İlgilenen bile yok yahu![]()
İlgilenen bile yok yahu![]()
Senin geliceğini duyan gelmekten soğuyo bence Sekocan ilgilenmiyolar bile![]()
Kadıköyde olursa gelirim kesinlikle![]()
Seko'nun karşısında kaleci durabilir mi abi adam kaçmak için açılıyodur bu da öyle aşırtma atıyodur![]()
Bi dahaki buluşma ne zaman ?
Eğer yaparsak (Ki umarım yaparız.) lütfen hava sıcak olsun, zemin futbola müsait olsun, yağmur-kar gibi hava olayları olmamış olsun.
Ve son olarak belki de en önemlisi benim bulunduğum kanattan atak yapacak (En azından yapmaya niyet edecekki en son ya Mehmet kardeşim ya da Eren kardeşim niyet etmişti sanırım.) arkadaşlar kendilerine dikkat etsinler, yanlarında birer tekmelik, kask, dizlik gibi materyalleri yanlarında bulundursunlar çünkü her an futbol hayatları bitebilir.
![]()
Bir de o hava şartlarında buluşulup da bu havada buluşulmazsa harbi bravo bize !!!
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Geçen buluşma neydi öyle yahu bir taraflarımız donmuştu![]()
Gelelim la bursa'dan![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Ben de gelirim buluşmayadermişim.
Öncelikle ne yapacağımıza karar verelim.
Ayrıca cidden sıcaklık konusuna dikkat edelim, maça diye ya da aktiviteye de giderken sıcaktan kavrulmayalım![]()
![]()
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Bursa'dan geliriz dedik ses seda yok
Burak harbi gideriz olm![]()
Bu arada buluşma Kadıköy'de olur, karlı havada sıcacık evimden kalktım, İTÜ Kampüsüne geldim. =))) Hiç anlamam paşa paşa gelirsiniz Kadıköy'e.![]()
Maç yapacaksanız Oğuz'u çağırmayın bence adam yürüyen futbol oynayan avcısı gibi bişeyBu arada size koşan ama az teknikli Alex'e benzeyen guzide futbolumu izletemeyeceğim içinde üzgünüm.
![]()
Temmuz'da İstanbuldayım.Bende gelebilirim.
burak ile bana yer ayırın sonra vay efendim yer yok vsvs gibi cümleler sarfetmeyin![]()
Oğuz abinin şutu hala gözümün önünde![]()
Şükrü Saraçoglunun yanındaki halı sahamı olacak eger kadıköy olursa.
Saraçogluna ancak deplasmana gelirim![]()
Bunlar provokatif hareketler Serhat Bey... Sadece senden rakibim olmanı istiyorum Serhat,![]()
Benimde gözlerimin önünde ama yıllar sonra sorsalar sadece sahadakiler hatırlayacak...
Lütfen ama lütfen, sen bana çarptın Mehmetcim... Aslında basit bir fizik olayı olan Eylemsizlik'i yaşadık o an, sen hareket etmek istiyordun bende durmak, hareket eden cisim hareket etti, duran cisim durdu...![]()
Bu sefer tüm maçı çekelim, o gün kimsede hal kalmadı ki, soğukla mücadele etmekten...![]()
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Pek beceremem bu işi...
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
ben kesin gelirim de temmuza sarkıtmayalım, bu hafta yapalımcuma mesela...
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.