1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Bayrakları Asın !

Hybrid View

kombinemi aldım bugün biliyorumki o stadda tarihi maçlara tanık olucam bu sene. Gerçek Fenerbahçelilik herr zaman destek vermektir.
    Fenerbahçenin büyüklüğü kupalar veya şampiyonluklar değil onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür adı konamaz, rakiplerde bunu anlayacak zeka ise namevcuttur...

Quote Originally Posted by paceywitter
    kombinemi aldım bugün biliyorumki o stadda tarihi maçlara tanık olucam bu sene. Gerçek Fenerbahçelilik herr zaman destek vermektir.
    Fenerbahçenin büyüklüğü kupalar veya şampiyonluklar değil onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür adı konamaz, rakiplerde bunu anlayacak zeka ise namevcuttur...
    fenerin büyüklüğü kupalardan istesenden olamaz zatende .... fb nin büyüklüğünü anlayacak zeka sende varsa anlat nerden geliyo .... biz de zeka yokmuş ya bizde anlayalım ... çok merak ettim .....

Quote Originally Posted by paco

fenerin büyüklüğü kupalardan istesenden olamaz zatende .... fb nin büyüklüğünü anlayacak zeka sende varsa anlat nerden geliyo .... biz de zeka yokmuş ya bizde anlayalım ... çok merak ettim .....
    ben bunu kimseye sataşmak yada tartışma yaratmak için yazmadım ama yanlış anlaşılacak bir kelime kullanmışım onu
    ''Fenerbahçenin büyüklüğü kupalar veya şampiyonluklar değil onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür adı konamaz, rakiplerimizin bunu anlaması ise namümkündür...'
    diye değiştireyim
    hemen saldırı vaziyetine geçmene gerek yok yanlış anlaşılmışım kusura bakma

Mesaj Yetkileri