Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sezon sonu ne yapayım?

Voters
108. You may not vote on this poll
  • AFC Wimbledon ile kupalara devam

11 10.19%
  • Büyük takımın başına geç

4 3.70%
  • 2024'de büyüklüğü kalmamış, günümüzün büyüklerini tekrar büyük yap

40 37.04%
  • En başa dön, amatörden bir takım al

16 14.81%
  • Türkiye Süper Ligi'nden bir takım al

10 9.26%
  • Türkiye 1.Lig'inden bir takım al

8 7.41%
  • Kulüp takımı çalıştırma, Brezilya ile devam et

3 2.78%
  • Kariyeri bitir

16 14.81%
Sayfa 10 / 34 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 995 sonuç

Konu: Sir Yuvada "10 Sezon 10 Şampiyonluk" [18.Sezon]

Squillaci ve Beckford iyi transferler olmuş.
    Hazırlık kampıda güzel

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Tecrübeli oyunculara yönelmen güzel Serkan abi.İyi form yakalarlarsa takımı taşırlar ama 1 sene sonra bişe yapamazlar orası ayrı

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Dünkünü bebleri 35 yaşlarına gelmiş hayırlı olsun Serkan abi

şu premier lige çık başka birşey istemiyorum abi

sakary Ali Misafir

Bekleyip göreceğiz transferler takıma ne kazandıracak

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    İnanamıyorum, yönetim kendisini aştı ve 800 eurodan sonra tam tamına 36.692 euro verdiler. Gözlerim yaşardı, hemen değerlendirmeliyim bu parayı. Eldeki genç yeteneklerle devam edeceğim için yine tecrübeli oyunculara yönelebiliriz.
    Önümüzdeki sezon sözleşmesi bitecek olan Kwiek yeni sözleşme teklifini kabul etmeyince kendisini satmak zorunda kaldık. Kalecimiz de anlaşma gereği kira sona erince rakip takıma gitti. 2 transferden gelen 410 bin euro dan sadece 80 bini transfer hesabına aktarıldı.

Gerçekleştirdiğimiz transferler içerisinde yer alan geçleri kiraya gönderiyorum. Bu sezon hedef terfi ise daha tecrübeli isimlerle yolumuza devam etmeliyiz. Bu yönde hedefe ulaşmak için 12 oyuncu transferi gerçekleştirdik.
    Genç defans oyuncusu, 2 tarafta da oynuyor olması yedek kulübesinde oturması için avantaj.

En önemli transferimiz D’Alessandro oldu.

Geçen sezon rekor sayıda gol yedik, bu nedenle defansa takviye yapmak gerekti;

Thurlbourne, transferi gerçekleştirdik ama bu sezon kadroda düşünmediğim için hemen kiraya gönderdim.

Forvetlerimin ikisinden de memnundum fakat sezon içerisinde bu ikisinden biri sakatlanınca çok zor anlar yaşadık. Bu nedenle bulduğunu atabilecek bir forvet Beckford ile anlaştık;

Yine gerektiğinde forvet oynayabilecek, 2 kanat için de alternatif olabilecek bir oyuncu Hunt;

Yine defansa bir takviye;

Forvete bir takviye daha deneyimli forvet Andy Johnson;

Defansa bir tecrübeli isim daha, Squillaci;

Orta sahaya genç bir oyuncu, bu sezonu kirada geçirecek;

Yine genç bir forvet, o da kirada bu sezon;

Defansın sağına da İspanya’dan bir takviye yaptık, muhtemelen onu da kiralık göndereceğim.

Hazırlık maçları istediğim gibi geçti diyebilirim. Şimdi ligi bekliyoruz.

Abi yönetim kendini aşmış .Benimki tamı tamına 10.000 € verdi .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Çok kötü başladık sezona ve öyle devam etti. Kötü gidişe bir türlü dur diyemiyorum. İlk devrenin ardından basın toplantısı;

Basın: Sezona şampiyonluk parolasıyla girmiştiniz, şimdi ise kümede kalma mücadelesi veriyorsunuz. Nerede hata yaptığınızı düşünüyorsunuz?

