almıştım (min.fee).

Şamp.ligi için takımına libero tarzı 1 oyuncu katabilirsen iyi olur bence. Naldo ve Miranda aynı tip stoperler keza yedekleri Servet'le Emre'de aynı.

Hertha'dan Gojko Kacar'ı alabiliyorsan kesin al, müthiş bir katkısı oluyor takıma. 2-3 sezon içinde kaptanın olur, tüm büyükler peşine düşüyor.

Mehmet Ekici Türk takımı yönetenlerin mutlaka ama mutlaka almaya çalışması gereken bir isim. Alabilirsen hem Mehmet Topal ve R.Carioca'ya hemde Van der Vaart'a alternatif olur.

Kacar ve Mehmet Ekici çok yönlü, joker oyuncular. Transferleri 4-5 transfere bedel olur.

Son olarak Cardozo'nun yedeği olarak Victor Irineu'yu tavsiye ederim. Oda ucuza alınabilecek son derece başarılı ve istikrarlı bir golcü.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

kardeş güzel tavsiyelerde bulunmuşsun ama yabancı kontenjanı yetmez dediklerine
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    beyler 9.0.1 versiyon gs ilk sezondayım devre arasında bana kaliteli ve ucuz meira nın yerine stoper , sağ bek ve sağ açık lazım tavsiyelerinizi bekliyorum
    Last edited by elevitli : 21.Haziran.2009 at 05:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Valla dayanamadım hem roberto hem vukcevic'i aldım. Vukcevic ne öyle yahu, Ronaldinho gibi güçleri
    2. Sezondayım, ilk 11'im;
    -----------------------De Sanctis----------------------------
    A.Dereli(Uçar)---Servet(güngör)-----Meira(Zan)---Pernia(Balta)
    -------------------------Topal------------------------------
    ------------Ze Roberto(barış)--Vukcevic(m.sarp)--------------
    Arda---------------------------------------------------Caner
    ------------------Foti(M.Yıldız/Nobre)-----------------------
    De Sanctis'i hemen geri göndermeni öneririm.Aykut ve Orkun ikilisi çok iyi,yanlarına da altyapıdan yetiştirdiğin genç Türk bir kaleci aldın mı tamamdır.Ayrıca Aydın Yılmaz da dehşet oynuyor. Bu arada herkes nasıl bu kadar transfer yapabiliyor hayret?Benim aldığım takımların bütçesi 5 m euro'yu geçmiyor.

Edit:Şu an Roma'yı yönetiyorum,Real Madrid De Rossi'ye 30 milyon euro teklif etti.Sizce kabul etmem mantıklı olur mu?Bu seneye 2-3 transfer yaptıktan sonra gelecek seneye revizyon yapacağım(Takım bayağı yaşlı)Sizce doğru bir transfer politikası mı?

Edit2:

Burada yazan sebebi anlayabilen var mı?Başka bir konu açarak forumu kirletmeyeyim,buraya sorayım dedim.
    Last edited by Ririshii : 18.Haziran.2009 at 04:20 Reason: Soru sormak

Mesaj Yetkileri