İlk sayfada bazı msjları görmemiştimde şimdi okudum tuhafıma gitti bazıları. Şuan arkadaşımızda sanırım bu anlamsız msjlar yüzünden konuya yeni ssler eklemiyor haklı olarak.Haddim olmayarak bi konuya değinmek istiyorum. Turksportal platformunda birilerinin açtığı her hangi bir konuda herkezin yorum yapma hakkı vardır.Ancak o konudaki üslubun seviyesine karar vermek sadece admin arkadaşlarımızın görevidir.Hele üzerlerindeki taraftar formalarını çıkarmadan talihsiz msj yazan arkadaşlarımızın hiç haddine değildir.Ben bir FB taraftarıyım.Bir arkadaşım Gs kariyeri açsa açık yüreklilikle söylüyorum girip bakmam bileAma girip Tuncayın Galatasaraya gittiğini gördüğüm zaman ise ;
"arda fbye ölse gelmez ama oyunun saçmalığı naparsın başarılar"
"Yahu çok saçma.. Arda kim Fenerbahçe kim..? başarılar."

gibi ithamları ne Tuncay nede Galatasaray için kullanmam.Neticede hepimiz insanız ve bir takımın taraftarıyız.Arda-Tuncay olayı değil demek istediğim,bug deyin, saçmalık deyin ne derseniz deyin sonuçta olmuş bu transfer.Bunlar farkında olarak yada olmayarak insanı tahrik eden msjlar.Neyse daha fazla lafı uzatmak istemiyorum.Yazdığım bu mesaja cvp vermek isteyen arkadaşlar lütfen özel mesaj atsınlar.İlker arkadaşımızın bu harika FB kariyerini daha fazla kirletmeyelim.

Yeni sslerini merakla bekliyoruz dostumBaşarılar...