Özışık: Takımın dengesini bir türlü sağlayamadım, kötü sonuçlar gelmeye başlayınca yeni arayışlara girdim ve 23 hafta olmasına rağmen oturmuş bir sistem ağlayamadım takımda.

B: Siz bir nevi takıntılısınız, taktiklerinizi çok sık değiştirmezsiniz, bu sezon neden ısrarcı olmadınız?

Ö: Israrcı olamadım çünkü sezona kötü başlayıp aşağılardan kurtulamayınca mecburen değişiklik yapmanız gerekiyor, düşme korkusu sebebiyle kısa vadede çözüm getirecek şeyler deniyorum.

B: Peki çözüme ulaşacağınıza inanıyor musunuz?

Ö: İnanmasam bu mesleği yapmazdım ama işimizin çok zor olduğu da kesin. Yönetim kaynak yaratamıyor, mecburen bonservisi elinde olan oyunculara yöneliyoruz, onların da kalitesi ortada. Oyuncu satıyorum, paranın 3’te 1’İ ancak bana veriliyor. Bu sıkıntıları yönetim ile aşmamız lazım.

B: Takımın kaptanı Houghton ile tartıştığınız ve takımdan ayrılacağı yönünde söylentiler var.

Ö: Houghton’u alt yapıdan A takıma ben aldım. Daha 18 yaşındayken ona kaptanlığı ben verdim. Ben 9 yıldır buradayım o da 8 senedir benim oyuncum. Aramızda tartışma çıkması imkansız. O takımımızın büyük kaptanı ve takımın finansal durumunu düzeltebilecek tek oyuncumuz diyebilirim. Şu anda değeri 2 milyon Euro civarı. Ben ayrılmasını istemiyorum, o da istemiyor ama istemeyerek de olsa buna mecbur kalabiliriz.

B: Bu ilk devreden dersler çıkardınız mı?

Ö: Kesinlikle. Artık transfer politikamı değiştiriyorum. Çok sayıda oyuncu almak yerine kaliteli ama eldeki parayla alınabilecek 1-2 oyuncu takviyesi yapacağım. Bu formanın hakkını veremeyenlerle ise sezon sonu yollarımızı ayıracağız.
    "YÜCE ATATÜRK"

sakary Ali Misafir

2.sorudan sonra toplantıyı terk etmeliydin

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İşler zaten kötü gidiyor Ali, basınla da takıntılı olmaya hiç gerek yok diye düşünyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

sakary Ali Misafir

aslında şöyle 15 maçta falan 10 galibiye alırsan Play-Off şansını yakalayabilirsin nede olsa lig uzun..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Onu yakalayacağımı hiç sanmıyorum. Adam satıyorum 100 bine bana veriyorlar 15 bin yahu. Artık satmayacağım da kimseyim, nasılsa transfer yapamıyoruz. Kulübü batırayım da başkan değişsin bari.
    "YÜCE ATATÜRK"

sakary Ali Misafir

iyi bir yöntem olabilir abi ben demiştim zaten adam satma diye

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Yok abi.Sürekli TR kulüplerinin serbest bıraktıklarına bak .Kulübü batırmazlar hem .Ben bu yolla Troisi,Momhayı aldım .

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

2. devre maçlarına da iyi başlayamadık. Takımdan gönderdiğim oyuncular oldu ve orta sahaya 1 takviye yaptım.

Son 4 maçta topladığımız 9 puanla moraller düzeldi. Üstelik son 2 maçın lig ikincisi ve lig üçüncüsü ile olması, bu maçlarda alınan galibiyetleri daha anlamlı kıldı. Kaptanımız Houghton suskunluğunu son maçta 2 gol atarak bozdu.

Şu anda haftada 1700 Euro kazanıyor ve yeni sözleşme önerdim kendisine. 5 yıllık sözleşmede haftalık 6000 bin Euro alacak. Teknik özelliklerini geliştirmek için de kendisine özel antreman programı oluşturdum.

