İlgiyle takip ediyorum kariyerini gerçekten güzel gidiyorsun inşallah avrupa kupalarına katılabilirsin..Merak ettiğim antrenörlerinin ve scoutlarının SS'ni koyabilirmisin?
İlgiyle takip ediyorum kariyerini gerçekten güzel gidiyorsun inşallah avrupa kupalarına katılabilirsin..Merak ettiğim antrenörlerinin ve scoutlarının SS'ni koyabilirmisin?
Hiç Sanmıyorum Kardeşim Bu Yönetimden Bana Hiçbir Hayır Gelmez
Bülen Akın Bile Favori Personel Oldu Kulüpte Bu 2.Senesi
Teşekkür Ederim Kardeşimİlginizi ve Yardımlarınızı Dört Gözle Bekliyorum
![]()
Bizi İzlemeye Devam Edin
Yaşadığımız Yeri Her Zaman En Üstte Tutmak Görevimiz Kardeşim
Bu Arada Epeydir Görünmüyordunuz Hocam
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Şuan Ara Transferdeyiz Ayın Ortasına Geldik 3 Kişiden Olumlu Cevap Alamadık Hala Oyuncular Kulübü Tanımıyor KardeşimTek Transferimiz Var O da Cafercan Aksu Oldu Onu da Sezon Başında Yetişemediğimiz İçin Ara Transferde Katıldı
Amacımız Avrupa Falan Değildi Zaten Hocam O Bakımdan Rahat Oynuyorum Avrupayada Katılırsak Kulübün Saygınlığını İyice Artırırız Ümidiyle
Şampiyonluk Mücadelesi Henüz Erken Gibi Ama Bakalım Hocam![]()
Last edited by BaGa TaRKaN : 19.Haziran.2009 at 17:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Kardeşim başarılar
sen beni yalnız bırakmadın kariyerimde, bende fırsat buldukça takip etmeye çalışacağım senin kariyeri.
Çok fazla yorum yapamıyorum ben 9.0.1 oynadığım içinBiliyosun başta antrenman ve antrenörler birçok farklılık var iki versiyon arasında.
Antrenör ve Yardımcı Personellerim Çok da Mükemmel Olmasada Şimdilik İdare Ediyor Hocam Takımın İtibarı Arttıkça Daha Kaliteli İsimlerde Gelecektir Kardeşim
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG]http[/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu Arada Site Yönetiminede Burdan Teşekkürlerimi SunuyorumSitenin Yeni Dizaynı Çok Hoş Olmuş
Teşekkürler
![]()
Last edited by BaGa TaRKaN : 19.Haziran.2009 at 18:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)