Sayfa 82 / 896 İlkİlk ... 3272808182838492132182582 ... SonSon
2,431 ile 2,460 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sercan için Fenerbahçe'nin şu anki teklifi 4MN€+Burak Yılmaz+ Bir kesimin üzülebileceği bir oyuncu.

Sercan'ı Bursa satmak istemiyor ama Sercan ve menajeri takımdan ayrılmak istediğini, yönetimin Fenerbahçe'nin teklifini değerlendirmesini istediğini söylemiş. Şu anda da görüşme yapılıyormuş sanırım.

Ayrıca Poulsen transferi ve yabancı sol açık bitmek üzereymiş.

İbrahin Akın ve Yabancı forvet transferi ise Sercan'ın durumuna göre netlik kazanacakmış.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Sercan'ın menajeri babası.Az önce LigTv yi izlerken babası(menajeri) canlı yayına katıldı.Fenerbahçe'den somut bir teklif yok ama beni kulüp binasına çağırdı başkan (Bursaspor başkanı) oraya gideceğim dedi şimdi.Ayrıca tek somut teklifin Manchester United dan geldiğini belirtti.

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Sercan için Fenerbahçe'nin şu anki teklifi 4MN€+Burak Yılmaz+ Bir kesimin üzülebileceği bir oyuncu.

Sercan'ı Bursa satmak istemiyor ama Sercan ve menajeri takımdan ayrılmak istediğini, yönetimin Fenerbahçe'nin teklifini değerlendirmesini istediğini söylemiş. Şu anda da görüşme yapılıyormuş sanırım.

Ayrıca Poulsen transferi ve yabancı sol açık bitmek üzereymiş.

İbrahin Akın ve Yabancı forvet transferi ise Sercan'ın durumuna göre netlik kazanacakmış.
    belirtmende sakınca yoksa, kaynak?

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    İLhan Parlak ?

M.United ciddi bir teklifle geliyorsa Sercan'ı kesin almalıyız

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

sercan ile ibrahim akin da gelirse yerli transferi kapanir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

NTVSpor'un haberine göre PouLsen için Juventus'La anLaşıLmış ama PouLsen geLmek istemiyomuş Aziz YıLdırım da yarın bu transfer için İtaLya'ya gitcekmiş...
    Screw you guys, I'm goin' home

F.Bahçe Adidas ile 5 yıl daha
    Fenerbahçe Kulübü, Adidas ile arasındaki sponsorluk anlaşmasını yenileyerek 5 yıl uzattı.
    Sarı-lacivertli kulüple, Adidas arasında 2014 yılına kadar devam edecek sponsorluk anlaşması, yarın Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın 1907 tribün salonunda düzenlenecek basın toplantısında duyurulacak.

Toplantıda sembolik olarak imza töreni de yapılacak.

Toplantıya katılacak Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Kiğılı ve Adidas Türkiye Genel Müdürü Haluk Özmutlu, anlaşmayla ilgili açıklamalar yaparak, soruları yanıtlayacak.

17.06.2009
    Kaynak : AA

(Bu da birnevi transfer haberi sayılabilir :P )

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fenere sol açık alacaklarsa bu sadece çizgiyi kullanıp orta açan özellikleriyle deil ceza sahasına katedip golcülüğüyle de öne çıkan bir isim olması lazım. Bu mevki için de kafa vuruşununun olmamasına tahammül edemem, Galatasaray'daki Kewell'da aradığım bütün özellikler var. Umarım onun gibi bir adam alırlar, profesyonelliğiyle de örnek bir oyuncu.

Bu arada birkaç taktik dizilşi hazırladım, hangi dizilişi Fener'e uygun göreceğinizi merak ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Bu arada LigTv, Fenerbahçe taraftar sitesinde şaşkınbakkal ve kayus adlı iki üyenin yaptığı haberleri kullanıyorlar

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

4-1-3-1-1 bizim normal oynadığımız taktik zaten Daum'da o taktkle devam edecektir. Ama tabi Daum bu yenilirken 5 forvet bile oynadığımız zamanlar oluyo (:

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Semih, Alex ile anlaştığı kadar Guiza'yla da tehlikeli bi ikili oluyor ilerde..
    Ama Sercan transferi bence yanlış bir transfer olur, bizde zaten Güiza gibi ofsayt çizgisinin arkasına atılan toplara koşu yapan bir adam var ikinciye gerek yok. Anadolu takımları kapandığı zaman Daum bir önliberoyu ya da Serkan'ı çıkartıp Semih'i alırdı. Zaten kapanan takımları da kanat akınlarıyla açabilmekten başka çare olmadığına göre bize kesinlikle bir pivot santrofor lazım. Semih'ten başka kafacı yok takımda biraz da Alex..