"YÜCE ATATÜRK"

sakary Ali Misafir

son 4 maçtan 9 puan alman güzel olmuş abi yoksa durum vahimdi çünkü puan tablosunda 4 maç önceki konumunu düşünemiyorum

bu sene kal ligte 2 sene sonra Premier Ligte mücadele ederiz inşallah

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Partington'a biraz fazla ödemişsin abi bence.Houghton gibi biri gelecekte bizim altyapıdan ohooo

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aslında o transferi sinirden yaptım, yönetime kızgınlığımdan. Alt yapıdan da başka böyle önemli oyuncu çıkmadı ki. 2 oyuncuyu da sezon sonuna sattım, 700 bin euro gelecek bakalım yönetimbana ne kadar koklatacak. Şimdi hedef zaten ligde kalmak.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Hocam msnde beni engellemişsin galiba yada çevrimdışı giriyorsun.Sohbet odasına dönüyor kariyer .Takıma ünlü getirmişsin sende .Rory Delap-George Boateng'i getirebildim anca .

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Msnde kimseyi engellemem ben. Açmadığım için beni görememen normal. Yaşlanınca ancak geliyor zaten ünlüler ama bu politikadan vazgeçecek gibiyim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Valla Kötü Gidiyoruz Kardeşim İyice Toparlanmamız Lazım Sezon Başı Transferler Güzeldi Sanırım Takıma Uymadı Herhalde Sonuç Ondan Öyle.
    Bir An Önce Toparlanmak Lazım Burnumuzun Dibinde Takımlar Küme Hattı Alev Alev Yanıyor

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Aç hocam fikir alışverişi bahane makara şahane .Turğay abiyle öyle yapardık .

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İşler iyi gitmiyor bunun yanında şansımız da yok. Yukarıdan 2 takımı yendim sonra da benim altımda bulunan 2 takıma yenildim. Ama istikrar adına taktiği değiştirmiyorum. Maçlarda iyi performans sergiliyor çünkü oyuncularım. 4-3-3 ile yola devam.

Yine benim altımda yer alan bir takımla oynadık ve son dakika golüyle maçı kazanabildik.

Deplasmanda Portsmouth karşısında gol yiyerek oyuna başladık, sonra skoru lehimize çevirmeyi başardık ama bunu koruyamadık ve maçı 3-2 kaybettik.

Bu maçtan sonra oyuncularım çok hırslanmış olacaklar ki, özellikle Townsend, rakip kaleye tam 5 gol gönderdi ve maçı 6-0 kazandık. Tarihimizin en farklı galibiyetine de imza atmış olduk. Mükemmel bir maçtı, oyuncularımın hepsini teker teker tebrik ediyorum.

Bir de şu sahanın haline bakın. Yönetim bir türlü 9 senedir bunu da düzeltemedi. Lig sonuncusunun sahası;

Bu da bizim patates tarlası;

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Kalenin ağları varmış iyi bare Bu arada o Townsend napmış öyle ya ayıp

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ligde 30 maçta 5 golü vardı, son 2 maçta 7 gol attı. Bu sezon onun üzerinde fazla durmamıştım, ancak açıldı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Abi yönetim ek bütçe sağlamak için sana orada patates yetiştirip satıyor.Yani bırak kalsın senin maaş'ıda patatesten veriyolar :n.:.

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Bizim elemanları çağırayım işe yarasın sahan bari abi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

2 defa fazla yağmur yağıp su tahliseyi olmadığı için maçım ertelenmişti.

Bu arada yine bu sene geri planda tuttuğum ve yeni transferler gelince ilgilenmediğim oyuncum Palsson'dan da özür diliyorum. 2. devre şans vermeye başladım ve geçtiğimiz sezonlardaki gibi iyi oyununu devam ettiriyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by AlieN View Post
    Bizim elemanları çağırayım işe yarasın sahan bari abi
    Ek gelir olur, iyi olur.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Abi bu arada başlık garip gitmiyor mu artık .9 sene oldu başlıyo mu hala .Başladı falan yapsan .

sakary Ali Misafir

orada patates bile yetişmez be

30 maçta 2 gol atan adam 2 maçta 7 gol vay be

6-0 lık maç harika olmuş hatta süper ama rakip takım o sahada oynayamamıştır ondan

Sayfa 10 / 34 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon

Mesaj Yetkileri