Quote Originally Posted by Lim11 View Post
Taktiğin çok ofansif benceFL-R yi en azından AML-Rye çekersen daha dengeli bi sistemin olur.Lig zaten sürklase bi halde, keşke gruplarda Barça ve Juve aynı anda gelmeseydi.Banada Barça-Münih geldi bende tırtlamıştımPuan durumu istiyoruz
Zaman zaman onları AMR-AML yapıyorum ama nadir olarak genelde DR-DL oyuncularını WBR-WBL yapıyorum iki stoper kalıp topluca hucuma gidiyoruz.Juve ve Barca maçlarında golleri öyle bulduk.

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final 2.Maç

Elimizden gelen herseyi yaptık ancak Eto'o inanılmaz bir oyun ortaya koydu 2 golu oldukça uzak mesafeden attı gerçekte değil atmak vurmayacağı mesafeler.Şampiyonlar Ligi böylece bizim için bitmiş oluyor.Seneye daha da ileri gitmeyi umuyoruz.

29.Hafta

Barca maçının ardından yedeklerle sahaya çıktık onlarda dağıttı tabi ki,yedeklerimizden bile ligde şampiyonluğa oynayacak bir takım çıkıyor.

FTK Yarı Final 2.Maç

Rize maçındaki ekip bu maçtada sahadaydı ilk 10 dakikada 2 topumuz direkte patladı ardından kaçırmaya devam ettik ama golculerimizin içi rahat etmedi maç bitecekderken 90+5'te Semih golunu attı.Finaldeyiz rakip ise Sivasspor müzeye bir kupa daha geliyor.

30.Hafta

As oyuncularımızı bu maçtada dinlendirmeyi tercih ettik,Caner yine enfes bir frikik golune imza attı M.Yıldız ise iki stoperi kafa kafaya vurarak fizik gücünü tekrar kanıtladı.

31.Hafta

Caner nefis gollerinden birinide bu maçta attı.Bu maç 10'a giderdi ama kalecilerine dua etsinler.Bu maçın ardından Ankaraspor ile deplasmanda oynayacağız.Bu maçta 2 sakat verdik Cardozo ve Mascio.Mascio sahalardan 1 ay uzak kalacak Cardozo ise şans vermemiz halinde oynayacak.
Ancak hafta içinde bir şanssızlık yaşanıyor ve iyi bir sezon geçiren genç oyuncumuz Caner idmanda sakatlanıyor 3 ay yok.
Bir kaç haber vereyim arada Kayseri Tolunay'ı kovdu yerine Bülent Korkmaz geçti takımın başına Kayseri şu anda ligde 11.sırada bulunuyor.
CL'de ise elendiğimiz Barca yarı finalde Schalke'yi saf dışı bırakarak finale kalıyor,finaldeki rakibi ise R.Madrid'i eleyen ManU.Ek bir bilgi daha kalecimiz Volkan Demirel'i ManU takipte iyi bir teklife bırakabiliriz.

32.Hafta

FTK finali öncesi iyi moral oldu bize hoş moraller zaten üst seviyede ama lafın gelişi işte Semih her forma bulduğunda kalitesini ispatlıyor yaşıda ilerliyor satıp satmama konusunda kararsız kaldım.

FTK Final

Çok rahat bir maç oynadık Sivas neredeyse orta sahayı geçemedi.Elimizi kolumuzu sallayarak attığımız iki gol bize üst üste ikinci FTK zaferini getirdi.Oyuncularımı tebrik ediyorum.
6 Gol atan Mehmet Yıldız'da kupada gol kralı oldu.

33 ve 34. Hafta

40. saniyede perdeyi açtık Semih ile bitirdik nöbetçi golculerimiz atmaya devam ediyor.

Son haftada Konya'ya evinde acımadık sezonun suskun golcusu Laurito(aslında fazlada forma veremedim) 2 gol ile sezonun kapanışını yaptı 2 yılda kazandığımız 5 kupa ile devam ediyoruz.

Puan Durumu

Ankaragücü'nün performansına arada bir değinmiştim ama son düzlükte nefesleri kesildi bunda devre arasında İnternacionel takımına sattıkları savunma oyuncuları Luiz Henrique'nin de payı olabilir.Sivas çok güç kaybetmişti geçen seneye oranla ligi 6. sırada noktaladı.

Oyuncu Verileri

Aslında müthiş bir gol sayısına çıkabilirdik ancak kadronun tamamı iyi oyunculardan kurulu olduğu için herkese forma şansı tanımaya çalıştım bu noktada da Gignac ligde oynadığı 23 maçta 26 gol-3 asist,Cardozo ise 21 maçta 19 gol-9 asist kaydetti
Ligin en değerli oyuncusu ise 6.69 rating ile oynayan Barış Özbek aldı ne saçma iştir anlamadım bizden ilk 3'te oyuncu yer almadı bu ödülde.Bruce Djite yılın yabancı oyuncusu oldu ilk 3'te yine bizden kimse yok.Ancak yılın menajeri ödülü bize geliyor.

Takım Durumu

Formayı elimden geldiğince adil dağıtmaya çalıştım takımımın bu seneki oyunundan ve uyumundan oldukça memnun kaldım gelecek sezon inş. daha da başarılı olacağız şimdi transfere yoğunlaşma zamanı CL'den 46 trilyon gelir elde ettik bakalım transfer bütçemiz ne kadar gelecek.Satacağımız epeycede oyuncu var.

3.Sezona doğru yelken açıyoruz...