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    Bu arada LigTv, Fenerbahçe taraftar sitesinde şaşkınbakkal ve kayus adlı iki üyenin yaptığı haberleri kullanıyorlar
    Kayus ne dese çıkıyor, şaşkın zaten efsane...

Birde Kadri abi var. Bombacı kadri Geliyor söylüyor 2 saat sonra açıklanıyor.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    Bende bildiklerimi yazsam, hepsinin havasını indiririm, ilk Poulsen transferini bu site benden duydu. (hatta Türkiye içinde geçerli olabilir. Benden iki gün sonra medya yazdı.)

Enterokinaz Misafir

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Bende bildiklerimi yazsam, hepsinin havasını indiririm, ilk Poulsen transferini bu site benden duydu. (hatta Türkiye içinde geçerli olabilir. Benden iki gün sonra medya yazdı.)
    Maşallah..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yahu salladın tuttu abartma sende Batu abi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Deniz, Eren Güngör'ün Fenerbahçe ile temasta olduğu dedikodusu var sen Kayseri sitelerini takip ettiğin için duymuşsundur belki. Varmı böyle birşey?

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Mustafa böyle şeyler söyleyip heyecanlandırmayın insanı transferi takip edemiyorum televizyondan zaten en ufak söylenti olsa nete gelmek zorunda kalıyorm

Eren'ide alırsak süper olur hem genç hemde çok yetenekli oyuncu.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Kayus ne dese çıkıyor, şaşkın zaten efsane...

Birde Kadri abi var. Bombacı kadri Geliyor söylüyor 2 saat sonra açıklanıyor.
    Bombacı kadri

Kadri '' Bombanın gelişine hazırlıklı olmanızı tavsiye ederim ''

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İlk 11
    Lugano (Stoper)
    Carlos
    ön libero (1. poulsen, diger secenekler belli değil)
    Sol Açık
    Alex
    Güiza

+2
    Bilica
    Deivid(Sercan olmaz ise yabancı forvet)

Seneye yabancılarımız bu şekilde olacak sanırım. Uzun süre sonra ilk defa bu kadar hareketli başladık transferlere. Hergün haberleri okuyup bi daha gaza geliyorum. Seneye Daum nasıl bir sistem ile oynayacak onuda merak ediyorum. Özer, Topuz bunları nasıl kullanacak falan.

Birde benim duyduğum birşey var, Aykut Kocaman faktörü ile Özer seneye banko oyuncularımızdan biri olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Özer'in zaten ilk 11 de oynaması için Aykut Kocaman faktörlerine ihtiyacı yok , rahatlıkla ilk 11 oynar..

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Yahu salladın tuttu abartma sende Batu abi
    Keşke daha samimi olsakda nasıl öğrendiğimi söyleyebilsem.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Keşke daha samimi olsakda nasıl öğrendiğimi söyleyebilsem.

Sonuçda Bende FenerLiyim bana söyLersin
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Drenthe geLcek de ben dedim
    Last edited by HooijDonk07 : 17.Haziran.2009 at 20:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Günlerdir adı Fenerbahçe ile anılan ve "ha geldi ha gelecek" diye haber beklenen Poulsen, ülkesinin basınına Fenerbahçeliler için soğuk duş etkisi yaratacak açıklamalarda bulundu.

Danimarkalı Christian Poulsen, İtalya'da mutlu olduğunu ve kesinlikle Juventus'tan ayrılmak istemediğini belirtti.

Poulsen, Sporten.dk'ya yaptığı açıklamada "Bütün bu söylentileri artık duymak istemiyorum. Bu söylentiler yüzünden çok yoruldum. Juventus'ta kalacağım" dedi.

