Evet arkadaşlar birkaç günlük aradan sonra kariyere devam ediyoruz.Takip eden tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.

En son bu sezon ligde ilk puan kaybını yaşadığımız GS maçını eklemişisiz sırada İtalyan devi Juventus ile oynayacağımız şampiyonlar ligi maçımız var.Kadıköy'de müthiş seyircimizin önünde karşılaşmaya çıkıyoruz.

Şampiyonlar Ligi 1.Eleme Turu 1.Maç

Yani o kadar şanssız bir maç geçirdikki anlatamam,kaleye 5 şutumuz var sadece 1 tanesi isabetli,Juve'nin ise kaleye 2 şutu var 1 tanesi isabetli o da gol oluyor.Cardozo saç baş yoldurttu 2 şutu direkte patladı altı pasın içinden vurdu birinde ise kaleci Buffon ile karşı karşıya tribüne vurdu çıldıracaktım.

22.Hafta

FTK Yarı Final 1.Maç

Müthiş bir maç oldu.Selçuk iki golude uzaktan atmayı başardı ama bizim iki fizik gücü sağlam golcumuz ise bizim adımıza konustular.Avantajı elimize geçirdik.

23.Hafta

Gignac çok formda kazanıyoruz.Sırada sezonun en önemli maçlarından birisi var Juventus ile deplesmanda karşılaşacağız.

Şampiyonlar Ligi 1.Eleme Turu 2.Maç

İlk golu yedikten sonra umudumuz azaldı ardından golu bulduk hafif bir heyecan kapladı içimizi ama hevesimizi gırtlağımıza tıkan adam 45+1'de Grygera oldu kendi aşan bir gol attı yaklaşık 30 metre ve sağ çaprazdan.Artık bu adamda o golu attıysa biz elendik diyerek soyunma odasına girdim.Beyler kaybedecek hiçbirşeyimiz kalmadı çıkın sahaya kendinizi gösterin rahat olun sadece topunuzu oynayın dedim ve ikinci yarıda tek kale oynayan bir takım vardı sahada Cardozo direk dövmeye devam ediyordu ama olsun gururluyduk Juventus gibi bir takımı evinde sahasına gömdük skor belki turu getirmiyecekti fakat dakikalar 79'u gösterdiğinde oyunumuzun karşılığı golu bulduk G.Gönül'ün ortasına ön direkte Gignac kafayı vuruyordu acaba dedim olurmu?Sorusu aklımızdan geçmeye başlamıştı herkes ayaktaydı ve dakikalar ilerliyordu 1dk. bize 1 saniye gibi geliyordu ki o mucize geldi ilk maçın ardından bu maçtada yaptıkları ile bizi kel bırakan Cardozo bitime 5 dk. kala müthiş bir gol attı evet bu bir mucizeydi bütün Juve'liler yıkılmıştı biz ise sevinçten havalara uçuyorduk.İki maçta sergilediğimiz oyunun hakkını aldık gururluyuz.

24.Hafta

Rotasyonuda kullanıyoruz ancak takımda aşırı bir rahatlık var.Sorun etmiyorum yenilmediğimiz sürece fırça yemiyecekler

25.Hafta

Caner'in müthiş frikiği görülmeye değerdi.

26.Hafta

Şampiyonlar Ligi'nde rakip Barcelona.Sanırım daha feci bir kura olamazdı bu turda sağlık olsun.Bu maç öncesinde kadroyu karmaç çorman ettim ve sahaya sürdüm rahat bir zafer daha aldık.Ancak bir sonraki maçta tam takım sahada olacağız rakip Beşiktaş.

27.Hafta

Tam takım sahadaydık müthiş oynadık net skoru aldık ezeli rakibimiz ise sadece seyredebildi.Ama bizim aklımız hafta içindeki Barca maçında işin aslı umudumuz pek yok tura dair elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final 1.Maç

Ah işte Barca'ya da böyle yeniliyoruz üzülmemek elde değil.Cardozo yine yaktı bizi onun beceremediğini Krkic becerdi kaleci ile karşı karşıya tık köşeye bıraktı bitirdi işi.Bu arada bu maça Veloso'dan yoksun çıktık,Veloso'nun yerine 3 aylık sakatlıktan çıkan Emre Belözoğlu forma giydi.

28.Hafta

Ligde ikinci sırada bulunan Ankaragücü Arda'ya kurban gitti.Ceza sahası sol çaprazından müthiş bir falsolu çut çıkardı ve maçı aldık bu galibiyetle ligde şampiyonluğumuzı ilan ettik.Ankaragücü'nü ise müthiş performansı sebebi ile tebrik ediyorum.