İnşallah abi bu adamlarla Gutierrez'in yerini doldurabilirsin en doğru kararı verdiğine inanıyorum.
İnşallah abi bu adamlarla Gutierrez'in yerini doldurabilirsin en doğru kararı verdiğine inanıyorum.
Transferlerden sonra ligin ikinci yarısı başlasın artık
-----
İngitere Premier Ligi 20.Hafta | Chelsea 3 - 0 Newcastle Utd
Chelsea deplasmanına süpriz için gittik ama rakibin ezici üstünlüğüne karşılk veremedik.
İngiltere Premier Ligi 21.Hafta | Newcastle Utd 3 - 1 Tottenham
Ligin dişli ekibi karşısında ilk yarıda bulduğumuz gollerle 3 puandı aldık.Ancak ikinci yarı oyundan çok düştük son maçlarda bu hatamız ortaya çıktı gidermeye çalışacağız
İngiltere Premier Ligi 22.Hafta | Bolton 0 - 1 Newcastle Utd
Zorlandığımız kalede rakibin kend kalesine attığı golle 3 paunı alan taraf olduk.
İngiltere FA Kupası 4.Tur | Newcastle Utd 4 - 1 Southampton
Kupada dolu dizgin gidiyoruz yine rahat bir oyun ve net bir skorla turu geçtik
İngiltere Premier Ligi 23.Hafta | Newcastle Utd 7 - 0 Liverpool
Maç diye buna derim ben işte.Oyun, mücadele hırs taraftar ve goller hepsi müthişti ve ortaya bu sonuç çıktı
İngiltere Premier Ligi 24.Hafta | Man Utd 4 - 1 Newcastle Utd
Liverpool maçı ardından yine bir süpriz için sahaya çıktık ama Ronney denen adamı durdurmayı başaramadık.
İngiltere Premier Ligi 25.Hafta | Newcastle Utd 3 - 3 Hull City
Devleri yeniyoruz ama alt sıra takımların puan veriyoruz üzücü bir durum ama yapacak birşey yok
-----
Puan Durumu
Ligde 25.Hfta geride kalırken aldığımız iyi skorlarla yine üst sıralarda kalmayı başardık.Yine dev ekiplerle maçımızı bitirmemiz bizim için avantaj olacaktır.
-----
FA Kupasında Rakip Preston
İngitere FA Kupası 5.Turda rakibimiz Preston oldu.Prestonla daha önce Lig Kupasında yine karşılaşmış ve 3 - 0 lık skorla geçmiştik