taktıgı lıg basından ıtıbaren 10 mac kullandım.genellıkle maclarım 1-0 ve 2-0 bıttı.sadece bır macta 3 gol bulabıldım ve sadece 2 macta bırer gol yedım.10 macın 8 macını ılk yarı 1-0 onde kapattım.ve bu 8 macın 6 sı 2-0 bıterken bırı 1-0 sona erdı bırı de 3-1.genele bakacak olursak 10 macta 10 galıbıyet aldım.fakat gecen sezona baktıgımız da zaten lıgdekı 38 macın 33-34 unu kazanıyorduk.taktıgın olumlu yanları rakıb kaleye yaklasamıyor.genelde uzaktan sut cekmek zorunda kalıyor.sut sayıları da 7-8 ı gecmıyor.bız ıse baskılı ve preslı oynuyoruz ve 23-25 cıvarı sut buluyoruz.ancak cogu etkısız sutlar.nıtekım skorlara baktıgımızda macta genelde 1 yada 2 gol olması bunu dogruluyor.25 sutun 15 ı kaleyı bulmuyor ve uzaktan cekılen sutlar bunlar.ayrıca kornerlerde gol bulma olasılıgımız yuksek.genelde sag stoperde oynayan oyuncu ıkı macta bır kornerden gol atıyor.olumsuz yanlarına daha dogrusu hosuma gıtmeyen yanlarına gelecek olursam forvetın gecen sezona oranla cok etkısız.target man ozellıgınden mı kaynaklanıyor bılmem gecen sezon ılk 10 macta 14 gol atan forvetm bu taktıkle sadece 3 gol atabıldı.bunun sebebı forvet adamı pozısyona gıremıyor.cunku orta saha ve kanat oyuncuları sureklı kaleyı yokluyor ceza sahası dısından.bır dıger nokta ıse pas oranım yusde 70 cıvarı.bana gore cok az.bunun sebebınıde kısa pastan zıyade dırek pasa yonelmemız.netıce olarak basarılı bır taktık ama benı tam anlamıyla tatmın edemedı.bol fm'lı gunler.