Poulsen Juventus'tan ayrılmak istememesine rağmen kulüplerin Danimarkalı orta saha oyuncusu için görüştüğü ve arada ufak pürüzlerin kaldığı belirtildi.

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım, Poulsen için Juventus'a 6 milyon avro teklif ederken, Juventus'un 8 milyon avroda direttiği iddia edildi.

Sarı-lacivertlilerin, Poulsen'e menajeri Jørn Bonnesen aracılığı ile yıllık 2.5 milyon avro teklif etmesine rağmen oyuncunun İtalya'da kalmakta ısrarcı olduğu belirtildi.

Gazete ayrıca günlerdir Poulsen transferi ile ilgili olarak Türk ve İtalyan basınında çıkan haberler yüzünden ortalığın sirke döndüğünü de belirtti.

MARATON.COM.TR ÖZEL
    HABER : İLKER EZİBAY

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Günlerdir adı Fenerbahçe ile anılan ve "ha geldi ha gelecek" diye haber beklenen Poulsen, ülkesinin basınına Fenerbahçeliler için soğuk duş etkisi yaratacak açıklamalarda bulundu.

Danimarkalı Christian Poulsen, İtalya'da mutlu olduğunu ve kesinlikle Juventus'tan ayrılmak istemediğini belirtti.

Poulsen, Sporten.dk'ya yaptığı açıklamada "Bütün bu söylentileri artık duymak istemiyorum. Bu söylentiler yüzünden çok yoruldum. Juventus'ta kalacağım" dedi.

Poulsen Juventus'tan ayrılmak istememesine rağmen kulüplerin Danimarkalı orta saha oyuncusu için görüştüğü ve arada ufak pürüzlerin kaldığı belirtildi.

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım, Poulsen için Juventus'a 6 milyon avro teklif ederken, Juventus'un 8 milyon avroda direttiği iddia edildi.

Sarı-lacivertlilerin, Poulsen'e menajeri Jørn Bonnesen aracılığı ile yıllık 2.5 milyon avro teklif etmesine rağmen oyuncunun İtalya'da kalmakta ısrarcı olduğu belirtildi.

Gazete ayrıca günlerdir Poulsen transferi ile ilgili olarak Türk ve İtalyan basınında çıkan haberler yüzünden ortalığın sirke döndüğünü de belirtti.

MARATON.COM.TR ÖZEL
    HABER : İLKER EZİBAY

1 hafta önceki haber tuttosport'un haberlerine bak

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Sercan ın Babası OLay Tv e bağLandı saat 14,30 gibi. Sercan için Beşiktaş ve Fenerbahçe den menajerLer aracıLığı iLe tekLif aLdıkLarını kendiLerine bizzat kuLüpLer tarafından tekLif geLmediğini söyLedi.

En ciddi tekLifin İngiLtereden yurt dışından geLdiğini ve Manchester United ın kendiLerine ve KuLübe resmen tekLifte buLunduğunu söyLedi.

İşin içinde İngiLizLer varken Sercan çok zor oLur.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Sercan iyi oyuncudur, gençtir, gelecek vaadediyor falan ama 9 m € + oyuncu nedir ? 9 m euroyu biraz daha arttırarak Avrupa'dan çok kaliteli ilk 11 oyuncusu bulunabilir. Sanmıyorum ki böyle bir bonservis karşılığı Sercan'ı alan çıksın.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

İspanya gol kralını 14 milyon Euro'ya alıyorsun, Sercan 9 milyon Euro, gerçekten abartı.

Her başkan futbolcusuna teklif geldiğinde M.Topuz örneğini verecekse işimiz var demektir. M.Topuz'a o kadar veriyorsanız, biz de şu kadar isteriz mantığı kadar saçma bir mantık var mıdır? Hiç duymadım Avrupa'da, R.Madrid Ronaldo'nun kapısını çaldığında Man Utd Kaka'ya verdiğinizin fazlasını mı isteriz demiş? Bir tek bizim başkanlarda var herhalde.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fener bedavaya alsa nolcak ki Coşkun abi? 2 Yıl sonra Kocaelispor'a kiralanır.

Mesaj Yetkileri